- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
naksys #34018 üzenetére
Hát ez érdekes jelenség, ha valamikor látja valamikor meg nem a bios az ssd-t akkor ott más probléma lesz! Az a baj, hogy nem nagyon ismerem a Lenovo laposokat, talán meg kellene kérdezni olyas valakit aki járttasabb a Lenovo-kban, de én sztem ott valami a notival lesz ha nem látja valamikor az ssd-t, ilyen nincs hogy vagy látom vagy nem, sztem valami alaplapi vagy bios hiba vagy nemtudom
Hátha valaki akinek van ilyen tipusú gépe + SSD-je az többet tud mondani. -
eketomy
senior tag
válasz
naksys #34016 üzenetére
Pontosan milyen rsz-t is akarsz felerőszakolni arra notira? Mert XP alatt nem fog menni az ahci azaz az ssd sem fog megfelelően működni, ráadásul az XP nem is tudja kihasználni annyira az ssd nyújtotta lehetőségeket!
Ha windows 7-es rsz-nél kékhalálozik akkor az érdekes jelenség, 32 v. 64bit?
Alapkérdés: BIOS akárhányszor bekapcsolod a gépet mindig látja az ssd-t? -
eketomy
senior tag
válasz
naksys #34013 üzenetére
Mindenképp AHCI módban kell hogy menjen az ssd mert ha nem akkor nem fogsz bizonyos funkciókat kihasználni. Pl. nem látja, nem olyan gyors, vagy nincs trimm pontosan már nem tudom de itt olvashatsz erről bővebben!
Menj fel a Lenovo oldalára és próbálj meg egy bios frissítést, de előbb rágd át magad, hogy pontosan a te tipusodnál hogyan kell mert azzal tönkre is teheted a notid. (de mindenképp ajánlatos mert akkor nagy eséllyel látni fogja és menni is fog ahci-ben)
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest