- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Jon Mathias #30306 üzenetére
Nem olyan gyakoriak. Itt sajnos a legtöbben Gigabyte alaplapokkal próbálkoztak alattuk, azok meg AM2+ fronton finoman szólva sem hibátlanok, így a 3GHz megfogta őket. És bizony alaplapi malőrről van szó
A te lapodban szerintem - lévén Gigabyte és gyenge PWM-es - nem menne 3GHz felett.
Komoly DS5-ben és DQ6-ban sem mentek annyit. Ezzel szemben az Asus lapjai, meg a DFI-ok jobban muzsikálnak. Sőt, BE-vel még az MSI is
De inkább olvass vissza a Phenomos topicban, slett27 és alvin_ti4200 szívott velük - mármint a DS5-tel és dq6-tal).
Viszont pl. Oliverdának a DFI-ban simán megy 3.1-et is +0.1V-tal.
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #29797 üzenetére
A tesztoldalamon le van írva a RivaTuner hűtésének beállítása, profilokat is tölthetsz le mindkét változathoz. Egyébként ha nem megy, az vsz. nem kimondottan az MSI, hanem az OC felelőssége.
bakosgabor57: Ha valaki a sz@rra azt mondja, hogy sz@r, nem szója le, csak kifejezi annak természetét.
Egyébként elismerem, hogy lehet belőle jó szagú, azaz amit véletlenül jól csináltak meg, de ez az említett gyártónál elég ritka, legalábbis alaplapok terén (bios).
Valaki nem tudna küldeni SP2-es XP-ből egy uxtheme.dll-t? Ez, ami helyreteszi az SP3-as XP skinnelését, valami svéd vagy norvég nyelvű, és bár műxik, piszkosul irritál, hogy "aktivt fönster" és hasonló feliratok jelennek meg a képernyő-beállításoknál.
-
lala42
őstag
válasz
Jon Mathias #29645 üzenetére
Én csináltam alplapi 4 tűsből. a VGA csati plusz 2 tű test.(fekete kábel), De a MEKKA-vebáruházban van
Csak kiszállítással együtt drága. Egyébként valami 500 Ft.
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #29203 üzenetére
Ez egész jó. Órajeleket nem ártana tudni hozzá. Jó, majd a képen.
-
F e Z o
veterán
válasz
Jon Mathias #29132 üzenetére
Hacsak nem Moszkvában laksz és nincs 10 fok, akkor valószínűleg elnéztél valamit, terheletlenül 45 fok az sztem.
GPU Caps Viewer progival terheld. [link] -
TTomax
félisten
válasz
Jon Mathias #29132 üzenetére
Küldd már meg ezzel.Fur rendering 8XMSAA....ha odébbhuzod a szőrös fánk ablakát a főablak közepén figyelemmel tudod kísérni a hőmérsékleti változásokat
MOD
Elég 400X400as ablakban -
sereeff
aktív tag
válasz
Jon Mathias #29130 üzenetére
Mivel terhelted? Media Playerrel?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Jon Mathias #26828 üzenetére
Játékok alatt még nem néztem, de 8.4-el 3d Vantage-ban 6548p....8.5-tel meg 8635p.
Mind a 2 eredmény Vista X64 SP1-es.. -
bakosgabor57
őstag
válasz
-5 score a 8.5-el 3DM06-ban,tehát tesztben semmi változás.Sokan mondják hidegebb lett idle,nekem pl. 3C-al melegebb.
-
Xirtam
veterán
válasz
Olvas viszább!
valakinek volt problémája HD val eszközkezelőben, amit kaptál a vga-hoz cd-ket egyiken van setup felrakod és kész. levan tudva!
-
raziel01
veterán
válasz
Jon Mathias #25864 üzenetére
Minek kikapcsolni? Ha kell úgyis maxon jár.
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #25318 üzenetére
Inkább 1 GPU, hidd el.
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #25315 üzenetére
2.09 vant fent?
Mindenesetre ha nem megy, ez is X2-gond lehet, mert 3870-nel OK, CF-ben meg mindig a kiválasztott kártyát (GPU-t) szabályozta. X2-ben viszon 2 GPU van, 1 hűtéssel.
Szóval ha nem vagy elégedett, lehet, szükséges lesz az a bios-mod. Ha csak nem jár erre egy X2 tulaj, aki már találkozot ezzel a problémával.A readme nem feltétlenül ír igazat. És ha a multiGPU support éppen egy nV SLI-re vonatkozik? Vagy 1950XT-re? Vagy mire? Nálam is járt multiGPU supportos játék, amely nem volt az, meg nem támogatott is, amelyikben működött.
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #25313 üzenetére
Úgyis az X2 lesz a hunyó, mert nálam TS-nek sem volt baja. Meg kéne néznetek szimpla 3870-nel, vagy CF-kikapcsolásával X2-n, ha lehet, hogy csak 1 mag dolgozzon. 2600XT-ddel mi a helyzet? Azon jó?
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #25309 üzenetére
Egyik GPU-t használják a kátékok, a másikat nem. Ez már csak így van.
Villogás geometria kérelemmel orvosolható. Ha nem akkor totális VGA-driver és registry pucolás. -
TomBoy1986
veterán
válasz
Jon Mathias #25044 üzenetére
Nálam is jó.
-
TTomax
félisten
válasz
Nalam eddig a legjobb...
-
lsc
nagyúr
válasz
Nálam jó .
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #23101 üzenetére
Minek neked lassú 4 magos?
Ha már így megtaláltad a topicját...
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #23020 üzenetére
Hát én beérném egy DS3-mal is, csak ha lapot kell cserélnem, akkor már Intel, mivel az meg drága, megy az egyik 3870. De várom az eredményeket, különös tekintettel az 1 vs. 2 kari tesztekre, és a nálam CF-képtelen programokra!
-
gege71.hu
addikt
válasz
Jon Mathias #23007 üzenetére
jaja..közben mar megneztem az omega weboldalt...
akkor marad a 8.2 v 8.3 -
mindfreak
őstag
válasz
Jon Mathias #23001 üzenetére
mod: Hozzászólás törölve.
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #22969 üzenetére
X2-vel jobban jársz, azt kevesebb alkalmazás nem támogatja, mint a CF-t.
Gaboman: Gyenge a CF máshol is. -
Kelvin
őstag
válasz
Jon Mathias #22969 üzenetére
A cf akkor éri meg ha már esetleg van egy 70-es karid és x38 -as lapod és idővel bővíteni szeretnél.Hülyeség 2db 70-est venni cf be egyszerre!x2-t vegyél mindenképpen!
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Jon Mathias #22831 üzenetére
Elvileg igen. CF-et támogató lap, 4 magos proci, minimum 700W-os táp, 2 db. HD3870X2 és 8.3 Catalyst kell hozzá.
(Jah, és Vista ajánlott.)
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #22709 üzenetére
Csak aztán meg ne lepődj, hogy a játékok 95%-ában 1 db 3850 teljesítményét nyújtja, az úgy-ahogy támogatott maradékban meg max. 60%-kal lesz gyorsabb annál.
A legjobb sztem 44k-ért 8800GT-t, vagy 49k-ért 8800GTS-t venni.
-
loree69
aktív tag
válasz
Jon Mathias #22709 üzenetére
lehet, de mikor lessz kapható?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Jon Mathias #22305 üzenetére
Igen arra.
-
leviske
veterán
válasz
Jon Mathias #22305 üzenetére
Igen. Az új, 50-es végződésűek elvileg normálisabb teljesítményt nyujtanak majd amellett, hogy "jobban" lehet őket tuningolni. Csodát viszont tőlük se várj, de jobb választás a sima 9600-asnál.
(#22309) TomBoy1986 : most nézem, hogy neked szólt!
(#22306) misirulez: érdemes lenne egy 5600+ BE-re, vagy egy 6400+-ra befizetned. Vagy ha a procid nem AM2-es, akkor a 939-esek közül valami erősre befizetni.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Jon Mathias #22293 üzenetére
Hasonlót akarok én is venni, de szerintem is várd meg a 9550-et. Vagy lejjebb megy a 9500 ára 36.8K-ról (ipon), vagy pedig ha egy árban lesz, akkor érdemesebb a B3-asat venni, mert némileg gyorsabb a B2-esnél (Without TLB patch).
-
leviske
veterán
válasz
Jon Mathias #22296 üzenetére
Ne vegyél szerintem Phenom-ot, vagyis míg ki nem jönnek az újak, addig ne és akkor is az újak közül válaogass! De én inkább egyelőre a 6400+-t tudom ajánlani, játékokhoz jobb, mint a 9600.
(#22299) Bundás22 : olvasd akkor el azt, amire írtam.. szerintem kitudod majd következtetni...
MOD: nem topik téma, tehát off (pedig már megigértem, hogy többet nem offolok ma
)
-
norbi1992
tag
válasz
Jon Mathias #22293 üzenetére
hát játék függő, de a diagramok / írások/ más tapasztalatok alapján kicsit tlán lehetne egy erősebb proci is
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #22262 üzenetére
Igen, a 8.3-mal rengeteg gebasz van, és ahol műxik, sztem ott is csak nem tesztelték még megfelelő alkalmazásokkal.
Sajna az ATI engem (meg még nem kevés embert) megsz.patott a CF-rel, szóval nálam most felment az nV ázsiója, mert azokkal 10 éven keresztül semmi gondom nem volt. Igaz, CF-ig és a 8.3-as Catalsyst-ig az ATI-val sem. Ráadásul ez a 2 egyszerre jött. -
leviske
veterán
válasz
Jon Mathias #22204 üzenetére
Két HD3850-eshez elég egy olyan táp, ami megbirkózott egy HD2900XT-vel. Más szóval egy komolyabb 450-es még megbirkózik vele, de ajánlott azért a 500-as és a fölötti.
-
debut12
aktív tag
válasz
Jon Mathias #22204 üzenetére
A fenéket. Egy jobb 520as simán viszi az X2-t!
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Jon Mathias #22132 üzenetére
Legalább egy komoly 700W-os.
-
loree69
aktív tag
válasz
Jon Mathias #22132 üzenetére
félpaks
-
Asmodeus01
tag
válasz
Jon Mathias #21288 üzenetére
javaslom kersd föl katt777 tesztoldalát,,,
-
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #21288 üzenetére
Igen, csak alig pár napja csesztek le, hogy folyton ide írogatom a teszteredményeimet, mert a legtöbben nem olvasnak vissza 1 lapot sem (még ezen is van).
Szóval lényegében ezen a 2 linken megtalálhatsz mindent: CF teszt, CF és egyéb 3870 tesztek. -
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #21285 üzenetére
Van.
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Jon Mathias #5162 üzenetére
1előre még drágák...mivel újdonság...
-
dinka.86
aktív tag
válasz
Jon Mathias #5150 üzenetére
szóval nem játék függő?
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Jon Mathias #3461 üzenetére
...viszont ha már azt csökkentették kicsit azért lehetett volna erősebb a 70es...így is szép meg jó az árához...de azért örültem volna ha Gt-t veri, de mind1.
-
FragMaster
addikt
válasz
Jon Mathias #3016 üzenetére
feltámadt
-
Gorneck
legenda
válasz
Jon Mathias #2970 üzenetére
Tessék olvasni...Van már teszt elég!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest