- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Igazából elárulom, hogy én most nem csak saját fejemből kipattant ötlet alapján szeretnék építeni, hanem valami olyasmi rendszerűt, mint a BMW M Power, vagy a Thermaltake BMW 'Level 10', csak ITX méretben és többségében élvilágítós plexiből..
Létezik ebből a GT verzió is fehérben is és feketében is, de ami ötletet ezekből "lopnék", az tényleg az alapelv, meg a front csatlakozók és a kapcsoló(k) elhelyezése..

Van egy másik "ház" is (inkább nevezzük toronynak) , ami még közelebb áll az elképzelésemhez, csak fehér betétek és vízhűtés nélkül..

Ezt (vagyis ennek a 2006-os előző verzióját) már vagy 5 éve biztos nézegetem és (úgy néz ki, nem csak szerintem) a Thermaltake & BMW is tuti innen lopta (vagy jobb esetben vette?) az ötletet!!
Minden esetre nem csak nekem tetszik ez az elrendezés, mert van aki tervezget és van aki olyan "elvetemült", hogy valami nanoITX lapból és fából "faragja".

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tea
- Távcső topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Intel I5-9400 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Eladó Intel Core i7-7800X processzor (LGA2066)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest