- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
marcias #30492 üzenetére
A WIC-ben nagy felbontáson a 8.5 hozott 10%-ot, amitől azért nem kell elájulni, mert 20 helyett 22 FPS lett, szóval az nem nagy durranás. Azóta azonban patcheltem a játékot, s sokkal magasabbak az FPS-ek szerencsére, de nem összevethető
Crysis v1.2:
8800GT-m nincs, úgyhogy azzal nem tudom összevetni, de tényleg csak pislogtam a monitorra az eredmény és a folyamatosság láttán
Amúgy a COD-4-ben érezhetően valami nagyon el volt baszarintva, mert az X1950 XT-men jobban ment először a játék (februárban vettem a kártyát).
- = Zk = -
Nekem sima 3870-esem van
-
rammstein88
csendes tag
válasz
marcias #25752 üzenetére
Hát igen a memória kérdése jobban foglalkoztat engem is, igaz h gyorsak a DDR3-asok,de akkor viszont memória többlet kell,hogy kiszolgálja elegendően a GPU-t és CPU-t is,és kevés lesz az a 2000MHz,árban viszont eléggé drága,mert kötvehiszem,h amikor jön a CPU-GPU páros a 2GB 2000MHz-s DDR3 10-15k lenne,és 2giga még kevés is
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
marcias #25745 üzenetére
legkorábban ezeket 2009re várják. a tendenciák pedig azt mutatják, hogy azért a .45ösök lényegesen kevésbé melegszenek. szal én nem a hűtéstől, sokkal inkább a komplett cseréktől félek avulás esetén;>.
katt777: baráti körben többen is tapasztaltuk a húzott quad fűtési teljesítményét;> konkrétan 5 fokokat húz a lakáson.
-
rammstein88
csendes tag
-
Speed®
titán
válasz
marcias #25620 üzenetére
A táp bőven elég. A 256os 3850es nem rossz vétel, feltéve ha nem tervezed nagyobbra cserélni a monitorod. Más képarányúra lehet, de 1440x900 feletti nem ajánlott 256MBos karival.
Mondjuk én már az 1950esek közt is egy 512es verzióval voltam a legelégedettebb, szóval ne várd, hogy heves bólogatásba kezdjek a 256os 3850es kapcsán..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest