Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
gzoli2 #25558 üzenetére
Már soxor írták a topicban sokan, hogy cod4 érzékeny a 38xx karikra, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy mit is akarsz egy Athlon xp 3000-től? A visszaolvasás sokat segítene (lásd még: VGA-kihajtás, amiről pár hsz-szal ezelőtt is volt szó), ill. a tervezés a géped fejlesztésekor.
Új hardvert meg vsz. a High Definition Audio-t keresi (biztosan mondja), az nincs a driver-csomagban. Telepítőlemez, v. külön letöltés. -
Xirtam
veterán
válasz
gzoli2 #25558 üzenetére
nem a táppal lesz a gond
én tápom 400W gaba 12V - on 14 amper xD és mégis megy húzva a hd 3850 és a táp nemsi melegszik meg semmi na de mindegy ! mellesleg az az új hardwer amit midnig felismer az a HD video és HD audio a sapphire cd-n vagy dvd-n rajta vannak telepisd fel és abahagya! lehet nem megfelelő drivert szettél le nekem is lehúzta a 3850 -t amig nem hozzá való drivert tettem fel prboálkoz másmiennel adok linket !
nemtudom , hogy vistád vagy xp-d van lehet írtad nem figyeltem ha 32bites vistád van ezt töltsd le 32 bites vista
ha meg 32 bites xp-d van ezt 32 bites XP
remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalos klub
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest