Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
válasz
Csupingo #91278 üzenetére
Köszönöm a tippeket, kipróbalom amiket írtál.
A min. fordulatot elvileg a jobb oldali diagrammal tudom állítani. Ha minden igaz akkor "customize" módban a diagram alapján kellene szabályoznia a szoftvernek a fordulatot és a megadott szabályozási séma ellenére is ezt csinálja.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Gigabyte 2060 Super 8gb. Elkezdte azt a jelenséget produkálni, hogy hogy a 2 hűtőventillátor folyamatosan felpörög majd megáll annak ellenére, hogy a gyári szoftverrel le van szabályozva manuálisan a fordulatszám (AUTO módban is ugyan ezt csinálja).
Ez a jelenség terhelés nélkül vagy youtube-ozás közben van jelen mikor a gpu hőfoka 30-45 fok között van. Játék közben még nem figyeltem meg ezt a jelenséget (Far cry 6)Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
Nemrég újra lett pasztázva és a ventillátorok is ki lettek cserélve (gyárira), viszont a régi ventillátorokkal is ugyan ezt produkálta.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
VGA vásárlás előtt állok, és szeretném kikérni a véleményeteket. nagyából lenne 30-35k a keret. Kinéztem egy MSI Gaming GTX 950 2g-t és egy ASUS GeForce GTX 1050 Expedition OC 2GB-t. Szerintetek melyik a jobb vga?
-
aszti93
aktív tag
válasz
quailstorm #61196 üzenetére
Plusz táp nélkül ad képet. Az egyik gépben talán valami akyga 400wattos van, de kipróbáltam a komolyabbik gépemben is. Ez utóbbiban egy 530W-os Thermaltake van (és 2 különbőző foglalatú alaplapban).
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 8800GT 512Mb vga-m és az t a jelenséget produkálja hogyha beledugom a tápcsatit és elindítom a gépet akkor ad egy sercegő hangot és leáll. Ha nincs benne a tápcsati akkor hibátlanul megy minden. Elképzelhatő hogy csak a tápcsati zárlatos? Csak azért mert nem tudom hogy érdemes lehet e elvinni szervízbe vagy sem.
-
aszti93
aktív tag
Értem. Köszönöm a segítséget
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Gigabyte GT220-am venti nélkül. A gyári venti 0,2A-es volt. A kérdésem az lenne hogy mi történne ha egy 0,24A-s ventit raknék rá, vagy ha 0,16A-s venti lenne a csere darab?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy melyik vga az erősebb. Egy A8 5600K-ba integrált 7650D 512mb-s vga, vagy esetleg a GT210 1gb?
A választ előre is köszönöm
-
aszti93
aktív tag
sziasztok. azt szeretném megkérdezni hogy a Gigabyte GTS450OC2 vagy a Gainward GeForce® GTX 470 Golden Sample" a jobb vga?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy az Ati Radeon 9250 (128mb/128bit) tudja e a DX9-et?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Valaki esetleg meg tudná mondani hogy az ASUS V8460 Ultra 128MB AGP vidókártya tudja e a DirectX 9-et?
A váalszokat előre is közönöm.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asus EN7300gt silent 256Mb kártyám, kis hibával. A hibája akkor jön ki ha feltelepítem a driver-ét. Onnantól kezdve csak folyamatosan újra indul a gép.
Tudtok esetleg segíteni hogy mi baja lehet? -
aszti93
aktív tag
válasz
Klemens #8697 üzenetére
Nekem ugyan egy gts450 OC2 -m van de az úgy néz ki hogy először el kell távolítani az egész űtőt a nyák-ról és aztán a hűtőborda ljára van felcsavarozva a műanyag borítás. Valószínűleg nálad is így kell eljárni mert ha csak fel lenne pattintva a műanyag a hűtőre akkor rezegne és zajos lenne.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e olyat csinálni, hogy a gts450 OC2-m mellé berakni egy másik kártyát amiről a physx futna. Úgy gondoltam hogy a gts450 mellé mondjuk egy 9xxx-es kártyát beraknék ilyet lehet csinálni?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy melyik a jobb vga. A Gigabyte Gts450 OC2 1gb vagy a Gigabyte GTX550 OC Ti 1gb?
A segítséget előre is köszönöm.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 20ezer forintos árkategóriában tudtok nekem videókártyát ajánlani? nVidia párti vagyok, de jöhet Ati is és dx10-11-et tudjon a kártya.
Köszönöm.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok. A véleményeteket szeretném kérni, hogy érdemes e elcserélni a Gigabyte GT430 OC kártyámat egy Gigabyte 5670-re? mind a kettő 1gb-s.
A segítséget előre is köszönöm
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy egy gtx260 miért drágáb mint egy gt430OC? (nekem spec gigabyte gt430OC-m van) Mennyivel tud többet? Ezt én nem igazán értem. Ha valaki elmagyarázná vagy küldene egy linket ahol el tudom olvasni azt nagyon megköszönném.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest