- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Feenyx #49566 üzenetére
Szia,
Ne hergeld magad, biztosan rossz a modul. Én már jártam úgy, hogy egyszer-egyszer hibátlanul lefutott a teszt, sőt emberünk visszavitte a szervizbe (ők bővítették és "csak" sleep-nél fagyott, egyébként tökéletes volt), majd egy napig tesztelték és semmi. Számtalan újra telepítés után ez az X-akta egy hétig tartott, amíg állandóvá vált a megjelenése a teszt alatt. Szóval szervíz!!
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz
Feenyx #49537 üzenetére
1,)Ez az a gép, amint nem ment az update?
2,) Letörölted a recovery partíciót?
3,) Telepítés közben nem volt problémád?
4,) Zárjuk ki biztosra a hardver lehetőségét egy Linux LiveCD-vel. (szenvedés elkerülése)
5,) HD Sentinel programmal (rövid teszt) láthatod a HDD állapotát.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Feenyx #43983 üzenetére
Driver is lehet. A legfrissebb Nvidiától származó driver nem a legjobb driver, pláne ha laptopról ebszélünk, márpedig ugye arról beszélünk. Használd a laptop support oldaláról származó drivert. Sok esetben azok módosított driverek, amik direkt a laptop típusra vannak írva. Próbáld meg. Hátha meg is szűnik a probléma.
-
nightmare13
őstag
válasz
Feenyx #31275 üzenetére
Régebben az Nvidia kezelőfelületében is bent volt ez a lehetőség, csak gondolom úgy gondolták, hogy manapság már a legtöbbet úgy is olyan játékokkal játszanak, ami támogatja a szélesvásznú megjelenítést, így kihagyták... Már catalystban sem találtam én meg ezt az opciót amúgy.
-
nightmare13
őstag
válasz
Feenyx #31272 üzenetére
Szia!
Régebbi játékoknál a megoldást ezen a weblapon találod: widescreen gaming
Itt utána tudsz keresni a játékoknak, nálam pl Red Orchestra 1-nél tökéletesen működött
Remélem tudtam segíteni!
Üdv:
Bálint -
Mert a cigány kínai gyártó ruppótlankodik és nem hajlandó megfizetni rendes szervizhátteret. Lassú az alkatrész beszállítás, és az is akadozik.
Mint az idióta ASUS azzal bantu-néger NSE-vel....
Vegyét Toshiba gépet, a Technotrade-ben kinyalják az ember fenekét, vagy Lenovo-t ott is nagyon rendesek. De ha vigyázol az MSI gépedre akkor azzal sem lesz gond...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest