- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Genius007 #33315 üzenetére
Én most gyakran használom a TV kimenetet, összekötöttem átalakítón keresztül, majd a CCC-ben, a Display Manager részben engedélyezem a 2. képernyőt jobb click segítségével. Ekkor alapértelmezésképp Extended Desktop van, ami annyi, hogy van még egy asztalod - áthúzod a Media Playert, s azon TV-zel.
Ha másmilyen kell - tükör mód, akkor azt nem tudom
-
Lacpac
őstag
válasz
Először is meg kell tudnod melyik az elsődleges megjelenítő DVI csatija, arra kell a monitor.
Sima vga-nál az alaplaphoz közelebbi DVI az elsődleges.
A monitornak minden esetben az elsődleges csatlakozóban kell lenni, különben csak cserélgetni tudod a megjelenítőket.
(mikor bootol a gép, nem kapcsol ki a monitor egy pillanatra? Ha igen, akkor nem az elsődleges DVI-re van csatlakoztatva.)
Ha ez megvan, akkor a driver beállítások közt kell a szinház módot kipipálni, és klónozni a képet. -
FeRRaR1
őstag
válasz
A világért se akarlak elkeseríteni, de tudomásom szerint, a mai több GPU s rendszerek nem képesek 1x re több megjelenítővel boldogulni......
Szal tedd az AI t enabledre a CCC be v a crossfiret disbledre
Asszem
Ok de 1 pc, az több mint 1 konzol
éppen ezért a konzol csak konzol
De ne menjünk bele, KOMOLYAN!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest