- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
Trust God #33113 üzenetére
Attól függ h ki csinálja?!
HA olyan, aki franciakulccsal fog neki, az ellentétes oldalon akkor igen!
Attól függ h matrciázott-e az adott "rekesz", ha nem akkor nem, ha meg igen, akkor csak a szakszervíz teheti be...
Igazéból ilyet már évekóta nem láttam az új notikon, használt/bizonmányikon, de boltból, ott szokták rendszeresen alkalmazni.. -
GrandeP
addikt
válasz
endruboy1 #33100 üzenetére
Orbitális nagy baromságok vannak benne, pedig én fizikából-kémiából erős kettes voltam...
A csodatöltők vs litium ion aksiknál már szószerint sírtam...
Nem tudom, kiirta, de qrvára nem ért a dolgokhoz, és összevissza ollózott mindent több helyről..
Itt meg pl, saját magának mond ellent, egy mondaton belül...
Próbáljuk az minél kevesebb ideig a maximális cellafeszültségen tartani, azaz például ne kikapcsolt, hanem bekapcsolt állapotban töltsük a telefont.LOOOl. ezt az oldalt annyira inkább ne linkelgesd... mert nagyon brutális.
-
GrandeP
addikt
válasz
Resurrecting #33086 üzenetére
Dehogynem, el kell ajándékozni 3-8 éves gyerköcnek.
-
GrandeP
addikt
Meg egyébként is pontatlan, és gyártónként van h mennyi bad sector után számít hibásnak egy wincseszter....
Az h gyanús szektort látott, de egyébként hibátlan és ezért lepontozta, az enyhén szólva is vicces...Tudom, 100/100-nak kell lennie... mert csak... de egyébként hibátlan... ha nagyon idegesít futtas egy hdat-ot, utána 100-as lesz...
Ha most ezt beküldöd, akkor bent lesz 1 hónapot, a nagyker visszadobja h hibátlan, a kisker meg lefuttatja rajta a progit, te meg majd pislogsz h némmá, megjavult...
ui2: ez nem zárja ki azt a tény h majd lehet hogy, majd talán, de nem biztos, h majd előfordul ha majd, 8hónap, 16 nap , 5 óra és 3 perc után nem lesz már használható.
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest