- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
válasz
Hegyirabló #47857 üzenetére
Nekem is csinál ilyet az Asus-om. Gondolom, valami kalibrációs probléma lehet. Én hagyom a fenébe...
-
Muerte
addikt
válasz
Hegyirabló #47413 üzenetére
Hát az utóbbi pár évben én csak li-ion-al találkoztam de ez csak egy dolog,nem tudom.
Ha mindenképp abszolút nem akarod használni akkor légmentesen lezárva valami dobozban 60-70%-ra feltöltve a hűtőben kell szárazan! tárolni.Ezzel az eljárással lehet nyerni +1-2 évet de személy szerint én értelmét nem látom. -
Muerte
addikt
válasz
Hegyirabló #47409 üzenetére
A Li-ion akkukat már nem kell kivenni,hagyhatod nyugodtan a gépben.Biztonságosabb is ha áramkimaradás van véletlen.Az élettartamuk 1,5-3 év,teljesen mindegy hogy használod-e vagy sem,mert állásában is tönkremegy,akkor meg inkább már használatban legyen.Teljesen nem szabad lemeríteni,de végül is nem is lehet mert a töltésvezérlő elektronika kikapcsolja a gépet asszem 6%-nál.
-
tresh
veterán
válasz
Hegyirabló #39078 üzenetére
Mit írt hibának kicsomagolás kor?
-
köszörü
tag
válasz
Hegyirabló #39071 üzenetére
helló
az alaplapi drivert ujrakéne telepiteni valoszinü hogy nincs usb 2.0
usb 1.0 nél , 600 - 900 kb az adatátvitel
régebi gépen elöfordul hogy csak 1 usb 2.0 van végig kell nézni az összes portot -
eketomy
senior tag
válasz
Hegyirabló #37444 üzenetére
Hát ez így elég összetett, tudni kellene milyen a masinád ill. hogy van -e hozzá gyári win7-es driverek! okozhatja sok minden, de sztem attól mert win7 van rajta még nem szabadna csak úgy lefagynia black screen-nel!
az sem mind1, hogy 32 vagy 64bites rendszert teszel -e fel rá! de sztem egyszerűen valami driver hiba okozhatja nálad a gondot!
mikor jön elő a hibajelenség, közvetlen telepítés után vagy később??? -
Laszmen
aktív tag
válasz
Hegyirabló #37223 üzenetére
Sokat olvastam erről a jelenségről, ez elvileg a Windows egyik rejtett hibája a sok közül, sokan azt írták vga driver frissítése megoldja a problémát, de nem hiszem,próbát megér..
Annyit csinálhatsz,hogy vagy újrarakod a rendszert, egy másik verzióval, vagy trükközöl ezzel, bár én az új rendszert ajánlom..(Egyébként azt írták, hogy ha ez a hiba jön elő, le kell csukni a gépfedélt, utána kinyitni, és elvileg megoldódik)
-
válasz
Hegyirabló #37223 üzenetére
Milyen típusú noti?
Nem egy gányolt Win7 ugye?
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest