- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Powercolor féle PCS HD3870 van valakinek? Érdekelne, hogy mennyivel jobb a gyári hűtőnél, a tuningot hogy bírja, és persze a hőmérséklet is érdekelne. Szimpatikus nekem ez a kártya, de nem tudom megér e nekem 53K t. Nem is ez a lényeg, csak szeretnék körbepuhatolózni. -
Mákos7észta
aktív tag
hali!
kitől lehet kérdezni Crysis végigjátszás ügyben?vagy ha más nem, lessetek át Crysis topikba is, nem szeretném két helyen ugyanazt a kérdést feltenni
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Foxmulder89 #7185 üzenetére
semennyire...
sokaknak mutatott passed test-et de 3dmarkban az első tesztben kidobta. gondold meg, hogy ezután a crysisben mit csinált volnana mindegy
kövi lépés az accelero x2 lesz asszem, csak szereznem kéne
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
HD3850- nél miért van az, hogy CCC- ben a tuning csúszkát csak 720/950- ig eleht húzni? Érdekes, mert menne az többet isMásnak látom, hogy nincs lockolva :S
Érdemesebb lenne felraknom az ATI Tray Tools- t? Támogatja az új ATi kártyákat?Előre is köszi!
Üdv.
Mákos7észta -
Mákos7észta
aktív tag
új eredmény, minden fontos infó itt van
Egyébként valamelyik 3850 tulaj nem tudna dobni egy screenshotot ATi Overdrive (catalyst control center) részből? Nekem 720/950 a max, és ha egy Mhz- el is tovább húzom (persze más progival), kifagy...
-
Mákos7észta
aktív tag
Na akkor most van hepi
SM2: 4359
SM3: 4690
CPU: 2718Na így már jobban néz ki
Kösz mindenki segítségét -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #6041 üzenetére
Fent van.
na jólvan, már egy teljes rendszert alakítottam ki, meg persze a programcsomagok is az asztalon vannak, ennek a 60%- a lemegy az asztalról -
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Sikeresen downgrade- eltem a Vistáról Xp- re, de volna egy problematika... Felraktam a Catalyst 7.11- et, de valami gebasz van... A rendszer tök szűz, csak pár dolgot raktam fel, drivereket, és vírusirtót. na most ilyenkor mit csináljak? -
Mákos7észta
aktív tag
na jólvan, akkor délután downgrade XP- re
-
Mákos7észta
aktív tag
És ez most mi? Épp egy tesztprogram fut, és ilyen órajeleken megy csak a videokari?
Az összes tuningprogramot leszedtem a gépről... link
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #5961 üzenetére
Átraktam High Quality-re. 3DMark 1.1.0 verzió.
Más: a tuningot rivatunerrel csináltam, Crysisben 1024x768- ban 15-20FPS (a te beállításaiddal, a diff_normal végére beírt szöveggel), igaz csak a demóval játszottam. A játékot Fraps- el mértem. Egy HD2600XT tesztben (Aggregátor Logout tesztjében) a Crysis minden Mediumon avg 33FPS- t hozott neki Fraps-el mérve. Nekem uganúgy 20FPS körül mozgott. Vista Ultimate oprendszerem van. Na most akkor mi a helyzet?mod: ezek a kártyák 2D- ben visszaveszik az órajelüket igaz? Azt meg lehet csinálni, hogy 2D- ben leveszi az órajeleit az én beállításaim szerint, és 3D- ben az én beállításaim szerint menjen? Szóval olyasmit lehet csinálni, mint anno az X1900/X1950XT szériával? Hogy én állítom be mind két órajelet?
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #5953 üzenetére
Ez nagyon jó... Egyébként a beállítások jók, nem? A procival mit kezdjek, ha az a ludas? Egyébként 3,2GHz- en kemény 50 fok maxban, szóval nem értem. Ennél sokkal többet kéne kapnia
Ja és találtam még valamit.. Ez mi? a GPU Clock szerint 729/1001- en megy a kártya
Itt a teszt, ha terhelés alatt van, akkor is 3200- on megy a proci
(#5956) tarti19: Nekem 1300 pötty alatt dob, 3,2GHz- en.
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Lefuttattam egy Dmark 06- ot, és elég sok furcsaságot vettem észre. Például. A procim 3,2GHz- en üzemel jelenleg (E6600) és kapott kemény 1266 pöttyöt.
A videokarim egy 512MB HD3850 most 735/1001- en megy, és SM2.0- ra kapott 2940- et, SM3.0- ra kapott 3641- et. Az egész hóbelebanc 6634 pöttyöt dobott kiMiért ilyen kevés a proci eredmény, és miért ennyire kevés pöttyöt kapott DMark alatt?
Vmi gikszer van a dologban
ja, és eredeti videokártyához csomagolt Dmarkom van.
Segítsetek légyszi!
Catalyst Control Center beállítás 1
Catalyst Control Center beállítás 2
Catalyst Control Center beállítás 3
Catalyst Control Center beállítás 4
Catalyst Control Center beállítás 5
Catalyst Control Center beállítás 6
Catalyst Control Center beállítás 7 -
Mákos7észta
aktív tag
#5793 valaki? Egyébként hogy kell átírni a 3850 BIOS- át?
-
Mákos7észta
aktív tag
ez érdekes... nekem a Pre-Relased Demo- ban 3850 (750/1052) 512MB fut a Fraps szerint 1024x768- ban 20FPS körül, de annál nem szokott nagyon magasabb lenni, 30 pl sose volt. Ez hogy lehet? Hotfix is fent van...
-
Mákos7észta
aktív tag
#5674 valaki?
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Nem tudom volt e már róla szó, de tudtok egy linket dobni, vagy csak megmondani nékem, hogy milyen hűtők mennek fel a HD3850 és 3870- re? Csak mert a 3850 gyári hűtésével annyi a baj, hogy lehet, hogy halk, de baziforró.. Hangos hűtést meg nem akarok. Egyébként a hűtő gyári beállításokkal üzemel, és tuningolva van 750/1052- re. Szépen fut minden, de monitoroztam a hőmérsékletet RivaTunerrel, és kiderült, hogy a GPU játék közben 90˙C felett teljesít. Ez nekem bőven sok. Szóval meg tudjátok mondani milyen hűtők mennek fel a kártyákra?
Amik nálam szóba jöhetnek: Accelero X2, ATi Silencer sorozat, VF-900, Thermaltake DuOrb.Ezekből melyik megy fel rá? Előre is köszi
üdv.
Mákos7észta -
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Na most tesztelgetem a HD3850- etRivaTunerrel felhúztam 775/1000- re a kártyát, itt a Crysis kifagyott... Visszavettem 750/950- re és most működik. De a Crysissel egy a baj, hogy nem akarja mutatni az FPS- eket. Minden más játékban mutatja az FPS- eket a Fraps, de itt nem
Megoldás?
Előre is ksöz -
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
HD3850 512MB- om van, a kérdés az, hogy milyen progit ajánlotok tuningra?Előre is köszi!
üdv.
Mákos7észta -
Mákos7észta
aktív tag
Hell!
Én is klubtag lettem, Iponnál vásárolt Sapphire HD3850 512MB kártyávalNagyobb, amire számítottam, de komoly a cucc. MA már nincs időm, de holnap tudok már szolgálni hangról, teljesítményről
Már ha érdekel vkit persze. Szóval Iponnál van, tessék tőlük venni
Üdv.
Mákos7észta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest