- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
válasz
csucsbicep #34719 üzenetére
A sima autókhoz való Turtle Wax-al, a mostanság divatos fényes hátlapokról az egész komoly karcolások is eltüntethetők. Ócskányban, Tuskóban kaphatók.
-
haxorx
csendes tag
válasz
csucsbicep #34700 üzenetére
polír paszta valami jobbfajta ami leginkább műanyagra való(ha műanyag részt akarsz javítani), vagy pedig ha fém rész, bár kétlem, akkor pedig fémre valo jobblenne, bár általában ezek kompatibilisek, mindenre jok, amiket tud polírozni az ember, és noti esetében mivel elég macerás javítani ugy ,hogy nesérüljön a fényezés(mert ugye nem egy autorol van szó) plussz finom kiszerelésű rongykorong + állítható fordulatszámú furogép, és mehet is a javítás/polírozás
-
eketomy
senior tag
válasz
csucsbicep #34700 üzenetére
Kijelző a karcos vagy a noti külseje? Sztem karcot nem nagyon lehet teljesen eltüntetni, ha matt dizájnos a noti külseje akkor van rá esély ha fényes akkor kevesebb, polir koronggal talán de utána újra is kéne festeni, szal nemtudom én nem állnék neki
-
eketomy
senior tag
válasz
csucsbicep #34638 üzenetére
Jaaah, hogy a VGA, hát a vga-ra is u.ez vonatkozik, 90fok fölé ne menjen addig meg jó a 80fokos érték!
-
eketomy
senior tag
válasz
csucsbicep #34634 üzenetére
Tudtommal nem nagyon lehet állítani, hacsak nem találsz hozzá valamilyen progit! Egyébként ha játszok akkor nekem is 80fok körül szokott lenni a procim, 90fok fölé ne menjen arra figyelj!
-
Kbali
nagyúr
válasz
csucsbicep #34634 üzenetére
A 6370-nek nemigen van külön ventis hűtése.
Esetleg valamilyen "fan controll" progit keress, de sokat ne várj, notebookokban ritkán lehet külön szabályozni a ventit. -
eketomy
senior tag
válasz
csucsbicep #34628 üzenetére
38-45 fok körül szokott lenni az optimális érték, persze ha kevesebb az csak jó
-
válasz
csucsbicep #34632 üzenetére
akkor azzal - adott szempontból - nem lesz problémád!
-
Kbali
nagyúr
válasz
50 fok fölé ne menjen, azt már nem szeretik!
-
válasz
a noti típusa, a hűtés kialakítása, a merevlemez típusa...stb is válogatja, de nekem általában ~ 40 °c szokott lenni mind a két notimnál úgy, hogy már több órája futnak!
-
haxorx
csendes tag
válasz
szerintem 40 fokos intervallummal ideális
-
eketomy
senior tag
válasz
csucsbicep #34623 üzenetére
A közét sürített levegő sprayel ill. én még úgy szoktam, hogy leszedegetem egyesével a billentyűket és úgy ki lehet törölni tök jól nedves tisztítószeres szivaccsal! (persze ez macerás mert 1-2 bill-t elég nehéz utána visszatenni)
-
Kbali
nagyúr
válasz
csucsbicep #34623 üzenetére
A közét vagy a felületét?
Én a felületét általában kikapcsolt állapotban monitortisztító kendővel szoktam, lehetőleg nem túl nedvesen.
A közét pedig porszívóval, de nem a legerősebb fokozaton, mert képes kiszippantani a billentyűt. Ill. néha sűrített levegős spray-vel kifújom. -
endruboy1
senior tag
válasz
csucsbicep #33030 üzenetére
Nézd ha ThinkPadot veszel azt ha netán gyengének találnád biztosan el fogod tudni adni kompletten annyiért kb mint amennyiért vetted. Ezek nem vesztenek olyan gyorsan az értékükből mert nagy a kereslet rájuk.
-
válasz
csucsbicep #33025 üzenetére
Miért akarsz újat venni:
Tudod nennyibe kerülnek a notialkatrészek?A proci amúgy is egy olyan alkatrész, ami szinte sosem megy tönkre, ahogy már írták itt lejjebb.
-
kendeee
aktív tag
válasz
csucsbicep #33025 üzenetére
Miért vennél újat? Lehet elvakult vagyok, de nem értem a rációt. Általában egy processzor nem megy tönkre(biztos van rá példa) de én még nem sűrűn találkoztam olyannal. Vagy működik, vagy nem. Ráadásul a használt ára majd az új árának a harmada. Tudsz venni bele újat is pl a lenovo FRU jelölést ad az alkatrészeinek, a HP meg SPS-t. Kiválasztod a neked megfelelő processzort és megrendeled. Lehet nem gyártják már az adott C2D procit, de nekik van raktáron új.
Szétnézel, milyen procival kompatibilis a laptopod (ibm/lenovo) esetében, kinézed a FRU számát és megrendeled a honlapjukról.pl: Google: FRU 42W7655
És megrendeled a T7300-as procit.
Vagy hp esetében egy alkatrész.... SPS:378242-001
-
endruboy1
senior tag
válasz
csucsbicep #33019 üzenetére
Tuninggal eleve nem érdemes szórakozni notebook esetében. Ez nem asztali PC, itt nincs akkora légtér a házon belül ahol a hő le tudna vezetődni. Ha nincs megfelelő hűtés megsül a gép és kuka. C2D procik már biztosan elegek, de filmnézésre, netezésre meg Officera akár gyengébb CPU is megfelel.
Az a lényeg hogy ne hagyd magad elcsábítani a számok által. A minőség sokkal relevánsabb szempont kell legyen, pláne használt gépek esetében.(#33022)Nincs mit máskor is.
-
endruboy1
senior tag
válasz
csucsbicep #33016 üzenetére
-
endruboy1
senior tag
válasz
csucsbicep #33013 üzenetére
Üzleti típusokat érdemes nézni, fém-magnézium házzal. A Lenovonak vannak vízálló magnéziumházas gépei, abból érdemes egy régebbi szériát keresni, azok 50-60 körül vannak. Nem tudom mire használnád, de nem tanácsos olyat venni amiben erős dedikált VGA van, mert ha nem volt elég jó a noti hűtése, akkor az idők során a GPU-ból termelt hő megolvaszthatott az alaplapon dolgokat és talán csak idő kérdése az alaplap hiba, akkor meg nagy szívás van. Az se hátrány ha olyan (fent említett) üzleti notit találsz amin van néhány hónap gyári garancia még. Consumer kategóriás gépeket érdemes kerülni. Ezek onnan ismerkszenek meg hogy teljesen műanyagból, esetleg fényes műanyagból vannak és hardveresen egész kecsegtetőek, viszont nem a legjobb összeserelés jellemző rájuk, így nagyon mellé lehet velük nyúlni.
_Roy_: Ott (IS!) az a hiba hogy kalóz (autocrakes) Windózt próbálsz felrakni amit az új notik nagy többsége nem komál. Originallal próbálkozz, aztán azzal is lehet utólag varázsolni.
Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest