- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
agent_k #32516 üzenetére
Én az ingyenes FastStone Image Viewer-rel szoktam vízjelezni. Egyszerű, és elég jól konfigolható is.
De írtam már FFmpeg szkriptet is erre a célra (mondjuk az videók vízjelezéséhez, logózásához készült, de képekkel is működik). Na annál egyszerűbb és gyorsabb megoldás tényleg nincs.
-
faki_
senior tag
válasz
agent_k #22342 üzenetére
Itt segítenek beárazni, itt meg másikat választani, MILC lesz belőle...
-
copass
veterán
válasz
agent_k #11504 üzenetére
100k nem sok egy programért amivel sokkal nagyobb összegű bevételeket termelsz ki.
ha hobbi és nincs lé erre, akkor marad az ingyen irány: rawtherapy, gimp,scribus,stbstb.
de az tegyük hozzá hogy azért komplikáltabb is dolgozni velük(spec nekem a scribus,indesign helyett), amíg az adobe cuccok szépen kivannak hegyezve a tempóra. -
Novics
senior tag
válasz
agent_k #11435 üzenetére
Na igen, írtak pár csúnyát róla, de a fene tudja. Egyrészt miért írnának rosszat róla, másrészt meg ott van az elégedett többség. Persze elképzelhető, hogy azt mondja, hogy pár embernek nem küldi el, az neki már nyereség, a negatív vélemény meg elfér a többi között.
Ez is egy üzletpolitika.
Ugyanakkor általában ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem is szokott az lenni. -
csakb
őstag
válasz
agent_k #11332 üzenetére
Valamire jó, de tovább romlik vele az amúgy sem fickós telezoomod fényereje, és csak manuálban és zöld gombbal megy majd minden (fókuszálás, fénymérés). Ennyiért nem drága kísérletezni vele. Ha meg mégsem jön be, akkor még mindig beújíthatsz elé olcsón egy príma, manuális 50-es fixet, amivel talán több sikerélményed lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest