- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
én sem értem miért akkora fps vadász mindenki. hameg már anyira az, akkor miért nem egy 3dmarkot futtat le. miért az élményindexet???
hogy is hívták azt a műsort??? meglepő és mulatságos??? engem anyira hidegen hagy hogy menyi az élményindexem, hogy azt el sem hinnétek...
-
-
vilmaboy
őstag
látom nem bírodd ki
tudod mit... igazad van...
ha lehozza megcsinállom, de ha kell már lassan a töltőt is ráforrasztom neki az akksi csatlakozó lábaira
vagy 3 hónapja nem láttam már elfüstölni semmit.
Azért szerintem enyire nem drasztikus műtét egy nyamvadt táp csati csere... Végül is nem videochipről van szó. Na minegy... nektek van igazatok...
-
vilmaboy
őstag
hát ettől most nem bővültek az ismereteim
tudom, hogy nem a szputnyik pálka kell hozzá és nem gázrózsás forrasztó.
De azért nem gondolom, hogy a nasa-ig kéne mennünk egy normális pontforrasztóért meg egy ónszipkáért
az alaplapi forrasztások ippen ugyanolyanok mint a mikrosütőd nyákján, vagy a tálmixer power gombján lévők. ezt bármelyik szerviz megoldja, ha csak a csatit kell forrasztani. egy service manualt pedig 3,5 perc alatt lehet találni neten. 2,5 alatt youtubon. Na mindegy... akkor sem taknyolunk tápot akksi érintkezőre
-
rengi95
csendes tag
Köszön a válaszod. Sikerült a catalyst control centerben találom egy olyan funkciót ahol hozzálehet rendelni a programokhoz hogy nagy teljesítmény vagy energia takarékos legyen. Jó lenne tudni hogy egyáltalán hogy van felépítve ez a 2 vga-s rendszer mivel próbáltam hogy letiltom az Intelt viszont akkor nem bírta azonosítani a Radeont. Nem tudom milyen szabvány alapján csinálják ezeket a gépeket de valami borzalom.....
-
mindthecrap
aktív tag
hát megnézem, de az csak "tétlenségnél" lenne logikus, nekem meg használat közben megy el.
azóta egyébként használom egész nap a laptopot, bizonyos időnként lecsatlakozik az egér aztán vissza, és megy tovább, de nem nyugtat meg a dolog. és a külső vinyóm is elkezdte miatta ezt a "használat előtt formázni kell" dolgot
-
coco2
őstag
Ha nekem is előfordul egy olyan, mint a #36081-es példa, akkor kérdezzem meg a szervíz vezetőt, hogy kiküldjem-e a vállalkozáshoz a fogyasztóvédelmet? Vagy előbb írassam meg vele azt a garancia jegyet, és azzal menjek a fogyasztóvédelemhez (bizonyítékkal a kezemben) ?
Ugyanis nekem az eddigi olvasmányokból úgy tűnik, hogy gyakorlatilag garanciával való üzérkedés, ha bármelyik vállalkozás a tartós termékekre nem vállalja be legalább a gyártói garanciát.
Jól látom ezt a dolgot?
-
giraffe78
csendes tag
Helló!
Nekem is ez volt az első gondolatom, csak bezavart az, hogy a kikapcsolás előtt megáll a gép 1 másodpercre, mintha valami 1 perces néma csendet tartana. Mindenesetre jobban járok, mintha alaplapos lenne (ez volt a másik gondolatom), de rosszabbul, mintha a Win7-et nem komálná (3. gondolat, nincs win7 support a géphez)
Milyen, "medium budget" kártyát lenne érdemes helyette betenni, ha tényleg a videokártya és végleg kinyiffan?
-
Brown ügynök
senior tag
Megtenném én magamnak is. Amit itt igazából a probléma, hogy 15 000 Ft az én típusomhoz ( Probook 4530s) a billentyűzet. Gondolom, azért azt nem kötelező megvenni hozzá?
@Kbali: A notebookstore oldalán: [link] Szóval remélem nem kell ezt megvenni ahhoz, hogy csak 1-2 billentyűzetet kicseréljek.
-
Ogre-sanya
csendes tag
Ha így lesz akkor ott a gari.
Kell-e??
"Amatőr" webprogramozó vagyok. Ami azt jelenti, hogy autodidakta tanulom.
Már van egy jó pár saját fejlesztésű oldalam, amit folyamatosan adminolok.
A válasz eddigi részénél igazad van, nem kell.Viszont:
Mivel a grafikát is én csinálom s tovább akarok ezen a téren fejlődni pl: 3ds max,
így indokolt egy komoly konfig.
Szerintem. -
Thusor
őstag
Nem szeretnék vitatkozni, mert most elbizonytalanodtam. Én úgy tudtam, hogy azért lehetséges az integrált és nem integrált VGA kártyák között váltani laptopokban, mert az integrált a processzorba van integrálva, és amellett még van VGA az alaplapon is. Azon az oldalon is mintha ezt írná, amit linkeltél:
"High-performance graphics right on the processor
Intel® HD Graphics is next-generation graphics technology in 2nd generation Intel® Core™ processors. Intel® HD Graphics integrates high-performance graphics and media processing right on the processor, putting the two key gaming components – CPU processing and graphics – together on a single chip. Two versions of Intel® HD Graphics are available: Intel® HD Graphics 3000 and Intel® HD Graphics 2000."
Ebből én azt feltételezem, hogy integrált mind az első, és mind a második generációsokban is.
Illetőleg itt is ezt írja például az én processzorom esetében: i5-540m Itt azt írja, hogy a benne lévő grafikus mag milyen képességekkel bír.
Ezzel szemben az előző gépemben amiben csak egy Intel pentium dual-core t2370 processzor volt, abban tényleg külön volt a vga integrálva az alaplapon...itt olvashatod is, hogy nem is ír grafikus tulajdonságokról.
Ezek alapján én azt tudom mondani, hogy az i procikban már a prociba integrált a grafikus mag.
-
-
atti1848
senior tag
Szia.
Meg van a megoldás,hogy miért nem engedte formázni,stb a particiót ha win7 64 bites rendszer akrtam rátenni a gépre.Ez lenne az,csak nem tudom miért van ez.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.Egy Lenovo V570-es töltésével kapcsolatban kérdeznélek benneteket.
Előre köszönöm a válaszokat.
-
atti1848
senior tag
Most derült ki, mert az egyik kolléga egy másik topicban írta,hogy lehet nem eredetia lemezem.Én úgy tudtam,hogy MSDNAA-s,de akkor mégsem,mert van egy másik Win7 Prof. 32 bit talán MSDNAA-s és azzal tovább tudok lépni a particióknál.
Ez hogy lehet?Lenne a Vinyon valami vizsgáló program ami figyeli,hogy eredeti vagy sem a rendszer amit fel akarok tenni?
-
apuc
őstag
Most ez van, ma délutánra ígérték hogy hív a technikusuk aki szereli- ő közvetlenül hív.
Ebben nem igazán hiszek, nagyon meg lennék lepve ha felhívna..remélem kellemes csalódás lesz.Attól tartok ez inkább lerázás volt..
Ha nem hív ma, jövő keddig várok, de lehet hogy én adom fel hamarabb.
Nem tudom hány hétig dekkol ott a gép.
Én, a hozzá nem értő fejemmel úgy gondoltam hogy előbb megállapítják 2-3 napon belül legalább azt hogy mi a baja, ha ez nem megy- mert sok a meló ezt majd megmondják, hogy a pontos hibaforrás megkeresése 1 hét, aztán még 1 hét az alkatrészcsere.
De semmi infót nem adtak, csak annyit hogy a szerelő "törpöl" rajta..
Ez még akár vicces is lehetne , ha minden este nem rágná a gyerek a fülemet a karácsonyi ajándéka hogyléte felöl..egyre csalódottabban.
Nagyon sajnálom hogy bedőlve a 0%THM és 0ft -os hitelnek pont ezt vettem és pont karácsonyi ajándékba- nem egy Lenovót.
A Lenovó szervíz sokkal szuperebb, gyorsabb és segítőkészebb, 1 hónapja volt velük ügyem a Kucsma utcában, nagyon jó csapat.
Mindíg tanul az ember.
Soha többé HP.Legalábbis consumerben. -
apuc
őstag
Köszönöm szépen, ez nagyon hasznos.
Tényleg nagyon tudatlan vagyok ezügyben- eddíg szerencsém volt..
A fiam nagyon csalódott lesz ha hetekig "javítják" majd esetleg, de ne fessük az ördögöt a falra.
Persze a másik oldal az, hogy engem sem kötelez semmi hogy naponta ne hívjam fel őket..,nem?!Lehet hogy ez meggyorsítja..?
De a következő gépem az tuti nem belépő szintű HP lesz..inkább egy Lenovo, vagy egy profibb HP. -
lenox
veterán
Nem ertem. Ha a DVD helyere lehet tenni masikat, az pont jo nem? Meg a lenovo y570-be akkor van hely egy msata ssd-nek? Es emelett meg a dvd helyere is lehet tenni egy hdd-t? Amugy pont arra kene, hogy ssd-n legyen a rendszer, es egy nagy, de lassu vinyon adatok. Nekem az y570 tetszik, 64 gigas kingston ssd 30k hozza.
Koszi a valaszt.
-
Remekelek28
őstag
jajajjj..ez ugy vicc akart lenni..
nem étkezőtaligát keresek..
ilyesmire gondolnék.... v ettől is modernebbre...
Szóval azért mellé férjen el az egértálca is,a külső vinyó...router, legyen polca a cd-knek,meg egyéb pc-s cuccoknak.... -
zoli03
őstag
Ami a T61-ről írtak, azt kb mindet elolvastam. Azért is akarok inkább HP-t venni, mert ott nem hallottam zsanér- és hűtésproblémákról. Egyedül az szól a T61 mellett, hogy több alkatrész van hozzá, akár még komplett alaplapot is megérné cserélni, a HP-nál nem láttam sok alkatrészt itthon.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Kbali! Köszönöm az infót. Ha pl belerakok a mostani celeron m530 helyére egy Intel® Core™ Duo Processor T2350 (2M Cache, 1.86 GHz, 533 MHz FSB)-vel szerelt cuccot, akkor mennyire lesz másabb a gépem teljesítménye? Tekintve, hogy az utóbbi processzor csak 32bites, a celeron meg 64.?
-
-
Feenyx
aktív tag
Persze be van kapcsolva
De így is csak egy egyszerűsített kezelőfelületet kapok. Azért kérdeztem, hogy tudtok-e valami beállítást mert pl előző laptopomban ati kártya volt és a catalyst control centerben könnyen be lehetett állítani
Megnézem ezt az oldalt amit nightmare13 ajánlott aztán valamit kiügyeskedek
-
ferikek
aktív tag
-
baalika
tag
Hümm hümm.
DDR3 az tuti.
Nekem ebből az derül ki, hogy egy ilyet
lehetne bele rakni. Minimum.
Gondolom az alaplapja procija csak bírja a négyet ha 64-bitre fel van készítve.
Szerintem is 1333 lenne a max, akkor ezek szerint itt is ugyanúgy van minden mint a pc-n csak a bios-ban nem tudom állítgatni
Akkor, megpróbálkozom a 4 gigával és a sebesség pedig este kiderül.Jah mert hogy akkor a 64 bit win7-em is mehet rá.
-
Muerte
addikt
Ez nem kérdés hogy rossz,hanem tény.De amúgy meg nem én panaszkodtam hanem néhányan mások.Én megoldom
Ja és hogy miért rossz a régi driver?Saját gépemmel tapasztaltam meg amihez utoljára 2010.09.20-án adtak ki gyári vga drivert.Nos idén azzal a driverrel éppen csak 3db 2011-es játék nem indult már el,a többi ha elindult is katasztrófális teljesítménnyel futott.Szóval addig kell a felhasználó amíg megveszi a gépet aztán meg nagy ívben le van ... ,meg moddolgassa úgy a drivereket ahogy csak akarja ugye? Na és aki nem tudja meg nem is akarja moddolgatni,mert elvárná hogy ne neki kelljen ezzel sz@rakodni? Nem annyira fair ez valljuk be őszintén.
Aktív témák
Hirdetés
- Hővezető paszták
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpársportok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Programozás topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest