- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
Erre valami tipp srácok? VGA vagy monitor? Most kaptott a család egy LG W2453TQ-PF monitort és azóta...Jah és 1920*1080-ban használom az asztalon, játékban 1280*720-ban megy, de van egy újjnyi fekete csík a kép körül ebben a felbontásban, 1024*768-ban és 1280*800-ban sincs, azoknál teljesen kitölti a képet. Ez mitől lehet? (Olyan mintha 1920*1080-as fekete háttér előtt menne egy 1280*720-as másik kép, ebben futnak a játékok
)
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok!Megint én.Korábban olvastam, hogy valakinek "ciripel" a 3850 TurboX-e terhelés alatt.Nekem is.
Milyen féle probléma ez?Táp?(570W-es 12Voltos szálon 16amper)A VGA-val valami baj?Vagy ez nem is nagy baj, csak "van"Előre is köszi.
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok HIS alap bios van a TurboX-emen...mivel lehert szbályozni a venti fordulatszámát?ATT nem engedi és 16%-on van...
-
KillBorn
senior tag
Köszi!
Jah azt.De végülis nem gáz annyira, mondjuk marad6ott volna az eredeti fordulatszám.Egyáltalán nem hangos full fordszámon sem és így csökkentett órajellen jobban hűtött volna a magasabb fod szám.Amúgy nem szeretek ilyen külső progikat használni.Officál driver azt szeva. -
KillBorn
senior tag
Na megfesseltem a Biost én is.Csak ugy nekiálltam se driver letörlés se semmi."Program" azt cső.Kicsit gondolkozott vmi VROM/RAM-nál,reboot azt megy.Remélem nem kellett vmi különleges eljárás.De megy.
ŐŐŐ...ez a ventillátor fordulatszámát is elkezdi szabályozgatni? -
KillBorn
senior tag
Én is lecserélném hogy váltson órajelet 2D-ben,de az nem gáz,hogy alapból 010.077 van rajta és 71-esre kell "frissíteni"
-
KillBorn
senior tag
válasz
yakuza.tora #28057 üzenetére
Csak olyan meglepő...de én örülök neki.
9600GT-n gondolkodtam de a 64db steam proci elijesztett(hiába ilyen prő a tesztekben),nameg ez így is egy jó 8 ezerrel olcsóbb mint az.És a ha beváltják a driverfejlesztési ígéreteket akkor sokkal több rejtett erőforrás rejlik benne(a 3850-ben). -
KillBorn
senior tag
Ipon nagyon nyomja neki.Most rendeltem tőlük egy HIS HD3850-et TurboX-es 512MB-ost. Alig marad el(-2-4FPS) a referencia 3870-től.Gyanus nekem ez az olcsóság. Mindenestre le is fényképeztem a hirdetést,legyen bizonyítékom.Remélem nem egy sima 3850-et vagy egy sima csak Turbo jelzésűt hoznak ki, mert azt nem vok hajlandó elfogadni.
Házhozszállítással együtt 26030HUF lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Parfüm topik
- HBO Max
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Klaus Duran: 2025 dude
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest