- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
dudika10 #35108 üzenetére
Az hogy ha nem a te neveden van a számla abból nem származik tudtommal semmi hátrányod, a lényeg hogy legyen egy példány a számlából nálad is! Ill. tudtommal regisztrálni úgy kell, hogy a számlán lesz egy regszám ill. pontos tipus és sorozatszám azzal kell beregisztrálni, a neten bármilyen nevet beírhatsz, nem muszáj azt ami a számlán van! (legalábbis én így tudom) Mondjuk toshibanál nem tudom, hogy működik mert toshiba notim nem volt még, de msi notinál és sharp tv-nél így működik--> itt megjegyezném hogy a sharp tv-mhez még kaptam a számla mellé egy kuponkódot is ami kellett a netes reghez!
-
válasz
dudika10 #20501 üzenetére
még mindig nem érted, mert nem akarod... amúgy orthos minek? nem terhelt gépről beszéltem!
az elméletet továbbra is hagyjuk, meg akkor inkább tényleg a témát is...
pontosan tudom, hogy mit linkeltem, csak te nem nagyon akarod látni...
amúgy főként erre gondoltam; link - és itt pillanatnyi állapot van leírva, amely intervallum az idő eltetével általában csökken! értem ezt úgy, hogy egy noti kiír x időintervallumot, mint akkumulátoros üzemidőt, és ha nem nyúlsz hozzá, akkor is inkább kevesebb lesz adott érték!
mellesleg az integrált és a külső hangkártya közötti fogyasztási érték is eltérhet, sőt; általában az integrált nem kapcsol le teljesen, csak egy ráadás út keletkezik, amikor + egy külső is munkához lát - a csatolt/kapcsolt folyamatok (usb hub...stb) elindulásából adódó többleletről már nem is beszélve...
de tényleg hagyjuk... -
válasz
dudika10 #20497 üzenetére
látom még mindig feszegeted...
például itt is olvashatsz tapasztalatot; link
van még több is, csak sajnos nem emlékszem mindegyik témára...
nézd meg az eszközkezelőt, a futó/induló folyamatokat...stb, amikor usb csatolású eszközt csatlakoztatsz a notihoz, és számolj az áttételesen kapcsolódó dolgokkal is!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest