- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Köszönöm a kiegészítést, ezek szerint a egy teljes takarítás, pasztázás után is indokolatlanul melegszik a VGA. Ezeknek megjelenítéseknek nem szabadna ennyire megterhelni a videó kártyát, főleg hogy a ventilátor szabályoz. Valami teszttel mérted a hőmérsékleti tartományt? Az Everest indulásakor, megjeleníti alul a tálcán egy ikonnal a CPU, és a VGA hőmérsékletét, ez mondjuk segítene hogy hol kapcsolja le a gépet...
Abban az esetben, ha nagyobb terhelés nélkül akár 80-90 fokot is elérne, akkor én a Heatpipe-re gondolnék, az az nincs hőelvezetés. Esetleg nincs gáz a hőelvezetőben..(réz)Nyilván a HDD azért melegszik, mert ez is rossz hűtés következménye, vagyis átmelegszik.
Az alaplapot láttad, ott nem lehetett látni esetleg, hogy lenne még egy hely egy másik ventilátornak? A Dell-nél többször látni hogy azért nincs benne kettő, mert a hardverek nem igényelték az adott típusnál.......de ott a helye, és csatlakozója az alaplapon. -
Destructo
senior tag
Kösz srácok! Lehet kihagytam a lényeget,inkább a bevált verziókra lettem volna kíváncsi,találtam én is vagy 5 öt ami megtetszett,igazából túl olcsó és túl bóvli kinézetű ezért félek tőllük,ezért is fordultam a topikhoz
Szerk : saucelori : Értem ,igen az ilyenek miatt írtam jobban be,hogy mi az ami okés mi az ami nem
-
Kommy
veterán
Nem a net sebességgel van bajom hanem azzal, hogy elkezd akadozni a net, mérésre jó a sebesség , de pl egy weboldalt akadozva hoz be ekkor. Megnő pl a ping is elég nagymértékben. Online játszok néha race 07-el és akkor veszem ezt észre. Most jobb a helyzet, hogy a wi-fi-t kikapcsoltam benne, de még így sem az igazi, ez előtt egy dlink modem volt annál nem tapasztaltam soha ilyet, ez is csak most kezdett előfordulni, hogy jobb lett az idő és melegebb van a szobában.
-
-
Borgi
aktív tag
hi
Ennek azért van 1 komoly problémálya: 1 év gari... ha 1 éven belül adja meg magát akkor baromi silánynak kell lennie, ha meg nem adja meg magát 1 éven belül kukázhatod amikor megteszi, mert nem éri meg javíttatni főle ha 1 hónapig tart. De kizártnak tartom hogy folyamatos strapa mellett bírna 3-4 évet ahogy azt egy üzleti felhasználásnál illene.
Tény hogy nem lehet elvárni, hogy 108+FA ért azt kapjam mint amit az én notim nyujt a maga ~600k-s árával de az előzőt 4 év után privatizáltam és tökéletesen megy, a mostani meg mégcsak fél éves.
üdv,
Borgi -
Lenovo G570-em van most 6GB rammal. Azért szeretném cserélni, mert nem kell a 15"-os kijelző. Azaz nem lenne baj, de mivel folyamatosan cipelem, jövök-megyek ügyfelekhez házakhoz, kényelmetlen akta táskázni, meg notebook táskázni is. egy 10-12-13"-os simán beférne töltővel az aktatáskámba, és még nehéz sem lenne. Ezért szeretném cserélni.
-
BoC1ka
senior tag
Te komolyan gondolod uzleti notit kapsz 100+afaert vadi ujan??????biztos? ezek a 100ezres **** mind consumer gepek...nehogyma elhidd..OK tegyuk fel uzleti. MAtt kijelzos? ujjlenyomat olvasos? Az asus milyen security lehetosegeket ad ehhez a gephez? recovery? razkodasvedelem? ad valamilyen biztonsagot a hdd nek? magnezium haz? dokkolhato? elejted meterrol visszasir es darabokra esik....semmit nem tud amit egy uzleti notinak kellene...
-
Ronyn
senior tag
De a billentyű alatt az a kis gumiharang teljesen lezárja az érintkezőt(akármilyen is az), legalábbis nekem úgy tűnik, vagyis ott nem sokat ér a kontakt spray gondolom.
Azt a gumit meg gondolom nem érdemes leszedni.Bar szerintem (is) a csatlakozóval lehet gond, mert nem véletlen hogy az egy vonalba eső gombok rosszak .
Veszek spray és kipróbálom .
A csatlakozót is kontaktsprayvele takarítottad ki??? -
-
xcds
őstag
Úgy próbáltam, csak a láb alig ért át a másik oldalra, a páka meg hegyes volt, nem lapított, így alig volt felület, amin átadhatta volna a hőt.
Ilyen alaplapot bontottan- 15 ezerért már lehet venni. Nem hinném, hogy sokkal olcsóbban megúsznám. És akkor még ugyanúgy nem biztos, hogy jó lesz nekik sem, mivel nem csak a csati sérült. Havernak már javítottak alaplapot szervízben, amiről letört smd alkatrész és nem lett jó. Az útiköltségemet nem számoltam, de 100km-es távolságra kellene vinnem a lapot, utána meg érte menni... Így bukok 3300 ft-ot, ha nem lesz jó, azt kész. -
xcds
őstag
Hát az a baj, hogy hiába használtam ónszívót is, nem tudta kiszívni az összeset, és a páka is olyan volt, amilyet szerezni tudtam, elég nehézkesen jött ki, az biztos, nem tudtam minden lábat egyszerre melegíteni, közben az alaplapot is tartani kellett és egyik oldalról mozgatni a csatit, a másikról meg melegíteni. szóval ennél "szebben" nem igen lehet pákával kiszedni. egyébként a kép csalós, mert a 2 legtávolabbi láb 8mm-re van, tehát nem olyan nagy a barmolás, csak fel van nagyítva.
szétbombázni meg muszáj volt, mert leesett és az egyik láb ki is szakadt a csatlakozóból.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Posta, csomagküldés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest