- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
cettlee
őstag
üdv!
asus n55sf- em van.
Egy ilyet szeretnék bele venni. Ezt hogy lehet beszerelni? Odd helyére gondoltam, Kell keret, vagy dokkolo vagy vmi?
-
cettlee
őstag
üdv!
a laptopomban az 555 vga össze vissza ugrált idle-ben is 51 és 675 mhz között, sokmindent próbálgattam, hogy nyugton maradjon mert igy értelemszerüen csökken az akksiidő.
Próbaképp kivettem az akksit hálózatra dugva, és lám megjavult. Win alatt 51mhz, játék alatt fix 675. ez mitöl lehet? Akksit visszarakva ismét ugrál. lehet, h valami energiagazdálkodási beállitás? -
cettlee
őstag
tudom h nem kapcsolja le teljesen, de már használtam fél évig ezt a gépet, és 51mhz idle-be volt mindig a vga netezés közbe 38 fokon. most pedig felugrál 675-re és igy 48-50 fokos tök feleslegesen, és igy nagyon hamar merül az akksi. néztem a power management beállitásokat mer azt állitgattam, de nem bir megoldódni. próbaképp letiltottam az eszközkezelöbe, de akkor ellenörizni se tudom az afterburnerrel.
-
cettlee
őstag
üdv. optimusos a gépem, intel hd 3000+ gt 555m van benne.
afterburner szerint viszont összevissza ugrál az 555 is 51mhz idle és 675 mhz alap között.
igy gyorsabban meriti az akksit is.
ötlet? zsiruj win7 64 bit, lgeujabb hd3000 driver, 302.80 nvidia driver.
nvidiánál integratedre van állitva a játékokon kivül minden, de igy is 675 ön hajtja a vga-t. -
cettlee
őstag
udv. nekem volt a vizes akciom. a gep mukodokepes 2 nap szaradas utan. a bill viszont erdekesen viselkedik szoval lehet megnyekkent. van meg remeny h megjavul? hol tudnek uj billt dzerezni? amugy meg garis a laptop.
-
cettlee
őstag
udv. kb fel deci viz borult a laptop billentyuzetre es nem lett egybol kikapcsolva a gep. 5 perc mulva osszeomlott chrome es bill behalt.caps lockra se reagal a led.biosba betudtam lepni f2 vel de ott mar nem mukodtek kurzorok. most gep kikapcs es szarad. ilyenkor megszokott javulni? teendo?
-
cettlee
őstag
üdv.
érdekelne hogy a samsung rv 511 laptop tud-e usbröl bootolni!?
köszi!
-
cettlee
őstag
ha leveszem a laptop hátulját akkor elveszik a gari ?
azahelyzet hogy 2 honapig nagyon poros helyen volt, és észrevettem hogy azota jobban is melegszik, valahogy jolenne kipucolni a ventiket. -
cettlee
őstag
üdv!
zsiruj asus n55 laptopom van.
Észrevettem, hogyha nincs hálozatra dugva, akkor ha leteszek minden kicsibe és az asztalon vagyok, elkezd szép lassan sötétedni a képernyö szoval leveszi az erösséget, amint visszalépek mondjuk a böngészöbe, lassan visszafényesedik. ez normális? ha jol láttam akkor hálozatra dugva ez nemcsinálja -
cettlee
őstag
üdv. most 2 honapos az asus n55 laptopom. ma egyszercsak netezés közbe lekapcsolodott magátol. kb mintha elment volna az áram. akksi maxon, nem volt hálozatra dugva. utána pöccre indult. akksi nem mozdulhatott el, nem mozgattam a gépet.
-
cettlee
őstag
üdv.
a kérdésem az lenne, hogyan lehet legtöbbet kihozni az akksibol? elsösorban letöltésre használnám a gépet, olyan helyen ahol nincs lehetöség hálozatra dugni. mobil netes sticket használok, wifi bluetooth kikapcsolva, laptop összehajtva tehát monitor kikapcsolva. hogy lehetne még sporolni az enerdzsivel? igy jo esetben 3,5-4 orát kibir. asus n55 a gép.
-
cettlee
őstag
üdv!
asus n55 lasptopomhoz kaptam sonic master nevü szoftvert, amit véletlenül uninstalálltam, sikerült ujrainstallálni, viszont azota inaktiv az egész program, megnyilik az ablak de nem tudom müködésre birni sehogysem. ujraraktam már a hangkari drivert is.
ötlet?
-
cettlee
őstag
egy ideje észrevettem hogy az i5 2430 nem turbozza fel magát 3 gigáig, csak 2800ig. még erös stresszelés esetén is. ez mitöl lehet? power beállitásoknál 100% ra van állitva a procihasználat
-
cettlee
őstag
-
cettlee
őstag
üdv! jézuska tojt egy asus n55 laptopot. érdekelne hogyan lehet lehalkitani éjszakára, ha mondjuk töltök, és aludni szeretnék mellette. nem hangos most sem, viszont ha van rá lehetöség szivesen kiprobálnám. i5 2430 proci és 555m van benne. eddig hálozaton hazsnáltam a gépet, többnyire netezésre és játékra, idle 50 fok körül van a proci(gondolom töltés miatt), komolyabb játékok közben max 75re ment fel. a vga idle 40 , játékokban max 60at láttam eddig ( lehet majd tuningolom is picit
)
jelenleg 800mhzen megy a proci terheletlenül, 45-50 fok között ingadozik.
ha tartosan hálozaton használom a gépet az nem árt neki?akksit kivettem. ez az első laptopomköszi a helpet előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest