- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
A szabályzásra én két megoldást használok.Win7- ben enrgiaellátásban takarékosra állítás, ez visszaveszi a szorzót minimálisra, a CPU feszt is a legkisebbre, netezéshez alapdolgokhoz elég.
A másik az RMClock progi amellyel tetszőleges szorzót és CPU feszt lehet belőni, profilokat létrehozni és egy kattintással váltani köztük. -
eketomy
senior tag
Ha lekapcsol csak úgy terhelés alatt a géped akkor az vagy túlmelegedés (bár nemtudom, hogy milyen idős a gép, mikor vetted, mondjuk már 3-4hónap is elég hogy teleszívja magát porral) vagy pedig valamilyen alaplapi vezérlő hiba sztem!
Ha nincs lematricázva a gép és ha könnyen hozzá lehet férni a venti részéhez akkor gar vesztés nélkül le lehet szedni a hátulját és ki tudod pucolni! Tegyél fel egy Aida64 vagy speedfant ami kijelzi a hőfokokat! Ha ténylegesen 60-65fok az teljesen normális 85-90fok fölött van baj, akkor szokott vagy akkor kellene lekapcsolnia.
-
Vodar
senior tag
Szia,
Android Linux helyett ráheggeszthetsz Ubuntu Linuxot, prímán fut rajta. Itt van a menetéről egy részletes leírás:
http://www.o-learn.com/content/howto-install-ubuntu-on-toshiba-ac100
Egyébként smartbook a megnevezése
-
Muerte
addikt
i7-nek 2,2Ghz=alapjárat
Ha nincs letiltva a hyper threading megy az 2,8Ghz-en is terheléskor úgy hogy észre sem veszed
Legfeljebb ahol írtam hogy állítsd be a processzorteljesítményt ott a maximálist hagyd 100%-on,a minimális prociteljesítményt meg állítsd mondjuk 60%-ra így ha üresen jár a gép akkor biztos visszaveszi majd az órajelet,de miánt kap egy kis terhelést már emeli is.Ez sem lényeges esetleg csak fogyasztás szempontjából. -
Muerte
addikt
Ha win7: Vezérlőpult,energiagazdálkodási lehetőségek,séma beállításainak módosítása,speciális energiaellátási beállítások módosítása,processzor energiagazdálkodása,maximális processzortljesítmény.
De,annak a procinak 2240Mhz meg se kottyan én nem bántanám a helyedben,biztos nem is melegszik ennyin.Simán bírná a 3Ghz-et is,asszem a gyári OC is 2,8Ghz körül van nála. -
Zsolti1987
aktív tag
Szerintem egy tisztítás bőven ráfér, ha elmúlt egy éves, és nem tiszta környezetben használtad. Amúgy mindenképp ajánlott a noti élettartama miatt, ha teszel alá hűtőpadot, nem kerül sokba, és későbbiekbe sok bosszúságtól szabadít meg. Már csak úgy is működhet a dolog, hogy felemeled a notid hátulját, és teszel alá két ásványvízes kupakot. Próbáld ki, így is jobb lesz neki.
Amúgy csak kitakarítani te is kitudod, csavarok ki, és kifújatod belőle a port. -
Lajkó
őstag
Én személy szerint mielőtt kiveszem feltöltöm maxra, és 1 (de van amikor 2) hónap múlva előveszem, lemerítem kb. 3-5%ra, aztán ismét feltöltöm, és ismét csak 1-2 hónap múlva veszem elő. Így a 3 éves akksim még mindig 100%-os!
Itt egy leírásás a témáról. -
_core
aktív tag
Fuji notinal (V5515) Windows betoltes utan Fn+F10 lehetosegek
-Notebook kijelzo
-Csak kulso monitor
-egyidejuleg Noti+Monitormegj: Nalam Acer notebooknal ha kulso monitort erzekel a gep akkor egybol megjelenik a kep a monitoron is igy valoszinu nem lesz jo ez a megoldas de egy probat meger.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces videók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest