- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #25925 üzenetére
"hotfix driver 32-bites Vistán javít."
Ez tévedés, van 64bites változat is
Itt elérheted.Le kell természetesen előtte pucolni az előző 8.4-est, vagy akármelyik van fent, majd ezt feltenni. Viszont nincs benne az NB szűrő és az IDE driver, én azt előbb az eredeti 8.4-esből tettem fel, míg ebből csak a Display Drivert.
Én meg amit látok, azt itt publikálják tulajok screenshottal vagy ORB linkkel a Vantage topicban.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #25906 üzenetére
Megnézem a VGA tuningot, de közben feltettem a Hotfixet,s íme az eredmény totál alapórajelen:
Hotfix nélkül
HotfixszelDrivercsere mérlege: +407pont a semmiért
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #25904 üzenetére
Az UT motor még a PH-s tesztben is gyorsult 50%-ot a 4-magoson. Az Assassins Creedet 2x linkeltem itt, hogy 4 magot használ, a Cod-4 meg hármat (2006-os). [link]
És igazad van, NÁLAD nincs kihajtva 3.6-on Extreme-en a VGA.
Ugyanis:
---------- 3.6GHz E8400 -------- 2.2GHz-es Phenom
CPU---- 7133 ---------------------- 7342
GPU---- 1599 ---------------------- 17533870 @ 775/2250
Úgyhogy most pislogok, hogy miért írtad...Másik meg. Miért tiltsak le két magot? Én négyet vettem annyiért amennyiért te kettőt. A Fairség kedvéért? Ráadásul a CPU-Z letiltás azt eredményezte, hogy gyengébben teljesített 2 maggal a Phenom, mint az X2, szóval az valami mást is elrontott, mert azonos órajelen kb. +10-15% a különbség a Phenom javára az X2 ellenében (tomshardware-en nézték).
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #25901 üzenetére
Az extrém is ott van. Az is 2.2GHz-en ki van.
A mostani CPU-m (unk) szerintem elég hosszú ideig megmarad az eredmények fényében.
Igaz, hogy a kihasználtsága a régebbi programokban kisebb, de az újakban (UT3 enginesek, Assassins Creed, Cod4) már sokkal előnyösebb.Hotfixet próbáltad már? DeSanto írta, hogy neki +500 pontot hozott. Én most tettem fel, de még nem néztem.
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25861 üzenetére
Hát ja.. A DX9már ugy tudjuk h nagyábol ki an használva.. Da a DX10 és utódjai még csak most bontogatják a szárnyaikat.. Bár DX 10 ide vagy oda baszott szép az Assassian creed. íDx9 be se kutya de 10 be mikor befogom az áldozatot vagy akivel beszélni kell és ráközelit .. Szóval nem semmi. Valoszinü Nvidiáéknak is a DX10es karit csak kényszerböl adták ki, hogy ne mondhassák rájuk h lemaradtak az Atitól.. De ahogy nézem mind driver szinten, mind fejlesztés terén szarnak az egészbe.. Inkább ők a játékgyártókba nyomják a pénzt....Legalább is laikusként igy első ránézésre, meg amit a drivereikröl olvasok..
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25853 üzenetére
Állitolag a VANTGE hez még aktuális hardver meg se jelent a piacon.. A Vantage abszolut de nem érdekel.. Le se töltöttem, meg még nem is láttam.. Sztem a mai játékokhoz böven megfelelö hozzávetőleges információt nyujt a a 3Dmark 06..
PErsze tudom h sok csalás van benne, meg minden, de amit olvastam a vAntageröl el is vette a kedvem tőle.. Föleg hogy az egyik leirásba azt olvatam h finoman utal rá a vantage hogy amit most vettünk vga-t, sőt amit most fogunk venni már dobhatjuk is ki kb...
ÉS én berágtam rá mert most vettem vgat.:)))
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25849 üzenetére
2 napig nem voltam pont
Nem valószinű.. Föleg ha az Ubit az NV támogatja 2 millio dollárral.
Nem értem ennyire gagyi az NV? Nuku 10.1.. Vagy ő már a köv DX re gyur, mert ugy se lesz 10.1 böl semmi se?
Én a max270 fps el az Assassin Creed alatt meg vagyok elégedveNem tudom a 8800GT alatt mennyi lehe akkor.. Sok hozzászólást olvastam más fórumokon is hogy az Ati drivere nem viszi ez meg azt a játékot.. Hát nekem friss winre felraktam 1 drivert., és mindent visz az emlitettek közül.. Még bugot se találtam sehol se.. De lehet csal én vagyokl ilyen szerencsés..
-
foreveryoung
tag
válasz
katt777 #25843 üzenetére
Biztos ismered az ACRONIS nevű progit. Idegenkedtem tőle, de meggyőztek. Tényleg jó. Telepítettem a windowst, frissítettem, felraktam minden alaplapi drivert, meg azokat a progikat amit használok, és mentés. Utána videokari driver, még egy pár dolog amit használok és még egy mentés. 8 perc alatt vadi új windows. Ha akarom videokártyával, ha akarom a nélkül.
-
foreveryoung
tag
-
s1ru2
aktív tag
válasz
katt777 #25834 üzenetére
Iagzából csak az kéne, hogy valahogyan elérjem h mondjuk 50 fokon 40% on forogjon 60fokon már 50en. De sajnos se Rivatunerben em enged manual beállításokat se ATItraytoolsban
Iagzából ha azt elérném, h 60 fok körül 40-45% on forogjon az baromi jó lenne. Most 60 foknál 30% on megy, és 65 nél éri el a 40%ot. viszont még így is felmegy 75 fokig (mondjuk max 75ig). Na mind1. Riavtunerben, a main fülben található Low level system tweaksben tudom Fixre vagy autóra állítani. Azonban az Auto fan speed control rule on szeretnék állítani amennyiben lehet. Ez módosítható valahogy katt?
-
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #25796 üzenetére
Kösz a segítséged. Hálás vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Értem amit írtál, és azt teszem most. Egy utsó kérdés, és itt sem vagyok. Az ATI driverek pucolásakor mindenki mást mond. Your uninst...., vagy D Sweeper, vagy ATI Uninstall all, stb de olvastam oprenszer gyalut. Te mit gondolsz. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
katt777 #25695 üzenetére
hát, jelenleg rivatuner 8.4 van fent. és stabil. tuningolni nem lehet, de az már tényleg a szép is és okos is és az apjának kocsmája is van esete lenne
Rivatuner tényleg nem hülye, csak néha nem veszi észre a hirtelen ugráló terhelést. ki lehet mondjuk ezt is küszöbölni.
hát, nekem uninstall + 3 egymás után futtatott CCCleaner se tolta le a rivatuner/8.2 -8.45maradékait.
x86 az, csak a 32bit szvsz logikusabb, aztán keverem
Bioshocknál meg... a fenetudja mi volt a para, amikor savelt a játék, akkor dobott ki. megpatcheltem, azóta tökéletesen megy. egyedül arra tudtam gondolni, hogy talán a multimonitort/eaxot/fenetudja mit nem szerette (csak azért volt kellemetlen, mert anno az előző gépemen tök jól ment... és az egy celeron2.66D volt
).
a szellemgyanússág meg jah... eléggé nehéz úgy hibatesztelni, hogy több alkatrész/szoftver is bugzik egyszerre, általában nemdeterminisztikusan/nem reprodukálható körülmények között
-
-
leviske
veterán
válasz
katt777 #25664 üzenetére
Elnézést, hogy próbálok segíteni az embereknek, miután ti lazán végig offoljátok a topikot!!!
Mind1, ugy is te vagy a nagy HD3800 guru... old meg egyedül! Szervusztok!
MOD: off
Amugy meg nézd már meg, hogy azt írtam, hogy minimum E8200, ajánlott Q6600. Szvsz hagyjuk egymást.
-
Sanyix
őstag
válasz
katt777 #25643 üzenetére
Tudom hogy tuningnál el sem indul a gép ha nagyon nem elég a feszültség. De ha épphogy nem elég elindul, csak nagyobb terhelésnél hibázik -> kékhalál, fagyás. VGA-nál is hasonló lehet, de mivel az hibatűrőbb, először csak képhibák jelennek meg.
Mind2-ből húztam nem 1-et... A mostani gépemben is 2100-on ketyeg az 1750-es tbred(1,6v), kb 1 hét tesztelés után lett meg az az 1,75v-s fesz amin minden esetben betonstabil.Elég jól megalapozott ez az okfejtés, mert 1. mindenkinek így működik, 2. énis tapasztaltam.
De te lassulásokról beszéltél, nem hibákról és nemműködésről, amivel szerintem egyedül vagy -
Sanyix
őstag
válasz
katt777 #25640 üzenetére
omg...
1. Szépen felmegyek az amd oldalára, bejelölöm a proci típusjelzését, és a foglalat típusát, és hopp kidobja, hogy 65nm.
2. 2006 közepén tértek át a 65nm-es gyártásra, gondolod hogy még lehet találni újonnan 90-est?
3. Nem volt 90nm-es brisbane (és általában nincs is ugyan az a mag két méretben, mivel tökmás a 2), csak 65nm-es.
4. Már a régi 4400+ és az új 4400+ adataiból is simán lehet tudni hogy milyen. Régi 4400+ windsor mag, 2,2 ghz, 1 mega l2 socket 939, új 4400+ brisbane mag, 2,3 ghz, 512 kb l2 socket am2. Szerinted össze lehet téveszteni a 2-t? -
Sanyix
őstag
válasz
katt777 #25631 üzenetére
"Próbáld ki, legföljebb majd csodálkozol, hogy hát elég a tápod (hiszen működik a gép), de más egy hasonló konfiggal, de komolyabb táppal jobb teljesítményt kap. Nálam egy 6000+ simán lehúzta a VGA teljesítményt (igaz, nem sokkal, és csak a tuningolás csúcsán) a 4200+ után, pedig ahhoz is totál elég volt a tápom. Gyengébb táppal meg.."
Ugye nem azt akarod mondani, hogy a a kevés tápteljesítmény miatt LASSULT a géped? Mert az nem lenne éppen helytálló. Számítógép digitális, nincs olyan hogy félig működik. Vagy megy, vagy nemmegy. Ha egy procinak vagy videokártyának kevés a táp, lefagy, kékhalál, stb, de olyan hogy lelassul, olyan nem lehet. Mellesleg a 4400+ és a 6000+ között van egy "csekély" fogyasztásbeli különbség
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
katt777 #25632 üzenetére
Még annyira nem is fontos, hogy tuningolható legyen, csak legyen meg..számomra ez így elég, mert még alapon se nagyon fogja kihajtani még az aktuális konfig.
Akkor maradok az 1slotos sapphire-nél
Köszi.
Ha aktuális lesz a bioscsere, akkor majd kérdezek itt, bár az x1950pro-ban is cserélni kellett, mert gyárilag hibás bios volt benne..de sajnos az sem segített rajta, mert hibás volt
Köszi a gyors választ, segítséget
Még1 kérdés. Azt tudom, hogy visszafele kompatibilis a pci-e 2.0..De nekem a8n-e vasba megy majd a kártya..és ugye az pci-e 1.0, vagy 1.1 nemtudom pontosan..
És ez annyit tesz, hogy a tápról több feszkót fog szívni a kártya? Mert a pcie 2.0 tudomásom szerint azt eredményezi, hogy több feszt kap alaplapról a kari. De javítsatok ki a ha tévedek
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
katt777 #25628 üzenetére
Én nem ismerem az msi karikat, azért kérdeztem...de sztem ez elég is, mert addig sapphire karijaim voltak.
Mert most vacillálok..mert lehet még akár sima 1slotos hűtéssel sima sapphire, 512mb gddr4 ..akkor inkább az? És max 1szer cserélek rajta hűtést...Gariban cserélik az x1950pro ultimate 256mb-s karimat, és arra kellene ráfizetnem..v filózok még nv karin, de az ati pártyát fogom én személy szerint inkább
-
dobost
senior tag
válasz
katt777 #25601 üzenetére
Megvárnám a 4800as szériát csak az a baj, hogy mire elkészülnek a kártyák kb. június, Magyarországon júliusban lehet majd kapni, és ahogy a kereskedőket ismerem normális ára körülbelül október körül lesz.
Most integrált kártyával nyomulok és kéne már valamit venni...A 40e forintos árat nagyon nem tudja majd lenyomni a 4870 ára, max 35re esik vissza szerintem.
-
foreveryoung
tag
válasz
katt777 #25583 üzenetére
Nagyon jó áron, és egy kis félreértéssel szereztem a 2 karit. Gondoltam kipróbálom a CF-t. Meg most volt anyagi és "beszerzési lehetőség" egy fejlesztésre, ami a jövőnek szól. A CCC-t nem használtam CF alatt. Most egy karival, ha csak a drivert és a CCC-t használom elméletileg mindennek rendesen kell mennie.
-
foreveryoung
tag
válasz
katt777 #25573 üzenetére
Igen mondtad, hogy meg kéne húzni a procit, de ezt nem szeretném, ez is egy oka volt, hogy lemondtam a Cf-ről. Amiket írsz (ne érts félre nem nyalizás) fejet hajtok a tapasztalatod előtt!!!
Amivel mi játszunk szóló 3870-el is 100 fps-en megy.
A kártyákat nem teszteltem egyenként. A cf után kipucoltam mindent ami Ati, Driver swiperrel is. Csak a 8.4 HIS drivert tettem fel. Gyönyörűen futott a játék. Semmi újraindulás. 100 körüli fps, és 60-65 fok körül. Az ATT felrakása után volt az, hogy amikor át kell váltani 2D-ből 3D-be újraindul. A hőmérsékleteket csak nagyjából állítgattam be, még finomításra szorul, de ez nem is lényeges. Ha a csúszkát kipipálom és csak próba képpen felhúzom, félpörög a ventillátora, tehát szabályoz. -
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25551 üzenetére
Hát ja.. detegnap valamiért szarakodott a fraps.. Ma meg elinditottam és jó lett.. Oedig huzva is van a proci.. AMugy most böven jó a 6750 es proci.. Amikor majd leváltják a 775 ös alaplapot, akkor majd a lehetö legdurvább akkor már joval olcsóbb 4 magos procit megveszem bele, meg egy vagy sima Vga-t, vagy egy másik 3870 vagy x2.. Majd figyelem a teszteléseiteket hogy mit lesz anno majd érdems belerakni.. De ez az Assassian's Creed nagyon ütös lett.. És még nincs is patch hozzá, de ahogy eddig látom nem is nagyon kell..
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #25549 üzenetére
kieg: 1680x1050-ben volt 1-7 FPS "extreme" beállításokkal, csak mert ez félreérthető volt. 1280x1024-ben természetesen 10 körüli FPS értékek is voltak, ha jól rémlik.
Már álmomban is teszteltem 2 nap Vantage után, szóval kicsit most bizonytalan vagyok abban, ami nincs lementve.
Az új RAM-okkal jelenleg 4GHz-en megy a gép (följebb még nem néztem), és a memóriakezelés is sokat gyorsult (persze cache is), szóval megnézem én még azt a Vantage-et. Mondtam, hogy X2-esek felejtősek, de talán még a Phenomok is, Tomboy megígérte, hogy majd megnézi. Remélem, kitér majd külön a 3D pontokra is.
Amúgy örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot. Mondtam én, hogy Fraps jó. -
Abu85
HÁZIGAZDA
-
lsc
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #25514 üzenetére
Cimbimnek K9A Platinumja van. És ő is Crossfire-t használ azzal a különbséggel, hogy neki kettő HD2600xt-je van, sose panaszkodot, hogy rosszul működne.
Amúgy a tesztedben látszik, hogy működik a Crossfire, mert találtál egy 96%-os beállítást ahol már nem volt CPU limites a rendszer. Ergo a 3Dmark06-nál 1680x1050-es HQ beállításra elég egy 3,3GHz-es AMD Athlon 64. De ez a megállapítás nem vihető tovább általánosan játékokra, vagy más tesztprogramra. Minden 3D-s programnak máshol van a CPU limitje. Például a Crysis eléggé GPU limites, így átlagban elég hozzá egy 3GHz körül kétmagos rendszer. Ennek gyökeres ellentéte például a Doom 3. Ott olyan proci kell az ilyen rendszerek alá ami tulajdonképpen nem is létezik.
Hiába mondod, hogy a CF rossz, amikor egyszerűen CPU limites a rendszered, ugyanezt tapasztalnád SLI-s konfiggal is.
Amúgy az 1680x1050 eléggé közepes felbontás, ahol a MultiGPU tényleg teker az az 1920x1440 és ez fölötti felbontások. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #25475 üzenetére
Mert nem tudod használni a CF-et. A Multi GPU-s megvalósításnál (most legyen az CFX, vagy SLI), problémák adódhatnak az AFR móddal. Legtöbbször a teljesítmény szokott csökkenni, mert a fejlesztő elbaszta a multi-GPU-s rutinokat. Ezt driverben helyre lehet hozni, de profil kell hozzá. Ha valaki Multi-GPU-val ilyet tapasztal akkor egyszerű a megoldás, CF esetén ki kell próbálni más Catalyst AI módban a programot (kikapcsolt Catalyst AI szinte mindig megoldja a problémát), SLI esetén kényszerített Multi GPU módott választani (az SFR az esetek nagy többségében beválik).
Az SLI-vel és a CF-fel is el lehet érni 80-90%-os gyorsulást, csak nem szabad CPU limitbe futni. Ergo vagy felhúzol egy négymagos Core 2 procit 3,6-3,8GHz-re, hogy az alacsonyabb felbontásokban is lásd a sebességelőnyt, vagy tedd a felbontást minimum 1600x1200 főlé szűrőkkel. -
TTomax
félisten
válasz
katt777 #25497 üzenetére
Ez igaz senki nem vitatja csak a fraps OSD panelját nem tudod mozgatni csak a fix 4 sarokban... és ha szélesvásznú a játék akkor a semmit meri ettől meg megbolondul.
Akkor most megegyszer leirom... Lehet más játékokban így van ,DE az Assassins Creedben NEM...Rakd fel a játékot aztán nézd meg....de ha nem hiszed potyogd be a gugliba Assassin's creed fraps problem... és olvasgass...
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25480 üzenetére
Jómultkorába beszéltünke rröl, báűr azóta már jobban bejáratott a 3870
Nekem 6750es C2D van 4 giga rammal, meg x38 as alaplap..
A 2.66 os proci kihjatja a 3870 et, vagy huzzak még rajta ha játszok???Ja a Fraps az összes sarokba berakja az fps értéket, de a 4 ből csak 1 nél müködik, a többinél meg áll.. Ott marad akkor is jha kikapcsolaom, a frapsot
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #25424 üzenetére
Nem az alaplapoddal volt probléma, hanem CPU limites voltál. Az új programoknál a komoly gyorsulások csak 1600-1200 felett jönnek ki, mert nincs AA támogatás, így azzal sem tudod terhelni a GPU-t. Az a baj, hogy átlag felbontásra néha még szűrőkkel is kevéske egy 3,6GHz-en működő tuning Core 2 Duo. Ezen majd akkor fognak a játékok segíteni ha kihasználják a három vagy négymagos procikat, abból sokat fognak profitálni az SLI/CF rendszerek.
Az alaplap szempontjából a CrossfireX-hez fontos, hogy mind a két PCI-Express x16 csatorna egy hídvezérlőben legyen. Tulajdonképpen a P35/P45 emiatt nem igazán jó a CFX-re. Az Intel 975/x38/x48-cal már lehet használni, az AMD-től jók az 580-asok, és az új 790-esek. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #25405 üzenetére
És az Iponosok szerinted manipulálnak? Ezt nem hiszem róluk el, ismerem őket. FleSs tesztjeiről is olvastam olyan véleményeket, hogy bundázottak az eredmények, róla sem hiszem el, hogy ilyet tenne.
A CF problémád szerintem egyedi eset, mert nekem nagyon jól működik, már rég cseréltem volna, ha baj lenne vele. Az új játékoknál van néha olyan probléma, hogy CPU limitbe futok, mert nem kapcsolhatók be az AA funkciók, de ez nyilván a prockó hibája, mert órajelemeléssel tovább skálázódik a CF. -
-
TTomax
félisten
válasz
katt777 #25358 üzenetére
Azt mar számtalanszor leírta itt is meg máshol is mindenki,hogy ez nem működik...nem egyenesen aranyos a teljesítmény és az ár, 2x teljesítményért nem kétszeres arat kell fizetni hanem 3-4X-est,soha nem is volt olyan hogy egy kétszer erősebb VGA vagy CPU 2X annyiba kerüljön,és ahogy közeledsz a csúcs fele úgy fordítottan aranyos.Ez csak te gondolod a te kis logikáddal,hogy 2x pénzért 2x FPS.Sosem volt ez igy.
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25353 üzenetére
Senki se mondta, csak totál ugy jött le hogy only asus és csak 60 ezertöl a csil-lagos égig ben müködik a CF rendesen.. Olvastam az eddigi ti fórumot, és igazábol az hogy cfbe max 70% os gyorsulást érhet el az ember, és nem minden játéknál elsomorit...
Szerinted van rá reális esély hogy az Ati megoldja h böviti a kihasználandó játékok körét, + ne 70 hanem legalább 100% os legyen a gyorsulás ha már .....Vagy szándékosan hanyagolják ezt a techionlógiát, hoyg inkább az egy nyákon levö bivalyerös kártyákat vegyék az emberek??? -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25350 üzenetére
Mert? 60-80K nak kell lennie és asusnak hogy cf ed legyen normális? Ugy tudom az x48 szinte semmiben sem különbözik az x38 tól.. Legalább is amit egy mezei user kihasználna..És mindekttöben ugyamn iolyan a PCIe támopgatás.. 2x16 os-.- És mondottam nekem nem asusom van hanem Gigabyte. Asusokkal eleget szivtam már..Giga megváltás.. legalább is fél éve van majdnem meg de tökéletesen jó..
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25340 üzenetére
No.. Mivel HIS 3870em van, most látom hogy a HIS oldalra kirakták a 8.4 es drivert-.- De 154mb.. MI a fene lehet benne hogy ekkora am érete? Valakinek valami ötlete?[link]
ATI Catalyst: 8.4 (ref. no: 0804)
Package Version :
1. VISTA Driver Verison: Vista_8.476-080328a-061010C-ATI with WHQL
2. XP Driver Verison: XP_8.476-080328a-061006C-ATI with WHQL -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25338 üzenetére
" (csak bizonyos lapokban működik, azokban sem egyformán, és egyikben sem 100% hatásfokkal, játékok 70%-ában meg sehogy)"
Melyik az az alaplap amelyikben müxik? Mert én direkt emiatt(még nem tudtam h fos a CF, bár még remélem lehet jó lesz mire oda kerül a sor) vettem Gigabyte x38ds5 ös lapot.. 2x 16 PCIe busz van stb..
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #25335 üzenetére
Akkor marad a ref driver +CCC.. Amúgy is az a legtisztább megoldás..
HAveromnak az 1950pronál már vagy 2 éve ugyan az a driver van fent. Igaz sok uj gamával nem játszik, de minden renben van nála.. Sztem ez a 8.4 nekem is marad jópár hónapig.. Megy minden rendesen. Csak Red ORchestrával játszok, meg most töltöm az Asassian Creedet. -
fuzik
aktív tag
válasz
katt777 #25324 üzenetére
Ezt nem az ati support irta, hanem hozzánk hasonló userek.
Egész pontosan azt írták, hogy azon programok esetében, melyek nem rendelkeznek cf profile -al probléma adódhat a 2 gpu kezelésével. Ilyenkor az AI tiltásával el lehet érni, hogy csak egy GPU dolgozzon. De ahogy látom, az AI tiltásával azon programok esetében is csak egy GPU dolgozik, melynek egyébként van CF profile -a....
de legalább következetes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest