- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Itt van két dühkitörésem még régebbről, csak hogy tényleg nem a levegőbe beszélek.
[link] [link]
Még valahol van egy hsz-om, valamelyik topikban, de eskü nem találom sehol, pedig a tesztképek itt vannak a tárhelyemen.Itt a keretben a fókuszpont, erre ment az élesítés.
Tamron......Canon (+adapter)
(már ott sem annyira éles, ahol annak kellene lennie...ez a cserép)
Ez a fekete "szikla" (napelemes lámpa) közelebb volt hozzám, tehát ha a Tamron előrébb fókuszál valami miatt, akkor ez élesebb...és igen, élesebb is:
Annyira mélyen nem mentem bele a tesztelésbe, használtam eleget élesben, hogy rájöjjek, nem 100-as.
-
nfsu17
veterán
Nem szeretném a témát újra előhozni, de pár mondatban én is írnék véleményt a pár napja írtakhoz.
A7III + több fajta obi (akár adapteres (MC11) is)
215e expo után talán van alapja annak, amit írok.Canon tükrösről jöttem, ott kb mindent AF-S-ben fotóztam. Egyszerűen azért, mert az AF-C még rosszabb volt. Sportot cserében nem is szerettem fotózni, egyszerűen a felszerelésem ezt nem like-olta.
Sony-ra váltáskor maradtam az első pár hétben AF-S módban.
Kicsit fura volt, hogy fókuszáláskor először hunt-ol egyet előre, hátra, majd beáll. De ezt persze relative gyorsan és ami a lényeg, nagyon pontosan.Aztán olvastam a Sony topikban, hogy a MILC-eket kicsit máshogy kell kezelni, más logikával kell fotózni...jól lesz az AF-C is, kb mindenre.
Kipróbáltam.
Tényleg szokni kellett pár hétig (se), de azóta kb ha párszáz képet lőttem AF-S-ben, akkor sokat mondtam.
És ebben van minden. Tájfotó, ember, sport, tárgy.
Tehát én ezzel a vázzal teljesen jól elvagyok AF-C-ben, sokkal "instantabb"-an megvan a fókusz, nem huntol ide-oda, lenyomom az expo gombot félig, várok egy gondolatnyit, majd shutter.
A statikus témáim 99%-át is így lőttem. Nem mondom, hogy 100% az accuracy rate, de azt sem érzem, hogy AF-S-ben még tudna hova javulni.
Fuji szokásairól viszont nincs tapasztalatom, ott elhiszem, ha ilyen a rendszer.Még egy mondat a FRONT/BACKfókusz + MILC kérdéshez.
Én is úgy gondoltam, hogy ilyen itt nincs.De aztán megvettem pár éve a Tamron 70-180 f2.8 G1 obit.
Életem legrosszabb obivásárlása volt (oké, olyan túl sok sem volt, max kb 10db).Egyszerűen olyan sima témákat, mint hogy egy ember beszél egy mikrofon mögött, csomószor nem tudta megugrani. Milliószor a mikrofon lett az éles. De az sem úgy "szépen" éles... ha éles, oké, de közben azért olyan csúnyán kente a bokét is.
Tehettem én bárhova a fókuszt, akár a legkisebb méretre rakva (S), azt rátéve az ember szemére, hogy még véletlenül se találja meg a mikrofont....fel is ismerte a szemet...shutter....és nem éles. AF-C-ben.
AF-S-ben egy fokkal! jobb lett, de nem mondanám tökéletesnek. Eskü, de néha manualban kellett ellőnnöm, mert egyszerűen autoban sehogy nem akarta. Nekem már az is jó lett volna, ha az orra lesz éles, nem a szeme, de ne a mikrofon.
Aztán előfordult hogy egy következő fotózáskor egész normálisan működött...aztán megint nem.
Volt, hogy inkább felraktam a Canon 70-200 F4-et MC11-el és ég és föld volt a kettő a Canon javára (persze nem spotra).Írtam a Camera Kft-nek, hogy mit lehet ezzel kezdeni.
Nem néztek hülyének, azt mondták hogy váz+obit vigyem be, és ha úgy látják, bekalibrálják az obit a vázhoz.
Nem éltem ezzel, mert vidékről kellett volna menni.
Év végén akciós volt a Sony 70-200 f2.8 GM1, így vettem egyet.
Még csak párszor használtam, de hát ég és föld itt is a Sony javára.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden kép IS jó, ami ezzel készül, de azt már most látom párszáz kép után, hogy nem tépem ki a hajam, mint a tamron esetén.
Magyarán ez úgy működik, ahogy kell.
És úgy látszik, hogy akkor azért én mégiscsak tudok annyira fotózni, hogy ne magamban keressem a bajt, hanem az eszközben (tamron).
Mert amúgy minden más natív obimmal nem tapasztalok semmi hibát.Tehát én egyáltalán nem vetném el azt az ötletet, hogy az obiban keressük a hibát.
-
nfsu17
veterán
Sajnálom, hogy nektek nem segített a chat az olcsóbb árban, nekem tényleg megoldotta.
Még jó, hogy a saját hírlevelük szerint ez megszűnt a mai nappal az új előfizetők számára...
Tényleg megszűnt a 20GB plan, ahogy látom most a legkisebb csomag is 1TB
2006-ban vettem az enyémet, leginkább eszmei értéke van úgy mint első DSLR gépem,
Ismerős érzés, nekem idén (ápr.) lesz 20 éves a Canon EOS 350D-m.
https://pixinfo.com/fenykepezogepek/canon-eos-350d/ -
nfsu17
veterán
válasz
sixpak #36219 üzenetére
Azt írja, hogy 25 nap még.
Hát ez az. Sztem ez a baj. Azaz még él az előfizetésed.
Meg tudod szüntetni most is, de attól még 25 napig lesz előfizetésed, mert ki van fizetve.
Neten sehogy nem tudod megvenni a 10,15 EUR csomagot, azt csakkétféleképpenháromféleképpen lehet.
1. már lejárt a csomag, ergo új előfizető vagy (nálad nem, mert 25 napig még EFI vagy)
2. új ACCount
3. beszélsz a chat-el (nem szóban, írásban), hátha megadják a 10,15-ös árat.Nekem nem pont így nézett ki az ajánlat (a fotód), mikor le akartam mondani.
Az első 2 hónap nekem is ingyen lett volna, de már a 19 EUR-s árat sztornózta volna...utána meg vonta volna a havi 19-et. -
nfsu17
veterán
Én csak a saját tapasztalatomat tudom mondani (amit el lehet fogadni, vagy ki lehet röhögni).
Nagyon régi Canon 7D (APS-C) 18MP+egy nagyon régi (kb 17 éves) 70-200F4LUgye évekig használja az ember ezt a kombót (vagy bármi mást), hozzászokik egyfajta képminőséghez, hogy mi a max kb, mire lehet számítani, ha minden éles, fókusz rendben, tehát van egy fizikai korlátja a dolognak.
A szenzor a gépben, meg az üveg (obi) minősége együtt.Ezután váltottam Sony A7III (FF 24MP) gépre, meg hozzávaló obikra.
Hát én majdnem eldobtam a gépet első képvisszanézésre, hogy WTF?
Ilyen egy éles kép?Hát akkor eddig mit csináltak az eszközeim? (ez még nem a 70-200 tesztje volt)
Aztán próbaképp feldobtam egy sigma adapterrel a 70-200-amat.
Kellett keresni az államat egy darabig...na. Én még olyan jó képet attól az obitól életemben nem láttam (ja igen, 7D előtt 350D-m volt, hát 8MP-en az se tudott jobbat mint a 7D)
Na mindegy, csak ennyit akartam mondani...de biztos az újabb APS-C-k sokkal jobb minőségűek és ekkora különbség nem lehet.
Azért itt volt egy kb 15 év ugrás, meg nagyobb szenzorra váltás. -
nfsu17
veterán
válasz
sixpak #36179 üzenetére
Nem vagyok adobe helpdesk, de megpróbálok segíteni, amikről tudok.
Creative Cloud Photography (20GB) pricing changes
A fotós csomag megszűnik teljesen?
Nem. Az ára emelkedik jan. 15-től új előfizetőknek.Itt több felé lehet elágaztatni, attól függ ki mikor fogadott 1 év hűséget (havi fizetéssel).
Akinek pont jan. 14-én jár le (tehát tavaly jan.14-én vonta az első részt) az még pont jól jár, mert aznap este még rá is kattinthat a jelenlegi (10,15 eur....vagy 12,69...attól függ akkor mi lesz) árra és újra 1 évig ezen az áron fogja kapni.
Igazából akinek az árváltozás bejelentésétől kezdve (2024.dec.20??) és jan 15. között jár le...és még nem vettek új csomagot...azok járnak jól, mert azok gond nélkül megvehetik még régi áron)Aki mondjuk 2024. dec-ben fizetett elő, az jól járt, mert régi áron kapja 2025. dec-ig.
Aki nyáron fizetett elő, az idén nyárig kapja a régi áron. Ott sem érdemes mozogni máshova.Nekünk Timer-el mostanában jár le. Nekem febr.6-án, de hiába mondtam volna fel kötbér nélkül (utolsó 30 napban fee mentes amúgy) tegnap, még 02.06-ig élő a szerződésem, igazából csak a megszüntetés tényét jeleztem volna nekik a cancel gombbal, ténylegesen nem szűnt volna meg (csak 02.06-án), ezért nem is tudtam előfizetni a fiókomból a jelenlegi régi áron. 02.06-án meg már csak az új árat engedte volna.
Ezért kellett a helpdesket megkérdezni, hogy engednek-e nekem régi árat (végül igen), vagy új acc-ot kell csinálnom, mert akkor még jan.15-ig él a régi ár...újabb 1 évig.Tehát az enyém lejár 2 hónap múlva, akkor vége?
Nem. A 19.1 EUR árat fogod kapni akkor majd (semmit nem kell módosítanod ehhez, a gép auto tudni fogja és ennyit fog vonni).Vagy drágábban mehet tovább?
Igen
Láttam olyan csomagot is, amiben 1 tetszés szerint kiválasztott program van 10€-ért.
Az nekem a LR classic lenne...
Erről nincs infóm. PS-nélkül én nem mennék vele sokra.Szerk 2: akkor ugrik az androidos LR is?
Azt azért használom.Nem ugrik semmi. Az ár nő.
Szerk 3: egy új email címre előfizethetek a fotós csomagra 10,15€-ért?
Én majdnem ide jutottam ki, de végül nem kellett.
Nem gondolnám, hogy lenne akadálya, sokan használnak céges vs privát fiókot a gépükön...annyit olvastam korábban, hogy egyszerre csak az egyik lehet aktív...szóval mindig ki/be kell jelentkezni. De erről most nincs hivatalos infom.Legfeljebb bukom ezt a két hónapot.
Igen, bukod, mert a régi fiókot akkor más gépen kell használnod...vagy nem használod.2 acc nem fog galibát okozni windows-on?
Mármint CC app-ban? Csak mert az adobe acc-nak a win-hez nem sok köze van.
Mint írtam, szerintem egyszerre úgyis csak az egyikbe leszel bejelentkezve.
De mivel most nem lett két acc-om, így passz.Ha többeknek nem tetszik a LR téma (én igazából amúgy ezzel le is zártam) itt, akkor egy modi tegye át az egész szálat az elejétől a LR topikba. THX
Timer
Sajnálom#minden info, amit most, vagy korábban írtam, a saját tapasztalatom, vagy kikövetkeztetéseim eredménye, nem számít hivatalos adobe tájékoztatásnak, garanciát sem tudok vállalni annak pontosságára
-
nfsu17
veterán
válasz
nfsu17 #36177 üzenetére
Timer
Még egy utolsó ehhez, mert hasznos lehet még másoknak is.
Végül nem mentem bele, hogy majd febr-tól az emelt áron menjen lejárat után...
Már majdnem létrehoztam az új acc-ot, amikor redditen olvastam, hogy chat-en többeknek sikerült kialkudni ezt azt.
Nem nagy az angolom, de mondom megpróbálom.
Sok perc AI bot csetelés után végül eljutottam egy élő emberhez...és végülis megértette mit akarok...a 10,15 EUR árat.
Igazából nem kellett sokat győzködni, felajánlotta az eredeti (12,69 EUR) árat újabb egy évre a jelenlegi acc-omra.
Elment egy kis időre...majd visszajött, hogy akkor mégis elintézte a 10,15EUR árat újabb egy évre...elfogadom-e.Naná.
Most már mutatja is a "plan" alatt a 10,15-öt.
Kicsit lelkifurkám van azért, hogy ezért 40 percet feltartottam az ipsét.(de így 70EUR a zsebemben maradt)
-
nfsu17
veterán
Á, nem fog menni, én majdnem végigvittem a törlést, de majd próbáld meg Te is.
Közben eszembe jutott tavalyról ez a mizéria, ami akkor is volt ~12,69EUR > 10,15EUR
Már akkor is volt előtte előfizetésem, és így nézett ki...:Hiába mondtam fel idő előtt (febr.6.), mondjuk jan. 25-én, mivel ki van fizetve febr.6-ig, hiába törlöm az efizetést, febr.6-ig akkor is életben marad...és mivel élő még a szolgáltatás, nem is enged másra előfizetni (max drágább csomagra).
Febr. 6. után enged csak váltani (és megszüntetni teljesen), és az akkori árral tudom újravenni.
Tavaly szerencsém volt, mert pont akciós (10,15eur) volt akkor, ezért van az olcsóbb ár.
Viszont febr. 6-án már lehet teli áron lesz csak (19,2eur), vagy esetleg lehet lesz arra pár eur akció.Kettő dolgot tudunk tenni sztem:
-törléskor beadott egy olyan opciót, hogy 60 napig 0 eur és után a 19,2eur/hó.
-új acc létrehozása még jan. 15-ig (van még e-mail címem, ennyit lehet megér)10,15EUR * 12 = 122 eur
19,2 EUR * 12 = 230 EUR (230-38, ha kihasználom ezt a 60nap ingyent)= 192Az új ACC-nak van valami hátránya?
Én semmit nem tárolok felhőben, nincs betűtípusom, semmi; LR-t, meg PS-t használok a gépen offline. Tehát minden fájlom a gépemen van.
Gondolom majd a CC-be az új e-mail-el kell bejelentkezni és ennyi...bár én már minden rosszat el tudok képzelni.
Még várok pár napot, aztán valamit csinálok.
-
nfsu17
veterán
Ha nekem febr.6 az évforduló, és az a szabályuk, hogy az utolsó 30 napon belül tudod felmondani a meglévőt ráfizetés nélkül, akkor én jan.14-én ha felmondom, kötbér nélkül megszűnik a mostani (10.15eur) és akkor a 13 eur-ra akkor én még elő tudok fizetni egy évig?
Igazából ez már holnap kiderül, ha kipróbálom, mert belül leszek a 30 napnak.Amúgy tényleg sok éve ennyi volt a díja a csomagnak, ezt egy külföldi fotós, de akár egy aldis alkalmazott is kb 10 perc munkabéréből kitermeli.
Arról ők nem tehetnek, hogy Mo előre megy és nem utánuk.Köszönöm a nyakpántos hsz-okat mindenkinek.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Egy Sony géphez keresnék nyakpántot.
Az A7III gyári pántja (a vastag rész) a mérésem szerint 70cm körül van...plusz a bebújós madzag az alján. Ez nekem így pont jó.
Szélessége 3cm >> inkább ez a bajom...meg persze az alap probléma, hogy azért elég viseltes, gyűrött, a gumis (?) rész a hátulján is eléggé igénybe vett.Ha most vennék gyárit ( [Sony STP-SS5] 15-18e huf)) az nagyon hasonló lenne ahhoz, ami nekem van, viszont ennek 4cm szélességet ír. Tehát szó szerint mégsem gyári, legalábbis nem "A7III gyári". Bár ki tudja, lehet az újabbakhoz már ezt adják, az én 2020-as példányomhoz meg nem.
De amúgy ez pont jó lenne nekem, mert a Canon gyárim olyan 3,8cm széles a mérésem szerint és sokat dob a kényelmen.Aztán néztem alin is valami épkézláb kinézetűt, semmi extra nem kell, nem kell peak dizájn és hasonló, nem kell csat rá, nem kell semmi fém (sőőt...tilos bárminemű fém kacat a szíjra nekem) rá, ezért kinéztem pl ezt: [link]
Ezen van egy helyen valami fémnek kinéző kis fém b*zb*sz, de azt szerintem lepattintom > kuka.
Amúgy meg pofásnak néz ki, 70cm-nek írja, 3,5cm szélesnek.
10kg-ot a két szíjnak el kell szerinte bírnia...nekem fele is elég lenne.Az aggályom: hogy vajon tényleg tudja-e az írott súlyhatárt....azért az ritka gáz lenne, ha a millió+-os cucc a földön landolna egy 2$-os szíj miatt.
Viszont a sony szíjat sem gondolom, hogy a NASA űrközpontban készítik japán műselyemből, kikukázott űrhajók porított alkatrészeiből >> értsd: valszeg kettő szalaggal arrébb készül a drágább szíj is, mint az olcsó, csak arra nem tesznek logót.
Példa: [fotoplus - Walimex Kamera Vállszíj David -- 6e HUF] > nem kicsit hasonlóan néz ki mindkettő...mármint a linkelt alis, meg ez.Sok beszédnek...
Kérdéseim:Vett már valaki ilyen filléres pántot és amúgy hozza azt amit ezeknek kell, hogy ne essen le a gép?
Más elvárásom nincs.
Persze jobban érezném magam, ha a gyári pántot megvenném, csak azért mégis az az ár...
Ha valakinek van sosemhasznált sony szíja és megválna tőle, megegyezhetünk az árbanA Sony szíj mellett szól, hogy 4cm szélesre írja, plusz gyári > mínusz ár
Az alis szíj mellett szól, hogy olcsó, méretre jónak tűnik > kétes minőség (mármint kép alapján nem tudom megítélni/megfogni > ezért is kérdeztem rá itt)
Köszönöm -
nfsu17
veterán
Szerintem azt kell eldöntened, hogy milyen obikat akarsz majd rátenni.
Sony-ra van minden IS, Nikonra tudtommal utángyárott (3rd party) nincs.
Ahogy Canon-ra se.
A váz majdnem a legkisebb tétel egy rendes fotós felszerelés esetén.
Persze itt olyanokra gondolok, hogy mondjuk fix 35 1.2, meg mondjuk 135 1.8, meg mondjuk egy 300 f.2.8
Ez a 3 obi így bőven súrolja a 4,5 milliót, ami töredéke még az 1 millióba kerülő ÚJ váznak is.
Persze olcsóbban is ki lehet hozni, mondjuk egy fix 50 1.8-al, vagy egy 28-200-al.
Csak ezekhez minek full frame, meg komoly váz.
Mondom ezt A7III tulajként. -
nfsu17
veterán
válasz
*Ropi* #24387 üzenetére
A YT-on láttam összehasonlító videót és az alapján eredeti.
Folytattam a tesztelést.
Péntek reggel ugye 93%-on állt.
Este fél 7-kor megnéztem, még mindig annyi volt.
Este 10-kor megnéztem, még mindig 93.
1 perccel később már csak 92%.
Most reggel 9-kor még mindig 92%, tehát nem merült éjjel semmit.
Szerintem nincs nagy gond, most már úgy látom.
Nem is foglalkozom tovább vele, majd használat közben kiderül, vissza már nem küldözgetem. -
nfsu17
veterán
válasz
*Ropi* #24384 üzenetére
Biztos nem, mert tényleg 2 percet nyomkodtam, a menüt pörgettem végig és kikapcs előtt még megnéztem az akkut és 99%-on állt.
Ez a jelenség ismerős amúgy, a mobilom pont így viselkedik, csak abban 3 éves az akksi.
Feltöltöm 100%-ra, majd kihúzom még este. Pár óra alatt már 97-96%-on van, reggelre lemegy 93%-ra. Ez MINDIG így van. Wifi off, minden off.
Utána már az esték alatt csak kb. 3%-ot merül. Úgy is mondhatnám, hogy a 93 és 100% között egy hajszálnyi rés van, ha a számokat nézzük. 93%-tól lefele már arányosan merül, azaz nem túl gyorsan, egyenletesen. 93 és 100% között meg irgalmatlanul gyorsan.
Lehet itt is ez van.
A gyári gyári 7D akksimban a 3 zöld pötty helyett (újratöltési teljesítmény) 1 db piros pötty van és 65% fölé nem bírom tölteni. De ettől függetlenül működik és több száz képet még így is bír. Csak figyelni kell, hogy 65%-ról indulunk és így megyünk lefele. Ezért vettem helyette egy újat. De ez meg úgy tűnik 93%-ról fog indulni. -
nfsu17
veterán
válasz
*Ropi* #24374 üzenetére
Szóval tegnap este 10 órakor 99%-on ment aludni, benne a vázban, a markolatban.
Reggel fél 9-kor 93%-ot mutatott.
Most haza jöttem, fél 7-kor szerencsére még mindig 93%-on áll.
Tehát éjjel 10,5 óra alatt 6%-ot merült.
Ma nappal 10 óra alatt meg semmit.
Ma éjjel is figyelni fogom. -
nfsu17
veterán
válasz
*Ropi* #24372 üzenetére
Nagyjából elolvastam, de majd otthon még egyszer. Jó írás.
Estére feltöltött, betettem a gépbe, száz százalékot írt. Picit nyomkodtam, 99 lett. Reggelre 93-ra esett vissza, kikapcsolt gép mellett. Markolat van, gyári canon. Nekem ez soknak tűnik, nem emlékszem a régi mit művelt, sosem figyeltem. Majd most. Ha estig még tovább csökken, akkor nem tudom mit csinálok... -
nfsu17
veterán
válasz
philoxenia #24368 üzenetére
Persze. Este már töltöm is. Csak kipróbálni tettem bele, de meg se nyekkent. Köszi. Majd megírom hogy sikerült.
-
nfsu17
veterán
válasz
philoxenia #24366 üzenetére
Nem, mert még nem voltam otthon.
Csak azt hittem legalább pár százalék lesz benne. -
nfsu17
veterán
válasz
philoxenia #24364 üzenetére
Nem, csomagban volt, csak akksit vettem.
copass
Persze, végül is lehet nincs baja, csak hideg volt.
-
nfsu17
veterán
Hello.
Vettem a MM-ban egy Canon LP E6N akksit. Gyári.
Idén áprilisi gyártás.
Normális hogy fullra le van merülve?
Szerintem fél évet mobilok is simán bírnak kikapcsolva.
Majd kiderül ha feltöltöm, de már rossz előérzetem van.
A gyári gyári is elég rövid időn belül vesztett a teljesítményéből. -
nfsu17
veterán
válasz
bugizozi #21014 üzenetére
alig egy évet bírt a canon gyári akkuja (a géphez adták, tehát nem ebay, meg használt, stb.), alig lehet már 70%-ra feltölteni.
de mondjuk onnan még bírja és 500 kép így is simán belemegy.
ha veszek, tuti nem veszek gyárit, csak chip-eset, amit gyárinak ismer fel, de fele annyiért, és abból veszek kettőt. -
nfsu17
veterán
válasz
Segnior_Barthez #7424 üzenetére
Köszi simenon.
Pedig nem nézett bele az alany a gépbe ezért nem értettem a dolgot.
--
Segnior_Barthez
Igen, ilyet szeretnék, mert több fotóstól hallottam, hogy ez a megoldás, de ez a dög eddig sose csinálta még így és nem jövök rá mi a baja. Mindig csak egyet villan (szerintem), bár lehet olyan gyorsan elővillan, hogy észre sem veszem. Nem tudom.
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Adott: 350D+70-200F4L+430EX vaku
Vázon beállítva a red-eye ON (hogy ne legyen vörösszem), vaku auto-n.Sokszor mégis tiszta vörösszem az alany akit fotózok és képtelen vagyok rájönni miért is. Vakuval is már fotóztam többezer képet, vaku nélkül meg mégtöbbet, szóval azért kezdő nem vagyok ezzel a kombóval, most mégis inkább megkérdezem, hogy miért vörösszemű az alanyom, hogy mit lehetne még beállítani ennek elkerülésére.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest