- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phelus
csendes tag
Most nézegettem az árlistákat, és bár 3870-est még mindig nem láttam sehol raktáron(normális áron) de a 256Mb-os 3850-esek ára mélyrepülni kezdett az elmúlt egy-két napban? szamitogepshop.hu-nál 38500 (hehe 10-el megszorozták a típusszámot?
) a hardwarefutar.hu-n pedig 36500 bruttó a kártya, és elvileg van raktáron. A 3870-es árai mikor kezdenek ilyen szépen zuhanni?
-
Phelus
csendes tag
válasz
rollins #6647 üzenetére
Azért 50-nél egy 10-essel olcsóbban is meg lehet kapni:
Sapphire Radeon HD 3850 256M GDDR3 PCI-E DUAL DVI-I / TVO LITE 2 év 34 100 Ft. 40 920 Ft. szamitogepshop.huCsak az a kár, hogy az 53 ezres 3870-est már levették a listáról, hülye voltam rendelni kellett volna egyet, de a Lite verzióban nincs Black Box én meg akarok egy olyat
-
Phelus
csendes tag
Mi a különbség a Sapphire 3870 Lite és Full között? Jól sejtem hogy a Lite-ból kihagyják a Black Box-ot?
-
Phelus
csendes tag
Most néztem, és az Ipon-nál kaptak pár darab 3850-est és 3870-est is,
csak egy baj van, egy kicsit vastagon fogott a toll amikor az árat írták.
konkrétan a 70-es ami engem érdekelne 66E bruttó
hát lolHmm.. amíg bepötyögtem, megelőztek, sorry
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest