Aktív témák
-
Mr President
senior tag
Szeretnék venni egy N53 szériás asus notit. 540M vidkarival az egyik változatban i32310 van a másikban pedig i52430. Árban van majd 30k különbség. Kérdésem az lenne hogy kitudja hajtani a kisebb proci a vidkarit? Szoktam fps játékkal játszani ezért ez lényeges dolog lenne nekem. Valamint a melegedés, i3 hűvösebb mint az i5? Vagy elenyésző a különbség?
-
-
Mr President
senior tag
Arról kellene nekem infó, hogy notebookba lehet e cserélni a gyári hűtőt valami másra. Olyanra aminek jobb a hűtő teljesítménye. Foglalkoznak ezzel gyártók, vagy csak a gyári van és kész?
-
Mr President
senior tag
A segítségeteket szeretném kérni, billentyűzetet szeretnék cserélni a notimban.
Asus F3SA AP088C a notim típusa, azt szeretném kérdezni, hogy jó e hozzá egy Asus F3TC AP095 noti billentyűzete?
Ahogy nézegettem elvileg jónak kell lennie hozzá, valahol azt hiszem úgy olvastam hogy az F3 notebook billentyűzetek kompatibilisek egymással. Addig viszont nem merem megvenni míg valaki tőlem hozzáértőbb személy meg nem nyugtat hogy tényleg jó hozzá.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
-
Mr President
senior tag
Hy
Az lenne a problémám, hogy a notim nem kapcsol be! Elmentem itthonról bekapcsolva hagytam a gépet, mire hazaértem kikapcsolt! Próbáltam bekapcsolni de nem tudtam. Az adapterén pislákol a led, eddig folyamatosan világított! Akksi is benne volt, szal még az sincs hogy aksival kipróbálnám.
Ötletek?? Szerintetek is "csak" az adapter ment szét? Gari nincs már rá -
Mr President
senior tag
válasz
Mr President #22880 üzenetére
Megesett a kitakarítás. Nagyon poros volt, de mostmár f@sza.
Sokkal sokkal hűvösebb lett a kicsike!
-
Mr President
senior tag
Szétszedtem, nem tűnt porosnak! Áthúzgáltam azért felette a porszívót. A ventinél látszik hogy poros. De az lesem jött. Bekellene vinni sűrített levegővel kifújatni.
Ha az sem segít akkor nemtudom mi. -
Mr President
senior tag
Hello
Egy asus notim van, és az utóbbi időben nagyon melegszik a procija. Cpu fan szerint 80 de inkább 90 fok felett szokott lenni.
Hűtőpad van alatta, (jobbféle) már nagyon régóta, eddig semmi baj nem volt. De mostmár nagyon zavaró tud lenni, mert ha ráteszem a kezem meleg a borítása, majdhogy süt!
Lehet hogy nagyon poros lenne és ki kellene fújatni? Kb két éve használom és még nemvolt kifújatva. Szerintetek lehet ez az oka a túlmelegedésnek? -
Mr President
senior tag
Hello
Ram-ot szeretnék cserélni ismerős gépében! A kérdés a következő lenne.
Adott ez a noti. Amiben 512mb ddr ram van. Hány MHz-es azt nem tudom, de most nem is számít.
Itt a részletes ismertetője a gépnek. Eddig az volt a terv h még egy 512 megás ddr megy bele. De miután átnéztem az adatlapját szemet szúrt h ddr2 is jó bele.
Kérdésem: Jól látom vagy nagyon benéztem h támogatja a ddr2-es ramot is? Ha igen akkor gondolom lehet bele tenni 667MHz-es ddr 2-t is, csak majd 533MHz-en megy?Sry, kicsit hosszú lett. A segítségeteket előre is köszönöm!
üdv
Peti
-
Mr President
senior tag
Hali
Egy ismerősöm elhagyta az Acer 5315-ös notijáról azt a kis gombot ami a kijelző lezárásáért felel! Azt szeretném én megtudni, hogy valahol lehet e hasonló alkatrészeket szerezni, és ennek a cseréje megoldható e otthon házilag szerintetek! Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest