- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #17072 üzenetére
A 6600-al még a korbaeli játékok is menni fognak. NFSUD2, Mafia.
-
Apone33
őstag
válasz
papajoe007 #17070 üzenetére
Igen tudja.
-
kiskis2
csendes tag
válasz
papajoe007 #16880 üzenetére
akkor érthető,bocs hogy faggatóztam,azt hittem más jellegű volt a problémád és tudok segiteni
-
kiskis2
csendes tag
válasz
papajoe007 #16868 üzenetére
Szia,nem akarok belepofázni,de nem tudom,hogy mi lehet az az"egyébb ok" amiért le szedted a win7,de nem lehet megoldani hogy visza tedd?
(ha elmondod priváltba ,hátha tudnák segiteni) -
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16866 üzenetére
Ez most azt jelenti, hogy bevált?
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16864 üzenetére
Legújabb driver amit az nvidia oldaláról le lehet szedni?
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16862 üzenetére
Akkor sajnos csak az áll, hogy nem bírja a kártya. Egy 9600-as ATI viszont szerintem megoldaná a problémát.
Bár mondjuk windows 7 alatt teljesen jó volt a kép fullban?
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16859 üzenetére
Igen. Rá van erőltetve a kártyára, de hardveresen nem bírja.
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16856 üzenetére
Ha 640x480-on indul driver telepítés után, törlés nélkül tedd fel megint ugyanazt a drivert és másodjára jó lesz.
Régen nem volt igény ilyen képrányú nagy felbontásra ezért a nem támogatja a driver, mivel windows7-hez muszály volt drivert csinálniuk akkor ezt már megoldották, de az XP-vel ezek szerint nem foglalkoztak.
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16854 üzenetére
Azon nem kell csodálkozni, hogy senki sem segít, miután lehülyézed azt aki megpróbálja..
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16852 üzenetére
A win7 egy S3 trióra is ráerőlteti a nagy felbontást, csak nem vaslami szép. Nyílván valami korlátozza azt, hogy XP alatt nem képes nagyobb felbontásra..
Ha annyira értelmes vagy, oldd meg magad.
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16850 üzenetére
Jéézusom...
Salgótajvan...
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16848 üzenetére
Ha nem tudod beállítani azt a felbontást amit akarsz akkor ez annyira egyértelmű, hogy még a kérdés is felesleges, te gyökér.. Páran már megpróbálták, de hiába, mit gondolsz miért ignoráltak az emberek?
Aki ennyire ostoba buta ember az ne barmozzon, és ne is csodálkozzon, hogy így áll az ország, mert épp az ilyen buta emberek miatt tartunk itt.
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16846 üzenetére
Az a kártya nem képes ilyen felbontásra ilyen képarány mellett te szerencsétlen. Ne mást hülyézzél, csak mert te vagy a gyenge..
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16840 üzenetére
Mert kb olyan, mintha trabival akarnál hegyet mászni. Nem picit alkalmatlan rá.
-
kiskis2
csendes tag
válasz
papajoe007 #16834 üzenetére
Szia,itt nézz máz szét,én innen szoktam mindent le szedni,de csak a WHQL eseket
[link] -
bartucc
addikt
válasz
papajoe007 #16832 üzenetére
Hát, én a hardveres hibát se zárnám ki, bár ha épp op. rendszernél való váltásnál jelentkezett a gond, akkor kicsi az esélye. A remegést kérlek részletezd! (túl magas frissítésre gondolok hirtelen, ha CRT monitorról van szó) Felbontást tudsz állítani? Nvidia oldaláról szedted le a drivert?
-
papajoe007
tag
válasz
papajoe007 #16831 üzenetére
Feltettem az uj drivert de nagyon szar,pici minden,és remeg a képernyö mint a kocsonya...valaki tényleg segitsen már,csak van valaki aki használta ezt a kártyát normálisan xp alatt........
-
válasz
papajoe007 #16829 üzenetére
Ezzel nálam is gond volt. Hiába tudta natívon meghajtani a monitort, már egy 360p-s youtube is szaggatott teljes képernyőn. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert filmnézéssel nem volt gond, meg amúgy is anyám gépe volt, neki az ilyesmik nem számítanak.
Elvileg ez a legfrisebb hozzájuk, próbáltad már?
-
válasz
papajoe007 #16827 üzenetére
Szia!
Nekem egy időben Galaxy FX5500 volt a gépben, a kártyához kapott driverrrel ment simán a gép 1600*1050-ben (natív felbontáson). HD videók szaggattak, de a proci is nagyon gyenge volt (S754-es Sempron 2600+) Ez a széria nem képes hd anyagokat gyorsítani.
-
fixer92
aktív tag
válasz
papajoe007 #15180 üzenetére
Ezzel a driver-el próbáltad már? [link]
-
Kvazár
őstag
válasz
papajoe007 #15178 üzenetére
Hmm...
Most már tényleg nagyon érdekel, hogy milyen megjelenítőt használsz? TV-t talán? (Ott vannak ezek a széthúzott, összenyomott hibák a HD ready-s verzióknál.) -
Kvazár
őstag
válasz
papajoe007 #15176 üzenetére
És, ha letörlöd, akkor aero nélkül bár, de minden jó? (Nem szaggat, nem torz?)
-
válasz
papajoe007 #15174 üzenetére
Milyen proci van a gépben? Szaggatás miatt kérdezem.
-
Kvazár
őstag
válasz
papajoe007 #15172 üzenetére
Huha, megint lényegi dolgok maradtak ki a hsz.-odból.
Mire gondolsz pontosan? Most jó, vagy nem? Mi történt, és minek a hatására?
Ha arra a kérdésre válaszoltál, hogy korábban működött-e, akkor azóta milyen változtatások történtek? -
Kvazár
őstag
válasz
papajoe007 #15170 üzenetére
Nekem mobilnettel tökéletesen ment az RTLMost.
Simán D-Sub-os összeköttetésre nem lenne lehetőség?
Ez az összeállítás működött már neked régebben, vagy most először próbálod ebben a felállásban összerakni?
-
Kvazár
őstag
válasz
papajoe007 #15168 üzenetére
Nekem igen, bár csak netes videót játszottam le vele, rendeset nem próbáltam. A gép már fateromnál van, de biztos lecseszett volna már, ha nem lenne jó.
Nekem ez van fent: [link]Bár nem hiszem, hogy volna hozzá köze, de pontosan milyen monitorról beszélünk, és milyen csatlakozó felületen kötöd a gépre? (DVI, D-SUB?)
(Gondolom, te ezzel próbálkozol: [link])
-
Kvazár
őstag
válasz
papajoe007 #15166 üzenetére
Bocsi, nem igazán értem a válaszodat.
Akkor most kompatibilitással és rendszergazdakénti futtatással van feltéve? És úgy a rossz?
Nos, akkor marad az ezek nélküli mód kipróbálása, és utána kifogytam...
-
Kvazár
őstag
válasz
papajoe007 #15164 üzenetére
Ez már tényleg csak tipp:
Szed le a drivert, indítsd újra a gépet, tedd fel ismét a vista 32-es nv drivert, de úgy, hogy bekapcsolod a vistás kompatibilitási módot és a rendszergazdakénti futtatást, majd indítsd újra a gépet.
-
Kvazár
őstag
válasz
papajoe007 #15154 üzenetére
Hmm...
Mivel játszod le a filmet? Próbál meg a VLC-t.(Bár alap, de azért a felbontás beállítását ellenőrizd le és indítsd újra a gépet. )
David575:
Ez kell majd neked hozzá: [link] -
Gyufaaa
veterán
válasz
papajoe007 #15148 üzenetére
Akkor próbáld meg amit a kolléga mondott. Vista driver-t.
-
Kvazár
őstag
válasz
papajoe007 #15148 üzenetére
És a 32-es Vistáé sem jó?
-
Kvazár
őstag
válasz
papajoe007 #15145 üzenetére
FX5700-ammal is hasonló a helyzet. W7 64-hez nincs driver az NV oldalán, viszont a Vista 64-é is tökéletes hozzá, és az elérhető az NV oldalán.
Próbáld meg, hátha jó lesz neked is!csucsbicep:
Köszi, ki fogom próbálni! -
RohamDroid
aktív tag
válasz
papajoe007 #14437 üzenetére
Ejj :S azt meg se néztem csak hirtelen felbuzdultam hogy találtam neked : D
Olyan ötletem lenne esetleg hogy nvidiaa fórumba írj valakinek vagy keress valakit akinek van ilyen eladó hátha megvan a telepítő cdje és akkor ő feltölti neked valahova a cd win7-re vonatkozó tartalmát.
-
KINIZSI
tag
válasz
papajoe007 #8563 üzenetére
köszi, mindjárt nézek róla tesztet.
barátnőmnek rakok össze egy gépet, max 80-am van rá, ezért ez a 25 lenne a teteje, ami beleférne. -
nihill
őstag
válasz
papajoe007 #8560 üzenetére
A múlt héten kitakarítottam (volt mit...) és át is pasztáztam. Semmit nem változott a hőfok utána.
A házban sztem nagyon kicsi a szellőzés, azon még tudnék javítani. Viszont ha a ház szellőzés lenne a gondja, akkor nem csak lassan melegedne be? Mert most a 60C-t nagyon hamar eléri, utána meg már nem nagyon változik. -
ken26
tag
válasz
papajoe007 #8551 üzenetére
de mért szeretnéd tuningolni? nem hinném hogy az nvidia többre lenne képes amit tud.
-
cut
aktív tag
válasz
papajoe007 #8141 üzenetére
megoldottam....
-
kenwood3
addikt
válasz
papajoe007 #7486 üzenetére
Feljebb a kolléga írta, hogy, hogyan tudod megnézni a hőfokot akkor, amikor játszol. Nézd meg! Az nv szerint a max gpu hőmérséklet 105 fok, ha e felé megy , akkor tuti ez a gond. Viszont ha nem megy 105 felé, akkor ki kell próbálni mindenképp 1 másik gépbe, és ha ott nincs semmi gond , akkor a táp a ludas
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #7483 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy azért nem jelzi, mert csak egy ventilátor van rajta, ami rá van kötve az egyik kártyára és kalap. Amúgy simán meg lehetne nézni, hogy mennyire melegszik játékban, ha bepipálod a gpu z-ben, hogy folytassa a frissítést miközben inaktív az ablak és meglátnád, hogy mennyire melegszik, mert az ilyen kártyák általában rendesen felpörögnek és olyankor nem melegszik annyira fel, mint azt az ember gondolná.
-
kenwood3
addikt
válasz
papajoe007 #7483 üzenetére
Szerintem a 2.-nál nem is kell neki mutatnia semmit
-
kenwood3
addikt
válasz
papajoe007 #7481 üzenetére
Ha alapon 70 fok akkor, terhelve simán túlmelegedhet és ez lehet ennek a hibának az oka. Próbáld ki másik másik gépben ha tudod majd takarítsd ki a ventijét esetleg pasztázd is újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest