- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #31880 üzenetére
Erre nemigazán tudok válaszolni, de: a Celeron nem tudja változtatni az órajelét, nincs HyperTrading, ilyenekben biztosan különbözik.
Azaz C2D nagyobb üzemidőt biztosíthat, ill. párhuzamosan futtatott alkalmazások esetén gyorsabb lehet a 2 mag, HT miatt. -
kendeee
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #31852 üzenetére
Szétgógléztam az agyam ez ügyben, nem tudok rájönni, hogy a fenébe lehet ez. Nálam most borult a papírforma. Tény, hogy vannak jó cerka procik, de hogy eddig választanom kellett volna -core duo- meg -celeron- közül, akkor a core duo-t választottam volna már alapból a név miatt is. Nem tudom, hol van a kutya elásva...
Annó volt egy benq joybook-om R-es széria, de már nem emlékszem melyik, abban volt hasonló cerka proci és a dell inspiron 6400 C2D t5500 procival szerelt laptopommal hasonlítottam össze. Persze lemaradt a joybook a dell-től, de irdatlan nagy sebességkülönbség nem volt tapasztalható. Erre emlékszem : Dell bekapcsolástól wifi kapcsolat betöltésig win7-tel 47mp volt szűzön, a joy pedig 1 perc kereken. Mind a kettőben 2 giga ram volt. ...A régi szép idők....
-
Kbali
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #31852 üzenetére
Nem sokban tudod módosítani az eredeti hűtést, de általában egy-egy sorozat hűtését a legnagyobb, gyárilag is szerelt processzorhoz, videókártyához méretezik.
Ha az eddiginél nagyobb procit szerelsz, akkor jobban fog fűteni, az a minimum, hogy újrapasztázás és portalanítás után szerelj be újat.
A ventit zsírozni szabad, olaj, WD40 ne menjen bele, mert kioldja a csapágyból a zsírt és megég a tengely. -
kendeee
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #31840 üzenetére
Szia!
Elvileg T2xxx szériát tud kezelni. Az órajel lehet nem sokkal több, de 1M L2 cache helyett 2M
van már azokban. Ha jól láttam az f5r-t adták T2060, T2080, T2350, de még T2400-zal is. Egy ismerősömnek van egy ilyen laptopja, tudom, hogy core duo van benne, de nem emlékszem melyik széria. 1-2 napon belül meg tudom neked érdeklődni, ha érdekel.
A procid paraméterei: [link]
És elvileg a "best buy" bele: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Windows 10
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest