- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
katt777 #30460 üzenetére
Viszont végre az AMD-nél is szép termékskálázódás figyelhető meg: 3650->3850->3870->4850->4870(->4870 X2). Azért korábban ez nem volt elmondható. Ez nem is jelent kevesebbet, minthogy most bárki megtalálja a választását. Egyedül a GTX 280 ellen nincs még alternatíva, de hát aki azt vesz, annak úgy kell
-
Hooper
őstag
válasz
katt777 #30460 üzenetére
és miért esett a választás a 3870re?
amugy 3870és 8800gt között van kb 10K difi.. annyival nemgyorsabb.. s a 9600 a 3850nél, ott is van annyi külömbség kb... itt jön be az árérék arány.
Meg az atit most időtállóbbnak mondják.
Nézem a lapodat, egyenlőre nekem ez kicsit "sűrű". majd átnyálazom.
Vga-t am én nemszeretek tunningolni...annyi plusszt szerintem nem hoz a tényleges használatban... -
Beowulf_78
addikt
válasz
katt777 #30389 üzenetére
Oké, köszi a felajánlást.
Ha aktuális lesz megnézem. Egyenlőre nincs gondom.Fagyás sincs, tehát a művelet bonyolultságából, és kockázatosságából arra a következtetésre jutottam hogy ameddig nincs gond nem lesz mod. bios.Feleslegesen hülyeség kockázatot vállalni...Azt hittem egyszerűbb a művelet.Bár 8800 GTX OC-nél is próbálkoztunk a bios cserével, de mindig rájöttünk utólag hogy a gyárijával volt a legjobb.
-
LEON-T
aktív tag
válasz
katt777 #30392 üzenetére
Nalam legalabbis jol mukodik az uj RBE.
Hehe sosem hasznaltam winflasht. Maradok a dos-os flashelesnel. Egyebkent mindig csak force opcioval flasheltem(atiflash -f -p 0 master.bin,atiflash -f -p 1 slave.bin), tehat ami ugymond raerolteti a modositott biost. Lehet ezt nem tudja a winflash. Majd megnezem force opcio nelkul.Aki flashelesre adja a fejet, elotte mentse el a regit!( atiflash -s 0 masterold ,
atiflash -s 1 slaveold ).Ugyan interneten megtalalhato,de hatha.
MAgokrol szolva a rivatuner nalam a melegebbik magot mutatja. Gondolom ugyan ugy "dolgozik" a masikon isEverest szerint a ket mag kozott 5-6 fok difi van.
Logoutra meg nem erett meg a tapasztalatom,de persze emelett szivesen segitek mindenkinek.
Vicces azert, hogy 60 fok korul kell tartani nalam a magot mert kulonben fagyogat. Es mind ezt tunning nelkul.. Csak azt tudom meg mondani, hogy akinek fagyasi gondjai vannak nezze a jatekokat magasabb venti fordulaton.
Meg egy erdekesseg. Vista alatt is neztem jatekot. Ugye ott 8.4-es van felpakolva. Ott rivatunert hasznalok, hasznaltam, azonban ott fagyas nincs 70 foknal. Lehet az uj drivereknel erzekenyebb a VPU recovery?! Igazabol akkor derulne ki, ha raknek oda is 8.6-t. Bevallom nincs kedvem megbolygatni -
- = Zk = -
félisten
-
Beowulf_78
addikt
válasz
katt777 #30296 üzenetére
Full hülyeségeket beszélsz már megint.
Alattam már egy részét megválaszolták játék ügyileg...
Pl. a Race Driver GRID-et próbáltad 4 magossal?
Mert állítólag 2 magossal rendesen verdesi a plafont a procikihasználtság, viszont 4 magossal vígan futkorászik 50-60% procihasználattal.
Szerinted a pokolba fog kívánni egy olyan ember akiről lebeszéled a 4 magos procit, és mondjuk a GRID-et nyomná elsősorban?"Egy 2 magosat javasolnék: E8400-at, az nagyobb eséllyel hajtja ki az X2-est, ha elviszi a 4GHz-et"
Ember...ez elkeserítő, hogy milyen magabiztossággal vezeted félre a segítségre szorulókat.
Inkább ne adj jótanácsot, mert a jótanácsaid nagy %-ban "rossz tanácsok".
Miért hasonlítgatsz egy 4 magost egy 2 magoshoz?
Az újabb, és jobb játékok, amik az elmúlt 5 hónapban jöttek ki mind támogatják, és aktívan használják a 4 magot.Akkor mi ez a "szinte semmi" duma?Azt nem értem hogy fikázod és szarozod a kiadott újabb játékokat hogy neked nem felelnek meg, mert a régiek mennyivel jobbak, de azért kened vágod hogy melyik támogatja a 4 magot és melyik nem...ellentmondás ez?
Dehogy!
Még mielőtt megvádolsz hogy megint csak kötözködöm veled, közlöm 2db E8400-et használtam, amik 4,2-4,3ghz-et mentek 1,38V-vel és most mégis Q6600 van.Biztos véletlen, mert szeretem a lassabb procikat...
Természetesen már az X2-es VGA-val használtam mind a 3db procit.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #30252 üzenetére
Hát nálam meg nagyon nem így van. És ha disabled-re teszem, akkor kikapcsolja bizony a CF-et.
A legjobb példa a GRAW II, ahol standardon úgy teljesít, mint egy normál kártya, míg advanceden tényleg dupla FPS-ek vannak. Ugyanígy Doom3-ban is, meg FEAR-ben is nagyon begyorsult a 2. kártyától, szintúgy Stalkerben. COD-4-ben, Crysisban és TDU-ban ~30%-ot gyorsult, de ott nagyon függ a beállítástól, mert ha HDR on (TDU), akkor gyorsulás off. Oblivion meg eléggé változó volt, a CPU is beleszólt a dologba
De ott is volt 35 helyett 60FPS - külső terület Anvil melletti réten 1024*768+HDR+0xAF.Viszont Turokban nem működik, meg WIC-ben sem minden esetben. A Frontlines - Fuel of Warban meg működött a 8.5-tel, de villódzó képhibák voltak. Azonban más játékban nem találkoztam anomáliákkal.
Majd ebből csinálok egy újabb cikket, mihelyt befejezem a méréseket.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #30184 üzenetére
Az RBE 1.10-es bios modolását és mentését még az életbe nem fogadta el nekem a Winflash. Így azt a biost nem is tudtam felrakni. Max talán boot lemezzel menne. Ezért én mindig csak az Atibiosedit_097-et használom. Most fellökted a 1.11-es versiot. Még nem próbáltam, de fogadok ez sem lesz jó a Winflashnek.
Amúgy az Atibiosedit_097 is röktön figyelmeztetett, hogy X2 biost tolok le a torkán.
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #30184 üzenetére
Feltettem a HIS 8.6 ot.. Teljesen jó..
Szerintem amikor kiirták hogy a 4000es szériához jó akkor azt irják ki hogy már a legujabbakhoz is jó... Nem azt hogy nem jó a régebbiekhez.. Visszafelé mindig komptibilisek szoktak lenni.. MOndom felraktam és tökéletesen müxik.. Ugyhogy aki HIS driver párti annak go.. És délelött 80K/Seccel jött a megszokott 2-3 K/Sec helyett.. -
-
zozoz1
aktív tag
-
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #30112 üzenetére
Ezt írtad: Csináltam a biosban 300/600-as profilt 2D-hez és low 3D-hez 1.175V-on, nyertem vele -1-25C-ot.
Ird le még 1x, itt a végén mennyit nyertél az eredetihez képest?Én 300/650-es profilt csináltam 2D-ben és és low 3D-ben 1.183V-on. -3°c nyertem. Bár akkor hidegebb volt amihez viszonyítom, most meg melegebb van és így is -3°c.
A voltal már így is lejjebb vagy mint én. Nem mertem lejjebb menni mert mi van ha nem indul be a kártya? Szoppantyú akkor. De itt stabil 2D-ben.
Megmered próbálni?
akkor én is lejjebb megyek. -
LLKobe
veterán
válasz
katt777 #30113 üzenetére
Én ezzel már bőven elégedett vagyok, nem játszom túl sokat, de ez a teljesítmény naggyából mindenhez elég
X23800+, és 1950pro- ról váltottam erre a konfigra. Gears Of War-t még az előzővel vittem végig, és szépen ment azon is. És az 4900 pontot csinált 3D mark 06-ban, tehát az új ennek a kétszerese
-
LLKobe
veterán
válasz
katt777 #30002 üzenetére
Na sikerült összerántanom a gépem
Proci 2,7Ghz-en, minden más alapon: 9023pont 3D mark06-ban.
Ha a proci 3,0Ghz-en megy, 9200 pont. Szerintem itt van a vége a VGA-nak valahol
Ja, és a proci 3Ghz-en alapfeszen már hibázik orthos-ban. Lehet kis + fesszel stabil lenne, de felesleges
Ja, és procin gári hűtő... -
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #30104 üzenetére
Cső bátyja
Múltkor mailban írtam hogy végre megjelent a HIS 8.6-is. Hát most én ettem meg, mint múltkor a többiek a 8.5-öt. Ez sem a mi 3870-es karinkra van.
Hanem már a 4xxx-ekre..Nem tudom miért hanyagolják a 3xxxx-et. Még mindig csak 8.4.
szerk: most kapcs, ez is 4xxx...!?
Üdv ZK testvér.
Na ugye hogy jó az a Driver Sweeper. Még a your unintallert is ajánlom látószögedbe...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #30104 üzenetére
szia Katt...
csak szolnék,hogy megfogadtam a tanácsodat(megmég sokakét,akik ezzel kapcsolatban osztották az ígét
)
catalyst full driver le+Driver Sweeper,helyette teljesen új fel.és működik!
igaz angol nyelvű a CCC,de az nem baj!vagy hogylehet magyarra operálni?
köszönöm nekedis! -
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #30097 üzenetére
Bp 2 legnagyobb nagykerje. Ennél jobb helyen? A másik, hogy számtalan alkalommal számtalan ismerősöm járt úgy (én is), hogy ott van a neten a kisker listán. Az ember elmegy és mily érdekes nincs is. Sőt közlik, hogy nem frisítik a listát óránként. De közben meg kiderül hogy a haveromnak sem tudtak adni órákkal elötte, és ugyan ilyen dumával. Közben meg a neten másnap is ott a listában. Ezt eljátszák olyan ismert Budapesti cégek mint az Aqua computer,Bluefish sztechnika, Extrame digital, Mikland computer stb. Hogy csak a legréggebben piacon lévőket,és a legnagyobbakat mondjam. Úgy hogy már csak abban hiszek, ha vki volt boltban, vett is, és használja pl: 4850-est. Vagy nagyker, első forrásból. De ott nincs. (nem elhanyagolandóan nagyker áron).
steve megtisztel a figyelmességed!
De mivel senki nem volt már fent, csak ismerősök, és épp téma sem volt, így nem volt mit offolnom. Azért én is figyelek.
De azért bocsánat NAGYÚR! -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #30076 üzenetére
stevve:hm...sapphire?nekemis az van...igaz az csak fölfelé képes mászni
de hála a riva tunernek,meg zaboláztam...
köszi katt,de az sem segített anno
az ilyen driver pucolókhoz meg sajnos nem értek...tudatlan vok...nem kellett,nem használtam
feltettem ezt a Driver Cleaner-t,de ahhoz képest milyen kis egyszerű progi,annál bonyolultabb számomra... -
katt777
félisten
válasz
katt777 #30035 üzenetére
Nem tudom, nálam nem csinált ilyet sem 1, sem 2 VGA-val.
Esetleg túlmelegszik a VGA-d, ugyanis az ATT lekapcsolja a Powerplay-t (ha úgy állítod be), onnantól kezdve nem lesz 2D módod, azaz szépen főzi a VGA-t. De annyira nem szokta, hogy lekapcsoljon.
Mindenkinek megbolondul a VGA-ja a kánikulában? Még jó, hogy rátettem a Chillát.Ezt hogy modoltam, hogy új hsz lett?...
Nekem is melegem lehet...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #30002 üzenetére
szia katt addikt
ventiknek utánna nézünk
"Ember, mégis milyen procit akarsz tennie egy 4870X2 alá, főleg AMD-t!!!" nekem címezted?:....ha igen:nem akarok 4870 X2-t.....férre ne értsük 1mást...én arra gondoltam,hogyha megjelenik,talán gyártanak hozzá speckó hűtést..(pl zalman,AC)
ha nem nekem címezted:akk nem szóltam -
zkiss0
tag
válasz
katt777 #29983 üzenetére
HI!
Ja nem írtam a lapcserét...
ez se rossz, de nem az igazi... lényeg, hogy a vga bejön, és nem válnék meg...
ennyi... crysis fut, a többi meg majd jöhet (AC is szépen megy minden maxon...élvezetes...)Hamár itt vagyunk, hibámból tanulok..nem néztem még deszkát hozzá..
asusból mit ajánlasz? vagy más? -
Frodó666
csendes tag
válasz
katt777 #29957 üzenetére
8.5 driver volt és 8.6 beta. Egyébként ma raktam fel az új NV drivert a 9600-ra és az is majd 1000 pontot hozott a 06-ba. Csiszolgatják az új drivereket ami csak nekünk jó. Ráadásúl az NV már bekebelezte ugye az Agia-t is és már kiadta a saját NV PhysX driverét amivel a G94 is működik és az olyan játékoknál amelyek használni tudják a fizikai gyorsítókártyát javulást hozhat, mert levesz a prociról pár terhet.
-
Frodó666
csendes tag
válasz
katt777 #29949 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a 9600GT jobban fut 9c-be több látványjavítót tudok rátenni az XP-n. A 3870, 1440x900, 8xaa és 16xani-nál átment diavetítésbe, a 9600GT még bírja.
A pixel kitöltési sebessége: 11840
texel kitöltési sebesség : 23680
DX 10-be Vistán a 3870 némi előnybe volt de olyan tartományba ami szinte jelentéktelen, mert mindegy hogy valami 45 fps-el megy vagy 50-el. Játszhatatlan sebességbe egyik kártya sem romlott se az xp-n se a vistán. (kivétel az a normálatlan Crysis) -
hakos1987
őstag
válasz
katt777 #29935 üzenetére
csináltam egy rendszer visszaállítást... most észrevettem, hogy GCV csak 1 magot használ, viszont monitoroztam, és kiderült, hogy Vantage alatt megy mind2 mag... viszont GPU tool-al nem tok mit kezdeni, mivel csak 3d-s órajeleket tudok állítani, vagyis amit beállítok, az van, de oldalt nem tom kiválasztani, hogy 2-d vagy 3-d...
-
MarioAna
senior tag
válasz
katt777 #29852 üzenetére
Akkor szted egy HD3850-es optimálisabb lenne a konfigomba? De pl: olyan lehetséges, hogy egy 3850-el játszhatatlan lesz valami, a 4850-el viszont meglesz a stabil 25-30FPS? Időtálló konfigot szeretnék kihozni, de az anyagiak nagyon végesek
, és nem tudom, hogy megéri-e a +10k-s kiadást.
-
MarioAna
senior tag
válasz
katt777 #29847 üzenetére
Dehogy veszek, most cseréltem benne. Abit NF7-S2+AMD Sempron 2500+ után ez elég nagy előrelépés sztem
(alaplapot meg főleg nem cserélek, mivel elég jó tuningban, és eddig semmi bajom nincs vele, csak azért mert ASRock
). Kihajtásról meg: több FPS-em lesz 4850-el 1280-ban? Ha igen, akkor nekem már megéri, szvsz nem 3DMark-ozok, hanem játszani szeretnék. 1280-ban, meg totál mind1, hogy ki van-e hajtva a HD4850, nekem nem számít hogy 50FPS, vagy 60. Mire 4850-el játszhatatlan lesz valami 1280-ban, addigra majd cserélek procit. Az meg nem mostanában lesz
.
-
válasz
katt777 #29847 üzenetére
Nem, +1 slotot foglal el nagyjából, jól lett felszerelve, csak alig pár mm marad a tv kártya mellett és a súly miatt a vége kicsit ráhajlott és hozzáért.. Fölötte nincs, sajnos slot.
A kis lapos borda jó volt, de hozzáért, ezért levettem, ahogy a leírás javasolta. Mindegy, így is jó, annyira úgysem játszok egész nap, hogy gond lenne..
-
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #29810 üzenetére
Basszus most szereztem meg én is. Feljöhettem volna ide körülnézni, mert csak a mailod olvastam. Akkor nem szerzem meg....
De ha már így jártunk és hála megvan a uxtheme.dll,, akkor csak azt áruld el, hogy op alatt cserélhető? Vagy kívülről (másik op-ról) vagy boot?.. -
válasz
katt777 #29776 üzenetére
Érdekes gondolat. Elpiszmogtam a 2600XT-vel is egy darabig, amíg minden úgy állt, ahogy kellett, de nem szeretnék órákat tölteni azzal, hogy ez a borda nem fér ide, a cső ott hozzáér valamihez... Ha nem passzol 1-2 szóból, akkor nem reszelgetek semmit, azt hiszem.
Bordáknak meg paszta és kész, ragadjanak, ne ellenkezzenek!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #29743 üzenetére
szia katt
várok egy jó phenomra....
eccer biztos lesznameg egyelőre elég arra amire használom...Bőven!!
valamint tudom hogy az Intel ide jobb lenne..stb.stb.eztcsak mutatni szerettem vna.amúgymeg ATI/AMD párti vok...
csak ne bántsatok(#29744) FeRRaR1:ezt valahogy énis igy látom...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #29741 üzenetére
Nem is ezt mondtam, de tudi vannak olyan dolgok mint az intel / Amd esetében h az intel ilyen kedvezmény olyan kedvezmény meg át vállalta a cég reklám költségeit ha intelt vett....
És azért ha nem is mind1ik, de mondjuk 10 ból 3 gém sztem erősen nV re optimalizátlt, ami nem véletlen, érdekes h a Far Cry még Ati s is volt (f@xa is volt!)
Cry sis meg most h az Ea adja ki az Ubi helyett 1 ből nV s és köztudott h az Ea nV párti, ami szintén 1 f@xság sztem.......
Ilyen, meg olyan párti
1 üen nem kéne h az ilyeneket megengedjék, és sztem jobban állna az Ati.....
(Mondjuk pont az Ubi szedte ki a 10.1 et az Ac ből
)
Rosszabbul élünk mint 4 éve
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #29627 üzenetére
De katt, ha valaki vesz 1 HD 48xx es VGA t val színüleg nem 1280x1024 be fogja nyüstölni, vagy pedig nem FSAA meg a többi extra nélkül, beszéltem haverral, ő is gépet cserélt de VGA t nem X2 ről C2D re és minden maxon 1280x ba játékok alatt nem kapott több FPS t v csak minimálisan, 3D m 06 nem mai darab, emlékezz vissza a Doom 3 as dologra, még 4 Ghz n se hajtottad ki......
Igen gyönyörűen mentek
Kovalainen + 5 ös bünti
Hamilton + 10 es bünti
SRY ZK de vagy 5 éve nincs a meghajtóm
-
V1d0N
csendes tag
válasz
katt777 #29627 üzenetére
Ja szerintem nem volt feltelepítve az Avivo, de még most se működik. A CCC-be pedig az Avivo Video beállításainál a Videó előnézetnél fekete a kép. Alapszínnél pedig nem lehet beállítani semmit, csak a fényerőt. Alapminőség menü jól működik, a Minden beállítás szintén rossz.
HD3850es videó karim van. -
-
DigitXT
félisten
válasz
katt777 #29545 üzenetére
A drivere hibátlan: csendes.
Amúgy a házból könnyen kijön, de a ventiből...?
Mindenesetre én speciel nem cserélek házat, az már egyszer biztos.
Viszont a szélzajt a ventirácson ki kell vizsgálnom. Azért csak úgy nem kezdenék vagdosni egy Chieftec Bravot... Bár láttam már a fórumon, hogy más megtette. -
DigitXT
félisten
válasz
katt777 #29531 üzenetére
kivéve talán a Noctuát
Á: a venti gumirögzítői közül kettőnek is leszakadt a vége, mire sikerült átcibálnom/tolnom a megfelelő lyukon.(Mindkét ventinél egy-egy: mondjuk ettől még helyükre kerültek.R) Szóval vagy lehetne erősebb anyagból, de lehetne vékonyabb is, vagy mondjuk csak puhább gumiból, hogy könnyebben átmenjen, de akárhogy is, felért egy kisebb kínszenvedéssel a házventik felszerelése.
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #29531 üzenetére
http://www.guru3d.com/article/amd-ati-radeon-hd-4850-review-force-3d--powercolor/3
sztem pedig olyan mértékben fog gyorsulni az új driverekkel mint a 2900XT, az is vadiúj dolog volt és szépen csendben megelőzte a g80-as 88gts-t, mind1
sztem jelenlegi lassúsága a 4850nek abból fakad h nincsen megfelelően kihasználva/optzimalizálva a 800sp és a 40TMU, szal lehet h van amelyik nem dolgozik vagy a játék csak 16TMu-t "lát"(á lá rv670) és driverből kell ezt megoldani
úgy gondolom a cod4-nél már úrrá lettek a problémán és hozza a kétszeres+ gyorsulást ami várható(2,5X annyi textúrázó, 2,5X annyi strem proc.), ez a 2X gyorsulás lehet h csak decemberben lesz meg az 3800-asokhoz képest, de meglesz oldva
egy szó mint száz van benne potenciál, és jóval gyorsabb lesz a 20%-nál hiába mondod most h nem, később majd ez be fog jönni
2. a 3800-asok már azért nem gyorsulnak jelentősen mert lényegében hasonló az r600-hoz, viszont az gyorsult nem keveset megjelenése ótaa másik az hogy te szoktad mondani hogy a 3870-eshez egy 3ghz-es core illik különben már visszafogná a teljesítményét, nos mivel ez számolási kapacitásban 2X olyan gyors mint egy 3870(ez tény), nem gondolod h egy 4ghz-es core is kevés neki?, tehát vicces h te csak ennyit látsz benne
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #29521 üzenetére
egy 6400+X2 csinál kábé 2500 3dmark score-t
az én E2160@3,2ghzes c2d-m csinál 2770-et
tessék ott a tíz százalékos különbség a windsor és az E2000-resek között, de mint a PH-s tesztből is látszik a E6000-esek néhol 30%-kal jobbak azonos órajelen, de minimum 20%, tehát nem éppen helytálló a 10%, szal ezt többé ne, félrevezetőa 4850 pedig sokkal jobb lesz a 8800gt-től, csak várni kell, hiába ugyanannyi a 3dtrémark pont, ott fogja hagyni, vagy proci nem elég neki a 1280-as felbontásba, vagy nem foglalkoztak vele az ati driver részlege, tuti jobb lesz ráadásul olcsó, 1tflops áhhh jól hangzik
lsc: igen valószínűleg véletlen h a 320sp-s 3870-nél több mint 2X olyan gyors a 4850 COD4-ben guru3d, amíg a driverek kezdetleges stádiumban vannak rákoncentrálnak 1-2 népszerű címre hogy megmutassák a hozzáértőknek a foga fehérjét, végülis 800sp vs 320sp azért van ott kraft, röhej lenne ha 10%-kal lenne gyorsabb mint azt a jó öreg 3dtrémark mutatja, ott látszik h nyers erőben 2X a különbség(COD4-ben, ill 1tflops vs 0,46tflops)
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #29515 üzenetére
na látod, az amd x2 4600+(2,4ghz) és a E6600(2,4ghz) között nem éppen 10% a különbség mindenki tudja rajtad kívűl h kábé 20-25%, hiába írod le 1000X akkor is[link]
esetleg az E2000-esek és a windsorok(2X1024 cache) között lehet 10%, hogy legyen némi igazad
annyit a 4850-ről hogy 800 sp-vel rendelkezik, a 3870 pedig 320-szal tehát például COD4-ben kijön ez, a többi játékban sztem csak azért nem mert nincsen optimalizálva, a 3dmark06ban sem, talán optimalizálatlanság, talán kevés neki a processor, de ott sem jön ki, szal nem kéne leszólni
Alapon, kihajtva 11000 pont felett teljesít a 3870-em, ami kerekítve 11k, nem 10.a guru3d tesztben nem a te géped szerepel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest