- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
Üdv!
Most vettem egy Giganyte ATI HD5670 videókártyát és mikor beszereltem a gépbe beledugtam a monitor kábelt de mikor kapcsolom be, nincs kép. A gép simán bejelentkezik (hallom a hangot) de kép egyszerűen nincs. Megnéztem egy másik gépbe, ott van kép de mikor jelentkezni be akkor meg nincs. XP csökkentet módba volt onnan letöröltem a régi drivert és probáltam volna felrakni hozzá amit adtak de úgyérzékeli a gép mintha nem is lenne benne vga.
DVI és D-Sub-on is megnéztem és ugyan ez a helyzet.
Valakinek valami ötlete?
Még van rajta 2 év garancia így annyira nem vészes a helyzet.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest