- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Aktív témák
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
kertsa #37326 üzenetére
Ha nagyon melegszik, akkor igen.
Mennyi időre szeretnéd a notit megtartani?
A saját tapasztalatom, hogy ha fel van töltve, akkor akksiról használom, ha lemerül, akkor hálózatról. Így kibír 2-3 évet az akksi.
Ha kiveszed, akkor elvesztesz egy "szünetmentes tápegység" funkciót.
Az akksi meg állásában is merül. -
Borgi
aktív tag
válasz
kertsa #37262 üzenetére
hi,
Ha fent van a synaptics progi akkor abban van egy pipa amit érdemes kiválasztnai és egy egeret használni:
Ha nincs ilyen opció az elképzelhető mert az újabb progi amit a saját oldaláról szedtem le nem tartalmazta...
Nekem ez a driver hozzá a fusi oldaláról van, mivel fusi mind 2 notim.amúgy Fn+F4 kéne legyen de az enyémen se müködik, pedig fel van rajzolva.
üdv,
Borgi -
Laszmen
aktív tag
válasz
kertsa #37236 üzenetére
Moblrol vagyok,roviden tomoren,van ilyen fajta gep mint a tied,gyarilag szerelt 45s cpu-val,tehat siman megy vele gond nelkul,de nem art ha hasznalsz melle padot is,a jobb hutes erdekeben..nekem egy acerom van mint a profomban lathatod,egy t7700as cpuval,a gyarihoz kepest emelkedett a hotermeles,de paddal tudom kompenzalni,de tudom hogy a tied nem acer,de tuti biztos hogy gond nelkul stabilan megy 45s cpu-val is..
-
Laszmen
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest