- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
felhasználó2
tag
-
Dell XPS
veterán
válasz
Sixty21 #44193 üzenetére
Hali,
Gyárit, utángyártott, melyik kellene?
-
papper20
csendes tag
válasz
Sixty21 #39705 üzenetére
Mivel eltűnik képernyő, az nem biztos, hogy kontakt.. Attól függ hol van az érintkezési pontja, hogy kikapcsolja a képernyőt, álltalában 25-45fok van beállítva.. Ha nagyon sokszor nyitogattad, az is elképzelhető, hogy a zsanérnál levezetett inverter vagy LCD kábel sérült/használódott el..
Ezzel a modellel az a gond, hogy nagyon nehezen lehet hozzá alkatrészeket találni..
Inverter kábel már vanHa más nem, nem akarsz vele bajlódni akkor vidd be szervízbe, ott majd segítenek.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Sixty21 #39710 üzenetére
Dehogy, a csatlakozásokat kell megnézni (szét-össze) az LCD hátulján, alul az inverternél, és esetleg az alaplapi csatlakozást! papper20 is említi Neked a háttérvilágítás kapcsán. Itt Ő is az inverterre gondol. Szóval pusztán a csatlakozásokat ellenőrizni! Természetesen ehhez meg bontanod, azért küldtem a linket, hogy mérd fel, hogy belevágsz é !!! Segítenék, de én a pösti vagyok.
-
MaxxDamage
félisten
-
Balaena
csendes tag
válasz
Sixty21 #34350 üzenetére
Nem tudom jó helyen járok-e, de valaki tudna esetleg egy kürölbelüli árat mondani, hogy mennyit érhet egy 2,5 éves, jó állapotban levő Toshiba Satellite A300-21C?
(15,4", Pentium Dual Core 2,16GHz, 2GB ram, 250GB, ATI Radeon HD3470 vga, szinte soha nem használt DVD író, wifi, bloutooth, kártyaolvasó, webkamera) -
eketomy
senior tag
válasz
Sixty21 #34347 üzenetére
Ez attól függ, hogy milyen vga van benne, ezt tudni kellene, egyébként a Toshiba oldaláról, próbáld meg innen letölteni!
-
eketomy
senior tag
válasz
Sixty21 #34193 üzenetére
Az a baj, hogy én ebbe neked nem nagyon tudok segíteni, mivel nem vagyok annyira jártas a bluetooth adapterekben, az én laptopomon is van de sose használtam
keress rá esetleg a guglin, hogy xy tipusú bluetooth 43 hibakód, lehet hogy kidob rá valamit, minden hibakódnak van egy megfelelője!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest