Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Wishmaster81 #25396 üzenetére
Annyit tudok hozzátenni, hogy a 073-as bios már nem gpu-lockos, azaz tuningolhatod a karit, viszont 073-asból javított hűtésű, meg régi fajta is van. Vsz. a két különböző kártyához.
-
Zsolt89
csendes tag
válasz
Wishmaster81 #25378 üzenetére
Hali!
Ha ezt kaptad akkor szerintem jól jártál mert én is ilyet kaptam:
SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E Dual Slot Fansink SP (Sold out)Igaz eleinte én is elég szegényesnek találtam a csomagolást, de teljesítményileg nincs vele gondolom, meg hűtésileg se. Idle 32-35°C, full loadba meg nem láttam még 60-on (58 volt a max), meg úgy aránylag elviselhető szvsz a hangja a ventinek. Viszont venti fordulatszámát nem lehet szabályozni rajta, legalábbis Rivatuner-be és Ati Tray Tools-ba néztem és azt írja, h 0%-on pörög..
Bios pedig 0.73-as van rajta alapból.
Remélem tudtam segíteni ha ezt a típust kaptad. -
Wishmaster81
csendes tag
válasz
Wishmaster81 #25386 üzenetére
Van valakinek tapasztalata a limitált kiadású HD 3870-es karival? Nekem még nincs meg a proci az új géphez, ezért kéne infó, hogy érdemes-e visszavinnem és a Full-ra kicseréltetni, amit rendeltem.
-
katt777
félisten
válasz
Wishmaster81 #25386 üzenetére
A ref. kiépítésű VGA hűtője jó, a hűtése a hűtés-szabályozás miatt rossz.
Nézd meg, hogy a tiéd GPU-lockos-e, mert ha az, nem valószínű, hogy javított biost találsz hozzá, ha viszont nem és ráadásul halk és hűvös is, akkor tartsd meg. -
raziel01
veterán
válasz
Wishmaster81 #25383 üzenetére
Annyi a különbség, hogy állítólag a hűtés jobb rajta, meg nincs hozzá black box amivel lelehet tölteni a Half Life 2: EP2-t és a Portalt+A Team Fortress 2-t.
-
raziel01
veterán
válasz
Wishmaster81 #25381 üzenetére
Te akkor a limitált kiadást kaptad.
Nekem az a lényeg, hogy két slotos. HL2 már úgyis meg van.
Hűtés hangos? -
raziel01
veterán
válasz
De két slotost kaptál?
Mert én ugyanazt rendeltem, mint te és holnap küldik nekem.
Remélem nem basznak át, mert akkor küldöm vissza. -
Bali27
addikt
válasz
a teljesitmény a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest