- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
bugizozi #29364 üzenetére
Kis túlzással bárhová. Néhány nagyra nőtt jellegzetes fán, meg a kámi arborétum rododendron virágain kívül te meg tudod mondani, hogy a képen található fa hol van? Vácrátót arborétum, Gödöllő kastélypark, Martonvásár, Villányi úti arborétum, Dobogókő felé elég sok hely van. Elegendő gyaloglással elhagyott légvédelmi rakéta bázisok is elérhetők a Pilisben.
-
Balinov
titán
válasz
bugizozi #28922 üzenetére
Szia
valami ilyesmire gondoltam. Gavin Hoey, Thomas Heaton vagy Michael Breitung
Igazandibol meg a kezdo topikban adtak az otletet, fenyes nappal, m43-on az ND1000-es Haida sem volt eleg, rekeszelnem kellett F11/F13 fole, de akkor mar a kepminoseg rovasara ment a diffraktacio miatt.
Azt hiszem ennek apropojan jjeah kerdezte, hogy miert nem csinalok egy normal zariods, akar ND nelkuli kepet a statikus sziklakrol, kavicsrol, egyet meg csutra rekeszelve (es/vagy ND mellett) a vizrol, es maszkolassal a kettobol egy expot csinalni.
remelem segitettem valahogy
B
-
copass
veterán
válasz
bugizozi #28779 üzenetére
ps content aware fill vagy mi
de LR spot removal heal-el is kilehet szedni szépen. -
*Ropi*
félisten
válasz
bugizozi #27876 üzenetére
Nem tudom, mekkora a baba, de Sitkei Adri, Szakál Szilvi...Vagy itt van tőlünk az egyik fórumtárs családi sorozata.
-
copass
veterán
válasz
bugizozi #27878 üzenetére
máth szilvi pesten csak őt ismerem aki tényleg jó.
-
updog
őstag
válasz
bugizozi #26353 üzenetére
Ez lutri, ha otthon maradsz, tuti hogy majd szidod magad, hogy hogyan mulaszthattál el egy ennyire szép napfelkeltét amit látsz az ablakból
Ha meg kimész, ott fogsz fagyoskodni 15 másik fotóssal és egy szmogos katyvasz lesz csak. Viszont a legrosszabb fotó az, ami nem készült el, úgyhogy hajrá. Képet majd kérünk
-
Rapid136
őstag
-
nfsu17
veterán
válasz
bugizozi #21014 üzenetére
alig egy évet bírt a canon gyári akkuja (a géphez adták, tehát nem ebay, meg használt, stb.), alig lehet már 70%-ra feltölteni.
de mondjuk onnan még bírja és 500 kép így is simán belemegy.
ha veszek, tuti nem veszek gyárit, csak chip-eset, amit gyárinak ismer fel, de fele annyiért, és abból veszek kettőt. -
copass
veterán
válasz
bugizozi #21014 üzenetére
utángyártottnál bele kell kalkulálni egy olyat hogy bármikor kukázhatja magát. tehát tartaléknak jó, de kettőt vennék ha már úgyis olyan ócó!
kicsi az esély arra hogy mindkettő egyszerre adja meg magát.
nekem is van ami egy éve megy, de van akinek meg 2 hónap után megadta magát...tombola. -
fireman123
őstag
válasz
bugizozi #21011 üzenetére
ebay-en minden megtörténhet ....véletlenül még az is, hogy eredetit kapsz
Egyébként én Nikon D5300-hoz vettem dekódolt utángyártottat 3500 ft-ért, míg a gyári itthon 17e ft lett volna .....ugyanannyit tud (egyenlőre) mint az eredeti. ....azért gondolom nem lesz annyira tartós ....de 5ször annyit nem ér az eredeti (nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- ASUS routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest