- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
jobbman #39440 üzenetére
Ray Adams, aki csinálta. És volt, akinél hiába jelent meg a menüpont, bizonyos beállítások nem működtek.
dzseron: Azt jól is tetted! Mondtam én, hogy túlmelegedés lesz. A karit inkább vidd vissza, és mondd meg, hogy ez és ez a baja, mert ha nyoma marad a szétszedésnek és az újrapasztázásnak, aztán mégis bekrepál, akkor cseszheted a garanciát.
Amúgy 120°C hivatalosan a tűréshatár, és akiknek ezt akár már a VRM-mel sikerült túlteljesíteniük (bár ez inkább 4870-probléma), azoknál le is kapcsolgatott a kari rendesen. Erre utaltam anno. Mindenesetre úgy fest, hogy az intenzív, de egyenletes terhelés nem fexi meg annyira a VGA-dat, mint a változó, tehát még valamelyik szabályozó kütyü gyengesége is okozhatja a hibajelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest