- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Ha gépet veszel, újonnan, boltból, akkor nem természetes, hogy számla + Garjegyed lesz? Azzal a garjeggyel és számlával tudod a gyártó által biztosított időn belül érvényesíteni a garanciát (a 3 napos cseregarancia hibás termék esetén, ill. a netes vásárlásra vonatkozó 8 napos elállási lehetőség nem ez a kategória, azt a bolttal kell intézned).
A garanciajegyen szerepelnie kell, hogy mit kell tenned a garancia érvényesítésére, ill. hol és ki végzi a garanciális javításokat.
Ha nem kapsz ilyen jegyet, vagy azon az van, hogy a bolt vállalja a garanciát, akkor azt az üzletet/kereskedőt kerüld el messzire.
A garanciális feltételek között vagy a készülék felhasználói kézikönyvében általában a gyártó! szerepelteti, hogy milyen részegységek cseréje nem befolyásolja a garanciát, ill. milyen beavatkozások lehetnek garanciavesztők - ez utóbbiakat értelemszerűen otthon nem csináljuk és nem utánozzuk azokat, akik mégis, mert értenek hozzá
Kielégítő a válasz? -
fazr
senior tag
és (#36085) kali
Pont ez az, hogy én is így tudtam és képben is voltam ezzel, de azért ha az egyik szervizes (aki a szervizfőnök is egyben) mást mond, az engem kicsit elbizonytalanít. Ezért most úgy voltam bele, hogy inkább megkérdezem másoktól is, így 1 év után
Ha már itt tartunk a PC3-10600S és a PC3-10600 között mi a különbség?
-
Kbali
nagyúr
Nem ez a lényeg, hanem ami a garancia jegyeden lesz.
Egy notebook tartós fogyasztási cikk, ha az alábbit írja a webshop, akkor még fennállhat, hogy nem új terméket, hanem használtat árul.
Egyébként tipikusan márkától függ a garancia időtartama, van olyan, hogy 1 év (pl.: Acer, de akár 3 évre hosszabbítható), vagy 2 év (pl.: Asus), 1 év (pl.: Packard Bell, de nem hosszabbítható), 3 év (pl.: Fujitsu, 5 évre hosszabbítható) - aztán lehet olyan garancia is, hogy neked kell szervizbe vinned-küldened vagy kijönnek házhoz, stb...A leírt dolgok szerintem csak általánosságok, keverik a szezont a fazonnal. Itt a hivatalos.
-
eketomy
senior tag
Hmmm, tudtommal ez úgy van, hogy az üzlet szokott vállalni 1évet általában, ill. a gyártó + még 1évet, de ez attól is függ, hogy milyen márkát veszel, mert ACER-re pl alapból csak 1év van!
HP, ASUS, MSI -re 2év, DELL-re 5év!!!1év a minimum, fél év nem lehet max csak az akkumulátorra!
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Társasjáték topic
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- OLED TV topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest