- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz
NTonee #31437 üzenetére
nekem asus notim van, kb 4-5 éves. G-s wifi van csak benne, N-re akarnám cserélni. Egy olyan Atherost néztem, ami Acerben volt. Az eredetim egy Azurewave.
Véleményed?
Ha beteszem és felismeri, onnantól rendben van? Ha nem ok, fel sem ismeri? Vagy a sebességen mutatódik meg? -
NTonee
veterán
válasz
NTonee #31198 üzenetére
Jól leírtam ezt a kommunikációs hiba dolgot, de én sem találom a HD Sentinelben.
Régebben nem volt benne ilyen hiba számláló?
Már csak azért is érdekelne, mert nálam az ön-tesztek a programon belül le sem futnak, hibával leállnak. Mondjuk 2éve így használom már, és egyébként semmi baja. Akkor is 2hibás szektor volt rajta, most is, tehát azóta nem romlik az állapota.Egyébként Füge007-nél a pont. Ha még érvényes a gar, akkor ne foglalkozz vele, hogy mi lehet a hiba. Vidd a szervizbe, az a dolguk, hogy megoldják, és akkor a garancia is biztos.
-
vranyek
aktív tag
válasz
NTonee #31065 üzenetére
formázás után, teljesen szűz rendszeren is ezt csinálja a webkamera, úgy, hogy még net sem érte a gépet, tehát frissítés sem érkezhetett... ezért gondolom, hogy a bios frissítés lehet megoldás, mert a bios-szal vannak összefüggésben a funkció gombok, a system control manager csak kezeli őket...
-
vranyek
aktív tag
válasz
NTonee #31063 üzenetére
a webkamera alkalmazás feltelepítése és indítása után azt írja ki, hogy nincs kamera telepítve, és nem működik, mindenképp a gombbal kellene telepíteni először, de arra meg akármit csinálok a windows kereső indul el...
biztos, hogy jó az új driver a kártyához, a kompatibilitással nem lehet gond, más lesz a probléma... -
vranyek
aktív tag
válasz
NTonee #31061 üzenetére
Igen, windows 7, 32 bites van fent már 2 éve, sose kellett alkalmazás a webkamerához, csak a gombot kellett megnyitni, ami egyik napról a másikra kezdte ezt produkálni...
A system control manager hogy tud bármit is frissíteni? az csak egy háttérben futó segédprogram nem? legalábbis és semmilyen funkciót nem tudok vele végrehajtani, ha rákattintok tálcán jobb gombbal, akkor is csak bezárni tudom, vagy megnézni a verziószámát
leszedtem az egyetlen bios frissítést,amit találtam, amiben ezek találhatóak:
- E163AIMS.112
- EAFUDOS.exe
- flash.bat -
vranyek
aktív tag
válasz
NTonee #31057 üzenetére
hát ez az, hogy a hivatalos, friss nvidia drivert szeretném feltenni, és próbáltam már mindenhogy, leszedtem teljesen az előzőt, már szinte mindent kipróbáltam, de telepítés után kiírja, hogy fel van telepítve, mégsem működik, nem ismeri fel, és a tulajdonságaiban meg azt írja, hogy az eszköz nem megfelelően működik ezért leáll, és csak a 266.58-as verzióval hajlandó működni...
(ja és még valami, mivel az nvidia oldalán a saját videokártyámhoz választom ki a drivert, nyilván kompatibilis (8600M GT)a webkamerának meg nincs drivere, van egy bekapcsoló gombja, amivel automatikusan kellene telepítenie magát, de úgy egy éve azt csinálja, bárminemű előjel nélkül, hogyha megnyomom, akkor a windows kereső nyílik meg...
-
-
Chaser
legenda
válasz
NTonee #30935 üzenetére
Nem tudom honnan van az info hogy nem kompatibilis a core i szériával, de simán meglehet ha nagyobb fesz-t igényel, core i-nél be van szabályozva erősen. Asztalinál nem gond ezt felülbírálni, de notebooknál igen. Másrészről viszont amd nem igényel kis fesz-ű ramokat, szóval azokkal mennie kéne, meg a c2d-s intelekkel is. So-dimm ddr2-ből volt 2x2GB kit-em, nem volt vele semmi gond. Desktopban is sok, azokkal se.
Z86:
Olyan megoldásról nem tudsz esetleg, ahol lenne egy esata és usb3 is?
-
Té_Zé
csendes tag
válasz
NTonee #30909 üzenetére
Letöltöttem a drivert(v6.2.0.9700),de ezt írja ki
lease turn on or plug in your bluetooth device in order to continue instellacion....mit tudok,vagy kell vele csinálnom?bocs ha kicsit nehezen értem meg,de ezt a gépet most kaptam,még nem kellett ilyennel foglalkoznom,és kicsit laikus is vagyok..
-
laszlo168
senior tag
-
padra
aktív tag
válasz
NTonee #29822 üzenetére
Addig nem engedte feltelepíteni az nv drivert amíg a chipset driver nem volt fent(intel hd3000),
ahogy azt felraktam már ment is fel az nvidia driver,onnantól kezdve pedig ment minden. Átváltott magától a gt540-re ha már az Intel kevés volt neki.Azt is be lehetett állítani hogy csak az 540-es menjen,ha jól emlékszem. -
jugamir
csendes tag
-
jugamir
csendes tag
válasz
NTonee #29788 üzenetére
Sikerült megoldanom a problémát nagyon hálás vagyok! Egy svchost nevű winraros exe fájl volt a ludas. Az automatikus indulásból kiszedtem és máris minden Ok!
Viszont van még két hasonló nevű folyamat ami néha felugrasztja a procit. ( Így alapjáraton 0.3 a proci használat. ) Illetve megjelent egy Ping.exe ami ismét 100-ra húzta, azt is leállítottam és jó akkor. Szerintem ez egy elég csúnya vírus lehet!
-
jugamir
csendes tag
válasz
NTonee #29774 üzenetére
Köszönöm tényleg egy program volt a ludas ami egyből elindul ha bekapcsolom a gépet!
Leállítottam és máris normális minden, nem is jár így a venti és a cpu használat is reális!Viszont nem tudom hogy mi lehet a program ami heteken át izzasztotta a gépem és hogy hogyan tudnám leállítani. Ötlet?
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
NTonee #26763 üzenetére
Köszi! Volt nemrég bootsorrend átállítás, ill. merevlemez nélküli boot próba. Akkor ez kavarta meg a gépet. Kipróbálom a sorrend állítást. Amúgy rendesen bootol az XP, csak kb. 2 mp-et gondolkozik, mielőtt továbblépne. Feltűnt a nejemnek, hogy eddig ezt nem csinálta.
Más: szerinted/ill. a többi szaki szerint egy T2300-as proci helyett milyet bírhat még az alaplap, érdemes lenne-e cserélni valami jobbra, persze mellette dobnék memóriát is.
-
-
Hoffer
őstag
válasz
NTonee #26633 üzenetére
Nem a memoriával van a probléma a gépben!
Feltettem egy 64bites rendszert, feltett minden drivert szépen!
De ez az alvó állapot nagyon nem akar menni! Ahogy elmegy aludni, ugy jön vissza mintha most lett volna bekapcsolva és feljön az ablak hogy a windows normál modú inditása!
Nem értem mi lehet, mert eddig jó volt, és az sem tetszik hogy eddig minden drivert fel tudtam tenni a CD ről most meg kiírja hogy nem kompatibilis windows vagy hogy nincs bevizsgálva! És elötte is win7 volt!
Valami ötlet???? -
Hoffer
őstag
válasz
NTonee #26627 üzenetére
Minden jol működik a video kártyával! A win update leszedte a drivert es fel is tette!
De lehet nem is a vga driver nem jo csak akkor nem tudom mi! Alvo állapot van beallitva a kepernyo lehajtasakor de ahogy lehajtom es elalszik, vissza akarnam kapcsolni de ujrainditja a gepet egeszen a biostol!
Ez akkor miert lehet ha nem vga??
Bocsi az ekezetek hianya miatt csak telefonrol vagyok! -
Hoffer
őstag
válasz
NTonee #26619 üzenetére
Emachines E525
Onnan szedtem le de azt írja hogy ez az op rendszer nem támogatott... elötte pedig jó volt, ujratelepites elott! Az intel oldalárol valot sem tudom feltenni mert azt irja nincs bevizsgálva vagy hogy nem támogatott!
Eszközkezelőben:
Mobile intel 45 express.... -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
NTonee #23966 üzenetére
Tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, nem most kezdtem belemélyülni ezekbe...
De Atom procit akarok kicsit megcibálni, ami ugye nem cserélhető, hiszen nincs mire. Pl nem olyan rég egy kis MSI u100-asom volt, atom procit 1.6-ról 2 Ghz-re lehetett tolni gyárilag bios beállításból, ami lényeges javulást hozott win alatt, melegedni meg nagyon minimálisan melegedett. Szóval most is hasonlót akarok, csak más típusú gépnél, ezért kéne a progi.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
NTonee #23847 üzenetére
Jah igen es a garival kapcsolatban,hogy olyant halottam hogy legkozelebb csak Csehorszagban van ra szerviz.....
mert en is megjavitanam,csak elveszik a Windows meg a sok aceres progi...marmint itt ilyenekre gondolok hogy a progik a gyorsbillentyure meg webcam meg ezek... Mert nekem jobban megerne egy masik vinyot venni,mint 1-2 honapot varni mig megjavitsak!
Mert en gondoltam hogy lenemtem a Windowst,mert itt ugy szokott lenni altalaban hogy van egy Restore 2-3gb-os particio amit csak a program lat....CSak ez az hogy a program is csak C-t lat azt se rendesen hanem Error kent...
-
benike123
tag
válasz
NTonee #23775 üzenetére
na haladás történt érzékelte az 1ik patríciót utána erre ujratelepítettem, majd win7 (ultimate) alatt ott volt a sajátgépnél a másik is!
de egy újboli bekapcsolás után megint nem érzékeli -.-
azóta próbáltam többször újraindítani, de semmi
bios-ba ha sima ata módra rakom akkor elindul, ha a másik módra akkor kidobja a kékhalált
sztem pedig a másik mód lenne a helyes és azon mindent rendesen érzékelne... -
grex4
aktív tag
-
-
-
Prego
senior tag
válasz
NTonee #23429 üzenetére
Most már levettem a kezem a gépről, szervíz megcsinálja. Mivel nem az enyém a gép, nem igen szeretek ilyennel játszani, nagyon szét se bontottam. amúgy megcsináltam a bootolhato pendrive-ot, rátettem bios nélkül a Phoenixes exe-t is rá, gondoltam legalább egy hibaüzit dob hogy nem találja a fájlt, de úgyanúgy a jelszókérő jött be.
-
Prego
senior tag
válasz
NTonee #23404 üzenetére
most már mindegy, elvittem szervízbe. Ha jól vettem ki a netből, ez a jelszó nem is a BIOS chippen tárolódik, hanem egy másik eepromon, amit rövidre szoktak zárni.
Amúgy az Fn Esc-nél észrevettem hogy lassabban dolgozik a masina és nem is kapcsolódik be rögtön gombnyomásra.
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest