- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
New Age
csendes tag
Digi lan-on vagyok és ez jelenleg 80mbit. Ebből szerintem 1-2 éven belül simán lesz 100 feletti net szerintem ha ilyen tempoban emelik a sávszélt.
Az alaplapi háló a belső háló felé (gigabit) kell.
Azért nem akarok belső pci-ra hálókártyát tenni, mert
1) a minibox-os M300-as házban két 2.5 vinyó van és sajnos kell a hátsó pci kártyanyílás mint szellőzési lehetőség
2) eddig bármit tettem be a pci raiserrel (pl eSATA kártya) a kártyán lévő kondik simán nyomták a vinyót ami hosszú távon gyanítom nem tesz jót egyiknek sem (mondjuk megoldottam az eSATA kártyával: átforrasztottam a nyák túloldalára)Jelenleg az internet felé egy usb-lan átalkítóval kapcsolódom és ez szűk keresztmetszet, mert max 6-7MB/s-ot bír.
Ha találnék egy PCI-E x16 gigabites hálókártyák lehet bepróbálnék egy Zotac ION ITX F -et (feltéve ha találok hozzá PCI-E x16 raiser-t is az M300-hoz
Edit: csak a raiser az akadály (no meg a szellőzés), mert ahogy nézem pci-e 1x kártyát simán lehet tenni pci-e 16x foglalatba.Gigabites router is jó ötlet. Vki látott már ilyen elérhető áron? min 4 port kéne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Path of Exile 2
- Parfüm topik
- Autós topik
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest