- Magisk
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- iPhone topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Yettel topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
canniball
üzenetére
"én pedig csak a 120-as leszabályozott ventit tudom elviselni."
Én is azt hittem... Amíg meg nem láttam (mert ugye hallani nem nagyon hallottam
) ezt. Annyira eltalálták, hogy 5V-on ha annyira közel hajolsz, hogy épp nem darálja a fülcimpádat, akkor hallasz minimális légmozgás hangot!
Viszont a GSEJT bordáit hidegnek érezni, annyit szállít..Ami érdekes, hogy ennek a szériának a szintén 92mm-es utódja már rezgett (5V on hallani lehetett a motor által keltett feszültség/áram impulzusokat) és drágább is lett volna egy ezressel...

Ezért kell -ha a lehetőség megvan rá- meghallgatni vásárlás előtt!!
(mindegyik szériából 2-2db-ot halgattam meg, hogy kiszűrhessem hátha csak egyedi "hibáról" van szó!!) A srácok a boltban nagyon segítőkészek voltak, és nagyon meglepődtek ők is a rögtönzött teszt eredményén!! (Nem utolsó sorban ideális csend is volt, nem bömbölő zene mellett akartak csendesnek eladni ventillátorokat mint máshol!)Viszont a 12cm-es utód is szuperhalk..
Szóval a lényeg, hogy létezik néma jó légszállítású kisebb venti is, de sajnos általában egy életben csak egyszer találkozik ilyennel az ember..

Itt van egy kis leírás erről a mágnesesen stabilizált folyadékcsapágyas rendszerről..
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- Steam Deck
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Tőzsde és gazdaság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Viszont a GSEJT bordáit hidegnek érezni, annyit szállít..