- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
-
Én is kérdeznék egyet. A notim (FSC Esprimo V5515) nem túl acélos, és ezért a YouTube-os videók akadnak rajta - gondolom, a flash-hez kevés a proci, de nem is ez a lényeg.
YouTube-ozni BSPlayer segítségével szoktam, a videó linkjét beillesztettem a BS-be, és úgy a HD-s videókat is akadásmentesen tudtam nézni.Viszont egyik napról a másikra nem nyitja meg a videókat ilyen módon a BSPlayer. Újratelepítettem, frissítette 2.62-es verzióra, de semmi változás. Beillesztem a linket, elkezd visszafele számolni, majd azt mondja: "Error". Barátnőm notiján sem működik, ugyanez a hiba.
Valaki tud rá megoldást?
-
válasz
megalover #44359 üzenetére
Hali!
Ha a monitort kikapcsolod, azt a noti nem veszi észre. A lényeg, hogy a monitor legyen áram alatt, szóval ne húzd ki a konnektorból. Tapasztalatom szerint nem célszerű kihúzni a notiból sem, mert akkor előfordulhat, hogy elveszítik egymást, és csak újraindítás után tudod csak ismét használni.
Én is használok egy plusz monitort a noti mellett, extended (kiterjesztett) módban. A laptop 1280×800-as, a monitor 1440×900-as felbontáson fut, és amikor nincs szükségem a monitorra, akkor kikapcsolom, majd amikor kell, akkor ismét be.Egy szó, mint száz, kapcsolt ki nyugodtan!
-
-
Üdv!
Kérdésemet itt is felteszem, talán tudtok segíteni.
Az alábbi konfig beárazásában szeretném kérni a segítségeteket:
Fujitsu-Siemes Amilo Li1718-as laptop, az alábbi adottságokkal:
- Intel CoreDuo 2×1,87 GHz
- 1gb DDR2
- 160GB hdd
- Ati Radeon XPress 200M vga
- 15,4"-os kijelzőA gép 3 és fél éves, állapota jó, akksija maximum 2 órát bír.
Köszi a segítséget előre is!
-
-
-
-
-
válasz
koczka1002 #31871 üzenetére
Esetleg BIOS-ban nézd meg, hogy van beállítva a DVD meghajtó. Gondolok itt arra, hogy SATA vagy IDE ként használja a rendszer. Állítsd át a másik lehetőségre, talán megoldja a problémát.
-
válasz
koczka1002 #31869 üzenetére
Milyen a Win7-ed? Gyári, vagy valami "házilagosan moddolt"?
-
válasz
koczka1002 #31867 üzenetére
Üdv!
Milyen oprendszert akarsz feltenni?
-
válasz
Muerte #31865 üzenetére
Nos, nálam a teljes bootidő olyan 2 perc. Ennyi kell, amíg a 0-ról használható állapotba kerül a gép. 2 magos DoalCore proci (1,8GHz), illetve 3 giga memória van benne.
Érdekes, mert gyakorlatilag egy Win7-es Sidebar, és egy Avast, ami foghatja a gépet induláskor (WinXP-t használok), de ennyire azért szerintem nem kéne lassulnia.Ha ráakadok egy 160-as vagy 200-as vinyóra, valószínű, hogy be fogok ruházni rá.
Köszi az infót. Bárkinek van valamiféle tapasztalata, ossza meg velem bátran!
-
-
válasz
Muerte #31860 üzenetére
Igen, az addig ok, hogy a 7200-as gyorsabb. Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy egy régebbi noti, mint az én FSC v5515-ösöm ki is használná-e? Szóval elég a "keresztmetszet" egy gyorsabb vinyónak is, vagy teljesen mindegy, hogy milyet teszek bele, így is, úgy is lassú marad?
Esetleg konkrét tapasztalat régebbi laptopokkal?
-
Üdv!
Boldog tulajdonosa vagyok egy kissé már idejétmúlt Fujitsu Siemens v5515-ös notinak.
Jelenleg egy 5400RPM-es WD winchester van benne, és azt szeretném tudni, hogy dobna-e valamit a teljesítményen, ha egy 7200RPM-esre váltanék?Köszi!
Aktív témák
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest