- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
icons
addikt
jaj, azt sehol sem írtam, hogy XPt szeretnék felrakni, ez elég régi gép
(#43857) Dell XPS
én tényleg nem értelek...nincs Multibay2
Milyen setup? Nem tudok semmilyen setup-ot indítani, mert a BIOSon alig jutok túl, a bootról nem is beszélve... és milyen telepítéshez értek? Értenék én, ha eljutnék a telepítéshez, de a problémát az előbb vázoltam, sajnos a boot elég kemény falat jelenleg -
MaxxDamage
félisten
Igen van Bluetooth , de sehogy sem tudom "működtetni" ... (mindent megpróbáltam és az általad említett spec-et ismerem mind1 szálig , de kb, még csak nyoma sincs , kivéve FN+F5
funkció (kimutatás)Találtam a "gyártó által" mellékelt optikai lemezen (magyar leírás)
A Bluetooth eszközről semmi mást nem találtam... mi is meg hol találom a "a készülék és a számítógép párosítását lásd a bluetooth-eszközhöz mellékelt dokumentációban"
--> Magyarul a telefon könyvét nézzem meg? (többet nem fog elmondani, mint amit már eddig is próbáltam...
(sz.tem)
L
-
Zoli0726
aktív tag
Hidd el, semmi gond nincs a gépeddel, az a videó meg amit belinkeltek, ott egy csupasz rendszer állt fel. Nekem is mikor feltelepítem a win7-et pikk-pakk bebootol, aztán felkerülnek a driverek, meg a vírusírtó, meg a teljes visual studio, meg a sok frissítés, meg sok minden egyéb, és durván be tud lassulni. Pláne 5400-as laptop hdd-től nem kell csodákat várni, de még egy asztalitól sem. Én is nagyon szeretnék már egy ssd-t a gépembe, hogy pörgősebb legyen a rendszer, mert néha a hajam az égnek áll, mire használható állapotba kerül a rendszer.
-
kiralytom
aktív tag
mindkettőtöknek köszönöm
igen én is olvastam a kapacitását (na meg azt is hogy 4-8-16 gigát is elfogadja a leírás ellenére).
nekem elég lesz bele 2 *1 giga xp alá.az kavart meg , hogy több noti is ami megfordult a kezem alatt asztalival ment. csak biztosra akartam menni.
köszönöm még1szer
Ezeket találtam a piactéren:
Ezek szerint ez mindegyike jó bele!?
-
dani993
senior tag
Normál hőfok van a szobában. A venti pörög rendesen, de azért annyira nem mint mikor biost frissítettem, mert akkor olyan hangja volt mint egy traktornak
kár hogy nem lehet beállítani hogy mindig úgy pörögjön. és ráadásul 30perc játék után úgy felforrósodik, hogy kikapcsol. ha hazaértem kitakarítom, aztán majd írok hogy milyen lett.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest