- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
debut12 #22218 üzenetére
Újabb igazolás.
Feltettem egyébként az Extreme-G 8.3 Catalyst-jét, azzal is bebuktam.
Default 3D06 beállításokon a procid jobban hajtja a karit, mint az enyém, ezért te sokkal nagyobbat is buktál. Nálad is lezuhant a CPU-score is kb. a 2/3-ára? Mert akkor tényleg nem AMD rákfene ez a 8.3. -
pisti
őstag
válasz
debut12 #22196 üzenetére
Szvsz egy tekersz lesz ez a zizegő alkatrész, nem véletlen szokás ezeket leönteni ilyen gumiszerű szigetelő, rezgéselnyelő trutyival.
Pont a fenti gondolatmenetből adódóan szerintem aggódnod nem kell, ezek működésükből fakadóan rezegnek, csak ha nincsenek megfelelően lekezelve, akkor mechanikai rezgést is végeznek, amit lehet hallani is.
Ha nagyon zavar a hangja, akkor próbáld meg valami szigetelő anyagdarabbal (ceruza radíros vége pl.) "leszorítani" (kicsit hozzányomni sztem elég) az ilyen gyanús tekercseket mikor zizeg, ha abbamarad a hang, akkor megvan a bűnös.
Nemtom most mi a neve, annak a büdös ammónia szagot árasztó szigetelő cuccnak (áttetsző és gumiszerű anyaggá szárad -> közben eregetve rémes szagát), barkács boltokban biztos lehet kapni, én lehet megkínálnám egy kis olyannal ezt a bigyót, persze azért ha ezt komolyan megfontolod, akkor kérdezz meg vkit aki nagyon vágja a témát, hogy biztos nem lesz-e ebből probléma. -
fagy53
nagyúr
válasz
debut12 #22194 üzenetére
Ha jól hallható és zavar, vidd vissza gariban kicserélik.
A kondi henger alakú alu ház, a tekercsek rendszerint fekete kocka házban vannak műgyantával kiöntve. Gyártási szórás eredménye, hogy vannak "zajos" példányok.
Hibát nem okoznak sem most sem a jövőben, de nehéz velük együttélni.Minél nagyobb áram folyik át rajtuk, annál zajosabbak.
-
katt777
félisten
válasz
debut12 #20580 üzenetére
Ha defaulton futtattad 3Dmákot, tuti, hogy nem CPU limited van. Mint Rucinho mondta, emeld a CPU órajelet. VGA tuninggal éppen akkor nem emelkedik (vagy csak keveset), ha kevés a proci. Nekem a grafikát és a felbontást is fel kellett maxolnom, hogy CPU limitem legyen, és akkor már a tuning is kijött. Lásd itt.
-
katt777
félisten
válasz
debut12 #19397 üzenetére
Lemezkezelésből, meghajtó betűjelének (C-t először mondjuk K-ra, D-t C-re, C-t D-re) v. aktív partíciónak a módosításával (már ha jól értem a problémát). Ha C: indítással eleve D-re telepítetted, akkor másik vinyóra (v. egy új partícióra) mentsd el az adatokat, aztán állítsd aktívra a C-t, és telepíts figyelmesen arra.
Ha olyan fertőzés (nálam valamelyik vista hotfix barmolta szét a rendszerpartíciók kiosztásait hasonló módon elcserélgetve), sztem másik vinyóra adatmentés, a rendszervinyón meg totál partíciótörlés, újra kiosztás, installálás, mert ha nem így csináltad, ott is maradhatott valami, és akkor újra és újra elő fog jönni. Egyébként egy jó tűzfal (Sygate, Comodo) és egy jó vírusvédelem (AVG, mert jobb, mint a NOD) csodákat tud művelni. -
katt777
félisten
-
-
Kecuhun
senior tag
válasz
debut12 #18262 üzenetére
Szia Debut12!
Én is tegnap raktam a gépembe az új X2-esem! Futtattam én is egy 3Dmark06-ot. E6750 proci 3200MHz-re húzva, 2 giga RAM-al kb. 13500 pontot kaptam! Nem tudom, hogy ez most jónak számít-e. Nekem MSI 3870X2 OC van, ahhoz adtak egy 6 pinről 8 pinre átalakító tápkábelt!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
debut12 #17766 üzenetére
Szia!
Egy haveromnak Q6600 mellett 500W-os Chiefteccel megy.
Mindenképpen minőségi táp kell, minimum FSP, cagy Chieftec. Mivel nem tudom, mi van még a gépedben, ezért azt sem tudom megmondani, hogy 500, 550W-os legyen.
Lényeges az is, hogy az X2-nek két tápcsatija van, egy 6-os és egy 8-as!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest