- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bolcsodal #44439 üzenetére
Én megadom a választ a GDDR3 problémára: Jóval olcsóbb volt, mint a GDDR4-es változat.
1280x1024-ben nincs teljesítménykülönbség még élsimítás használatával sem, csak magasabb felbontásokban gyengébb.
Ezért van nekem is GDDR3-as.
(a gyártók pedig valószínűleg tényleg tuningolt 3850-eket adtak el ezen a néven, nagyobb nyereséggel) -
válasz
gtasystem #38523 üzenetére
Jól megnézted azt a táblázatot?
A legjobb X2 a 6400+ (3.2 GHz) annál még az E6700 is jobb (2,66 GHz), valamint E6750 (2.66), X6800 (2.93), E6850 (3.0).
Ráadásul az E6600 (2.4) is csak 5mp-el lassabbAz alázás kicsit fordított. (a felsorolt Intel procik mind 65nm-esek)
-
-
-
válasz
South Velen #32401 üzenetére
Igaz, hogy az én házam (mármint a benne lévő 5 db venti) elég hangos, ezért a kártya hangját nem tudom megítélni, de nálam nem volt soha megbízhatósági probléma.
Viszont 2 Sapphire-t cseréltem inkompatibilitás miatt. Aztán lehet, csak én fogtam ki.Ebből is látszik, hogy mennyire szubjektív a számítástechnika.
-
válasz
South Velen #32397 üzenetére
Miért jobb a Sapphire, mint a Gigabyt?
Nekem Giga van és teljesen elégedett vagyok vele. A Zalman hűtés is rendben van. -
válasz
killer1203 #32388 üzenetére
Kb. 24 cm (kicsivel kevesebb)
Nekem egy régebbi Chieftec házam van, ami nem túl mély, ezért a vinyókkal összeakadna.
Ha 43 cm-nél mélyebb a házad, vagy át lehet helyezni a vinyókat az útból, akkor nem lesz gond.A 350-es táp szerintem is elég lesz.
-
válasz
killer1203 #32385 üzenetére
3870-re szavazok.
-
-
-
válasz
xardas #30071 üzenetére
A Hp jelzésűn lassabb a memória (legalábbis a GDDR3-asnál), mást én sem találtam. A H-t elpasszolom.
Stabilitás tekintetében ugyan ilyen kiszerelésű 1950pro másfél éve megy 24/7-ben egy havernál. Sokat játszik, de nem tuningolja.
A szilárd elektrolitos kondik miatt szerintem a tuningot is jól bírhatják. -
-
-
-
-
-
-
Eddig kétszer találkoztam hasonló hibával.
1. A táp nagyon érzékeny volt az elektromos hálózat stabilitására. Egy olcsóbb szünetmentes táp megoldotta a gondot(mivel normalizálja a feszültséget). Ha tudsz egyet kölcsönkérni, érdemes kipróbálni.
2. Ez konkrétan velem fordult elő. A billentyűzetem kezdte megadni magát és ez olyan volt, mintha rátenyereltem volna, kb. az összes billentyűre.Ezek nem túl gyakori hibák, ezért nehéz rájönni. Egy próbát megér.
-
Legmélyebb tiszteletem FeRRaR1 és WesTM uraknak.
Hotfix működik.
Gép működik.
Geri Bátyó hálás és erősen vigyorog az eredmény láttán. -
Heló mindenki!
Új vagyok és kéne egy kis segítség.Nemrég vettem egy 3870-est(igaz hogy ritkán játszom, de fontos volt az időtállóság).
XP újrahúzva, legfrissebb meghajtók telepítve. Gondoltam, megnézem 3DMark-al, hogy mit tud a kártya, de el sem indult. Játékkal még nem próbálkoztam.
2D-ben minden stabil.
Fel van rakva az a sz.... SP3 is, okozhatja ezt a jelenséget?
Van valakinek ötlete?Előre is kössz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest