- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
MaxxDamage #46236 üzenetére
Szia,
A chipset támogatása: SATA II. mindkettő interface -en, és kezeli az SSD -t.
Chipset: SIS671DX+968
Üdv.
-
ravail
senior tag
válasz
MaxxDamage #44520 üzenetére
Szia!
Igazán nincs mit. Szívesen.
Sajnos ha haldoklik a HDD arra nincs más orvosság, csak egy új. Szerencsére az már SATA-s volt, így van hozzá bőven, akár új, akár használt itt a HardverApró-n is.
Üdv:
ravail -
ravail
senior tag
válasz
MaxxDamage #44518 üzenetére
Szia!
Szerintem a további kísérletezés előtt a Vipre Rescue letöltését és futtatását kellene megpróbálnod. A további kísérleteket utánna.
Persze, ha le van minden mentve ami az újratelepítés után szükséges, akkor erre sincs szükség. Le kell venni a particiót a winyóról, Majd újraindítás után egy újratelepítés. A partició törlésre azért van szükség, hogy az újratelepített op.rendszerre ne vidd át az esetleges vírusokat.
Most vissza olvasva, Te már újra telepítettél. Hogyan? A működő Vista felületről elindított javító telepítéssel? Vagy a telepítőről indítva a laptopot a partició(k) törlése nélkül? Vagy ahogy írtam, a HDD pertició(k) törlésével? Mert szerintem a vírusos környezet után csak ez a harmadik az eredményes. Azért a Vipre Rescue így is segíthet!Sok sikert!
-
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #43412 üzenetére
Az elírás nem.
Feltéve ha,az a dátum tényleg valós és nem készítenek új Biost hozzá.
Bár ez igen húzós lenne 7 év az csak 7 év. -
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #43408 üzenetére
Végig olvastam amit írtál és azért is meg lepő az a Bios dátum.
Azért tanácsoltam,nézd meg másik programmal nem e az tévedett.
Minden esetre okosabb leszel ha vissza írnak mail-re. -
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #43401 üzenetére
Én se egyszer frissítettem már Biost.Most meg ott van szervizbe Toshiba laptopom,egy bios frissítés miatt.
Bár én Windows-ból frissítettem,de ez volt utolsó... -
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #43396 üzenetére
Utána néztem most én is neked bios ügyben,de sehol semmi.
Külföldi fórumon is találkoztam ilyen kérdéssel,de ott se találnak hozzá.Viszont van egy olyan szoftver a Lenovo oldalán,hogy Driver Matrix,ez említ biost.
Esetleg nézz ennek utána,töltsd le és hátha ez meg oldja gondot. -
Dell XPS
veterán
válasz
MaxxDamage #43401 üzenetére
Szuper, akár g565", ahhoz sem találtam, pedig már kezdtem örülni.....
So you are in the lead by two years! You have to make the decision now!
-
Gubu0101
veterán
válasz
MaxxDamage #43390 üzenetére
Nézd azért meg Everestel is,nem e Aida ért félre valamit.Biosal meg csak óvatosan
-
Dell XPS
veterán
válasz
MaxxDamage #43396 üzenetére
Nem engedi felülírni?
Szerk: V2.05 ez az egyetlen verzió a Lenovo oldalán?
-
Dell XPS
veterán
válasz
MaxxDamage #43394 üzenetére
Megírtam Neked, (#43391) azt hittem már jó hírrel jössz vissza...
-
Dell XPS
veterán
válasz
MaxxDamage #43390 üzenetére
Felettébb érdekes....
Rendszer BIOS 2 évnél régebbi.!!!!
-
Dell XPS
veterán
válasz
MaxxDamage #43385 üzenetére
Szerintem nincs, azért írtam a reflash megoldást, de nézd meg az oldalon.
-
Dell XPS
veterán
válasz
MaxxDamage #43372 üzenetére
A múltkor BIOS reflash oldotta meg a gondot, csak ott a wireless nem működött, szintén telepítés után...
-
Darbo
tag
válasz
MaxxDamage #43307 üzenetére
Elvileg ha megy a bluetooth, márpedig ha a teló látja akkor megy, lennie kéne az óra mellett egy bluetooth ikonnak. azon jobb gomb és ott a párosítás, illetve ott a tulajdonságoknál lehet bekapcsolni a láthatóságot is, és hogy lehessen hozzá kapcsolódni.A küldés pedig úgy müködik hogy jobb gomb a küldeni kívánt fájlon, és küldés bluetooth-on akkor bejön egy ablak ahol kiválaszthatod hogy kinek küldöd.
-
Kyle.Katarn
csendes tag
válasz
MaxxDamage #43333 üzenetére
Hajrá!
Az egy biztos megoldás (ha normálisak a szervizesek...)
Csak ne nyaraltassák a noteszod hónapokig...
Ja meg MINDENKÉPP kérdezd meg előre mennyi lesz! Már ha pénzbe kerül.
-De tényleg, mert ha nem hardware hiba, akkor még esetlegesen garancia alatt is rád sózhatnak valami "bevizsgálási" v "szerviz" díjat.
Ha nem. Akkor csak várni kell. Aztán írd majd meg mi volt/hogyan oldották meg, mert engem is érdekel, had tanuljak t'od. -
Kyle.Katarn
csendes tag
válasz
MaxxDamage #43303 üzenetére
Na igen, gondolkoztam rajta, az én MSI GT-735 ömmel is ugyanilyen gondok voltak.
Bár a bluetooth-t és a webcam-ot rég használtam, a fent említett gond miatt pedig most nem is tudom hirtelenjében kipróbálni... :/De azt tudom h sok notesznál van ilyen, hogy pl. a webcam-hoz van driver, műxik is, de önmagában nem tudsz vele mit kezdeni, mert a kedves gyártók nem mellékeltek a driverhez ún. utility-t azaz egy programot amivel kezelhetnéd önmagában.
Viszont.
Ha a Skype, MSN, hasonlók, stb. felismerik és használni tudják akkor minden bizonnyal a tied is ennyit tud (alapból) vagyis ennyi a működése. Ha külön kéne videót vagy képet készíteni keress a neten univerzális programot ami a hiányzó utility-t helyettesíti.
Aaaaa BT-vel kapcsolatban, ehh, vakarom a fejem- mint mondtam nekem is hasonló volt a gondom, bár AHHOZ adtak utility-t de olyan bonyi volt telefonnal szinkronizálni h inkább hagytam az egészet a fenébe. Heh, az MSI-n még infraport is van, de kb. MINEK? -Egyiket se használtam, USB asz' csá...!Az fix h műxik.
Ha neked KELL a BT. akkor, hát, nem tudok mit mondani mint kérdezz meg egy 'szakembert' vagy bárkit aki jártasabb ebben. De nem ajánlom hogy emiatt a szerviznek fizess, max 1-2 ezret, de többet nem ér meg, szerintem ők is "csak" kísérletezgetnének- megfelelő driver, utility megfelelő beállítása, teló megfelelő beállítása, stb.
Én, őszintén, le is tiltottam az eszközkezelőben az infrát és a bluetooth-t annyira bonyi/nem kellett. Próbáld USB-vel a telót, ha az nem fekszik, próbálgasd azt amit a szervizbe is csinálnának, ha működik; valahogy csak sikerül -egyszer emlékszem, valahogy nagy nehezen nekem is sikerült párosítanom a mobilom, de sokat kellett "kattintgatnom ide-oda"
A webcam meg ha jól veszem ki működik, tehát pl. Skype-on tudod használni (v FB ahogy írtad) és akkor használd úgy, esetleg keress v'mi univerzális progit ami ugyanúgy felismeri és kezeli.EDIT: Most nézem, és csatlakozom is NEMO1968 javaslatához. Egész pontosan ezt is hozzácsatolom a "próbáld ezt meg ezt" javaslataimhoz. Merthogy jobb híján többet nem tudok.
-Ennyit tudtam segíteni, remélem használtam valamit.
-
NEMO1968
őstag
válasz
Szia!
A kamerára nincs tippem,de próbáld ki a blooteoth másik telóval is.
Megpróbálhatsz szerezni egy USB egységet is,és ha azzal műkszik,lehet hogy rossz a beépített egység. -
Gubu0101
veterán
válasz
Lehet hülyeséget írok,de telódon nézted már,hogy a láthatóság be vagy ki van kapcsolva?
-
Dell XPS
veterán
válasz
MaxxDamage #43294 üzenetére
Hali,
Ezt az eredeti op.rendszerrel csinálja?
-
Kyle.Katarn
csendes tag
válasz
MaxxDamage #43298 üzenetére
Úgy bizony, egy próbát megér.
(Esetleg lehet le kell tisztítanod a régi drivert, ez eszköz/driver függő.)Amúgy a notebook gyártó driverei általában jobbak olyan szempontból h direkt arra az eszközre ÉS notebookra valók, de 1- gyakran nem a legfrissebbek :/ 2- van bizony hogy nem jó. A másik ötletem esetleg h magával a Win7-tel van gond, de ez is csak tipp.
Próbálkozz, addig is remélhetőleg lesz aki többet tud segíteni pár tippnél.
-
Kyle.Katarn
csendes tag
válasz
Jó kérdés, őszintén- én ilyen hibaüzenettel nem találkoztam.
Viszont volt már sok gondom a notebook driverekkel (túl sok)!
Csak egy javaslat: próbáld telepíteni a nem a notebook gyártó által biztosított drivert telepíteni hanem megtudni az eszköz(ök) pontos típusát (Everest a segítségedre lehet) és az eszközgyártó hivatalos honlapjáról megszerezni a drivert.
Most így ennyi jutott eszembe. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Ez a helyes kép: erre:
Még 1 érdekesség Bluetooth -ról. (Driverrel van gond vagy eszközzel, szerintem)
(telepítési üzenet) - (bele se kezd... Windows telepítése óta nem "engedte")L
-
válasz
MaxxDamage #42243 üzenetére
A Sata 3-ról váltasz Sata 2-re biztos nem lesz lassulás?
Ennek azért utánanéznék, illetve megfontolnám egy esetleges SSD lehetőségét is. -
válasz
MaxxDamage #42239 üzenetére
fogadja
-
Dell XPS
veterán
válasz
MaxxDamage #41855 üzenetére
Vagy a topic-ban segítenek: Lenovo IdeaPad Y580
-
válasz
MaxxDamage #41855 üzenetére
Hívd fel őket.[link]
+36-80-100-424Nekem a Dell laptopomra azt mondták hogyha cserélem nem ugrik a garancia.
-
selenge
tag
válasz
MaxxDamage #41853 üzenetére
Lenovonal nem tudom hogy megy de elmeletileg ha belenyulsz ugrik a gari. Viszont azt hiszem ha szakszervizben cserelteted akkor megmarad
-
Dell XPS
veterán
válasz
MaxxDamage #41337 üzenetére
ITT azonnal segítenek Neked hozzáértő módon!
-
Sixty21
aktív tag
válasz
MaxxDamage #37597 üzenetére
De lenne még egy elvetemült kérdésem. Sony Vaio VPCEH2J1E gyári oldalról a bluetooth driver leszedtem és telepítettem. De nem csinál vele semmit ikonra katt és jobb lent mutatja mintha futna a progi és eltűnik. Szóval használhatatlan. Van erre valami megoldás? Ne keljen mindig kábelozni ha képeket akarok felrakni rá.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
MaxxDamage #37587 üzenetére
Köszönöm. Minden megoldódott.
-
kenwood3
addikt
válasz
MaxxDamage #37579 üzenetére
Így van 64bites win kell hozzá
-
válasz
MaxxDamage #37501 üzenetére
Hát szerintem kell a PCMCIA-os optikához driver, főleg ha Win95-ről van szó
ugyhogy jó keresgélést
persze egy próbát megér, gyugd rá a gépre megnézed felismeri-e vagy nem, hátha
ebbe sajnos nem vagyok jártas, nem használtam ilyent
Budager! Az nem tűnt fel hogy mikro kikapcsol a gép akkor míg megy "halkabb"?
mert hogy nem megy a ventillátora?
Találkoztam ilyennel, volt hogy egy-egy bekapcsoláskor nem ment a venti vezérlése, volt hogy szabályozta de egy újraindulás után meg nem...
tudod hogy oldottam meg?....
...Úgy hogy levágtam a venti csatlakozóját, hogy lógjon a 2 szál drót, azt kivezettem a noti alján, levágtam egy USB-s egér csatiját, rádugtam az USB-re, összekötöttem a levágott csatlakozó 5V-os szálát a venti vezetékével és kész USB-ről ment a venti -
válasz
MaxxDamage #37487 üzenetére
Szia!
Sehogy nem lehet belépni!
Ezeknél a compaq notiknál a BIOS a HDD-re volt rámentve egy "rejtett partícióra" ha az nem volt feltéve a HDD-re akkor a gépnek "nem volt BIOS-a" csak annyi ami a legszükségebbbejket intézte, hdd,proci,ram,fdd detektálás meg a bootolás és ennyi...
ez egészen a kora P2-es időszakig így volt. még azokhoz a gépekhez a gyrtó honlapján még fent van a BIOS de ezekhez a 486osokhoz már nem igazán lehet megtalálni egy könnyen -
urdug
aktív tag
válasz
MaxxDamage #37487 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest