Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz quby #4544 üzenetére

Remélem nekem (is) hasznos lesz! (Szenty is ebben erősített meg) Meg néztem én már ugyanezeket a tanfolyamokat máskor-máshol, de 5-10-szer ennyiért nem volt "kedvem" a ZsKF-es tandíjam mellett.. :W
    Meg azért Te is láttál már ezt-azt, úgyhogy biztos, hogy sok mindenre választ kapnál.. :K
    Mindenesetre szívesebben megyek egy ilyen Kurzusra, mert ezzel a hozzáállással valószínűleg valóban a tudás átadása a cél és nem a nyerészkedés..
    Ez a közösségi szellem már arra hasonlít, amit még kamasz koromban a C64-es klubok jelentettek számomra..
    Aztán remélem ezzel már eljuthatok oda, hogy lesz egy hibátlanul működő prototípus.
    Akkor talán tényleg elindulhat az a "lavina", ami a WL500gP megjelenésekor történt, és többen kapnának kedvet a mai szinten már elavult technológiákat használó routerek-ből épített home-szerverek helyett, korszerű-halk-gyors-alacsony fogyasztású és széles alkalmazhatóságú atom alapú rendszerek használatához. Főleg, ha egy jó tutorial segítségével (a hardveres legózással együtt) fél nap alatt "öszelőhetik" maguknak. :K
    Ez a célom! ;]

Új hozzászólás Aktív témák