- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
INMOTEP #35781 üzenetére
DDR2-es ramot támogat a géped, magyarul menni fog a 2x2GB! sztem kezeli a 800mhz-et is, de ha az egyik ram már 667-es akkor úgy is a kisebb órajelűn fog működni.
Ha meg 2db 800mhz-eset veszel bele és még se támogatná akkor is 667mhz vissza veszi magától az órajelet, egyébként meg manapság ha új ramot veszel az általában már mind 800as!
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
INMOTEP #24773 üzenetére
Jaaaaah, akkor a biosban, általában security fülecskénél tudod állítani. Asszem, csak olyan van h jelszó beállítás, de az a trükk, hogy beállítasz egy új jelszót ami a semmi. kéri először a jelenlegi jelszót és ha kéri az újat akkor csak sima enter és kész.
Remélem bejön.
-
-
válasz
INMOTEP #7595 üzenetére
rád nézve rossz üzlet az ilyen és hasonló jellegű bővítgetés (viszont van, akinek ez jó
) sok pénzt bele lehet ölni, ár/érték arányban nem javul annyival a teljesítmény, a noti értéke sem ugrik annyit, amennyit ráköltöttél, de jönnek majd a problémák; nagyobb melegedés...stb. de lelked rajta...
-
-
duduati
aktív tag
válasz
INMOTEP #7264 üzenetére
A kábel lehet hogy valahol tényleg benne van a gépbe ha már így írják hogy benne az anttene, csak maga a kártya nincs benne.
Az ati kártya meg úgy néz ki külön van benne: Video & Graphics ATI Mobility M9P, AGP 4X, 64MB DDR Video RAM
Igazából még nem láttal laptopban AGP-s karit de ezt írják.
Üdv -
duduati
aktív tag
válasz
INMOTEP #7259 üzenetére
Én úgy tom (de nem vagyok egy fizikus) hogy az ampertől tud behalni inkább, h atöbbet kap mint a megengedett, de a te esetedben pont kevesebbet. MEg ilyen kis eltérés szeritnem nem lesz gond, max jobban melegszik a töltő. Én a lapimat töltöttem már olyannal aminek kissebb volt az ampre értéke és nem lett baja. Azért várj meg még egy két nálam okosabb embert is a biztonság érdekében
-
ABE
őstag
válasz
INMOTEP #7259 üzenetére
A kettőnek a szorzata megegyezik: P=U*I - talán ez számít. Szerintem nem lesz baja, a gyárilag megadott értéktől tesztprogram szerint az én gépem is el szokott térni, pl. az akksi merülésével egyetemben a feszültség is csökken, és hálózatról üzemeltetve is más (magasabb) értéket szokott jelezni.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest