- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #29064 üzenetére
No ja, hát 3DMark nem GPU-CV. Leginkább az tetszik, hogy a fullon pörgő (és halk) ventiknek köszönhetően másodpercek alatt visszahűl a kártya.
Biosban az lqrt HIS 2D-t és low 3D-t 300/1130-ra állítottam 1.2V-on, a High 3D és az UVD HIS IceQ3 turbo alapon van, ami 850/1190 pontosan 1.3V-on. CCC-ben tuningoltam 880/1355-re, ez megy 877/1350-en. Szerintem az számít ennyit, hogy a Chilla ventik minden irányban lepréselik a hideg levegőt, így a VRAM-okra is, hiába vacak kis alubordák azok. Ha megnézed az eredményeket, jól látszik, milyen sokat jelent mindez 3D-ben, mert míg a stock cooler-rel (amelynek hűtése elkerüli a VRAM-okat) 1200MHz volt a max (ami szinte semmi 1126-ról), addig most több száz 3D pontot nyertem. Csak 1300-ról 1350-re emelve a RAM frekit 100 3D pontot gyorsult a megjelenítés (értékek a képeken, vagy az oldalamon Hardver/Hatékony hűtés címszó alatt).
Proci ennyit megy minimális fesz. emeléssel stabilan, 3.9-hez vagy 4GHz-hez akkor fesz. emelés kéne (kb. 1.4V, hogy annyiért nem főzöm). Ez így 1.237V biosban, gyakorlatilag max 1.2V, azaz a gyári 1.215V alatt maradok a droppoló lap miatt.
Játékoknak persze ált. nem kell ez a tuning (legalábbis Crysis-szel nem játszom már), viszont GoW-ban megnéztem, és 877/1300-on már szép folyamatos volt a megjelenítés maximális grafikával, míg 860/1200-on akadt, ha sok volt az ellen/effekt. Szóval, ha kell, betöltöm a tuningprofilt, amúgy meg kímélem a karit, amelynek meg elég a 3 GHz, csak a tuning miatt hagytam a CPU-t is feljebb. Jó ez a kis erőtartalék a következő 2-3 generációnyi VGA-hoz. -
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #29056 üzenetére
szia Z...!
olvasgattam és a HSZ-edre leltem
X2 vel 1280*1024ben fullon(nincs élsimitás) DX 10ben nálam 15-20fps!!!nemakartam elhinni.
aztán észbe kaptam hogy az élet mért is olyan amilyen,feltettem a hivatalos ~140megás!!! pecst a crysis alá....igymár képes elérni 35fps feletti értéket,de ink maradt ugyanannyi.tehát én a pecst tudom hibáztatni mert dx9 ben 45-70fps!
(pont ez volt a gondom a racedriver griddel is....épphogy 15fps ment.kijött a pecs,feltettem mindjárt megvan a 45-50fps.fullon...1280ban!)
hellgate london,meg dx10ben 10-15mperc után átvált ablakos üzemre,és kinyirja az FPS-t.lecsökken 5-8FPSre....peccsel menne a dolog,de....demég nem vett rá a lélek.egyelőre a játék jobban leköt,mintsem peccseljek!
tehát nagyon sok mindenben a pecs az ami dominál(radeon X2-nél sztem)..nálam legalábbis ez a tapasztal!amugy dobálóztok a számokkal nekem 825/900!1 GPU ugyebár?tehát az én X2-m 1650/1800?
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #29056 üzenetére
4GHz-en nincs kihajtva az X2, mertha jól emléxem, serito kolléga kis felbontásban játszik. Amúgy CF-ben 30%-ot gyorsult nálam 1 db 3870-hez képest a Crysis, így X2-től sem lehet nagy eredményt várni. Ezért (is) szoktam volt mondogatni, hogy nem éri meg.
Egyébként ennyit tudtam Chillával stabilan kihozni a Sapphire 3870-ből. Figyuzd a visszahűlést CPU tesztek alatt, ahol nincs GPU-igénybevétel:
-
Konfigos
őstag
válasz
zozoz1 #29015 üzenetére
Ez még csak elméleti dolog,vásárlás elött állok.Proci ami alatta lesz nem lesz gyenge kicsit sem.Egy phenom 9850 es lesz vagy hasonló.A lap is erős lesz ASUS M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP vagy egy hasonló Giga lap ugyanezzel a chipsettel.Monitor meg egy 19" Samsung Tft.Nekem oriási szempont a hőfok mert sajnos meleg van a szobában 30 fok körül és a klima még nincs kész sajnos
Gondolkoztam a 3870 Cf-en is ez igazából attol függ hogy mennyire olcsón tudom beszerezni a deszkát és a procit mert akkro majdnem biztos hogy az lesz
Aliennél most 30k a 3870-es radeon akcióban ha jól látom
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #29028 üzenetére
Viszont olyan halk is, mint a lehelet...
Kíváncsi vagyok a Noctuás értékeidre. Majd ne habozz kiszedni a többi ventit!Thrawn: Majd próbáld ki játékokkal...
Viszont totál kevés a procid, tényleg nem nyersz semmit, ha tuningolod.
Tomboy: Kösz, te nyertél 2°C-kal. Ha nem felejtem el, majd csinálok tesztet és képmentést a HIS bios-szal is.
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #29016 üzenetére
Megint a válaszra mod helyett? Vagy duplán az OK-ra először.
No, itt vannak a teszteredmények Chillával. HIS bios-szal 3D06 és GPU-CV hőértékeiből 2-3°C-ot még le lehet venni (pedig nem is az vezérli a hűtést, de ez van:
GPU-CV@877/1196
3DMark06@877/1196
Turok@877/1196 bő órányi játék alattbakosgabor: Nekem is van ref hűtős GPU-CV eredményem, kevesebb tuninggal volt +10°C, de nagyjából eltaláltad. Viszont most nem megy a hajszárító, totál halk a gépem.
-
szitaati
aktív tag
válasz
zozoz1 #29016 üzenetére
az AGP 8X-os, a PCI-E meg 16!! - no és??? Ezek köszönőviszonyban sincsenek egymással! Az AGP önmagában talán még ma sem lenne akadálya a nagy teljesítménynek.
Nem mindegy, hogy mit szorzol fel 16-tal...
Szerintem ha van pénz belátható időn belül új gépet venni akkor tényleg nem éri meg a 3850.
Viszont ha jópár évig nem lesz új gép, akkor megfontolandó. Esetleg egy használt X1950XT, vagy hasonló kari, ami még olcsóbb is. Igaz nem DX10, de a később megjelenő DX10es játékokhoz úgy is kevés lenne a konfig, a maiak meg még eldöcögnek rajta. -
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28974 üzenetére
6.4%
Fogadjunk, hogy Noctua-fan! Te is az lettél?(csak egy kis szójáték)
Egyébként ha helyesen ejted, amit írtál, akkor már egy "fenom"-od lesz. Egyébként fan-em.sephi: Örülök, ha segített. lsc-nél 800/1000(2000)-t értünk el a HIS 3850 IceQ3 turboX-szel. Én feltettem a Sapphire 3870-esemre egy HIS 3870 IceQ3 turbo biost (előtte persze helyrepofoztam, mert alapból az is vacak), csak ettől 2°C-kal hűvösebb lett a kártyám, pedig nem is a VGA vezérli a hűtést. Sajna a tuningképességei ettől nem javultak, csak a GFX Chillától. Azzal nyertem +27MHz-et a GPU-nak, illetve min. +100-at a VRAM-oknak (följebb még nem is néztem), azaz as 3870-em most 877/1296-on megy stabilan. Szóval lehet játszani, mivel tud még egy kis pluszt kihozni az ember a VGA-jából, de mint fentebb volt szó róla, ez tényleg inkább önmagában játék, semhogy bármit is nyernénk vele egy igazi játékban.
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28972 üzenetére
Régi (vagy rendesen megírt) játékhoz nem kell, újban (optimalizálatlanban) meg a 10-15% 2-3FPS. Ez még úgy rutinból megéri (alapfeszen), de VMod helyett sztem inkább kímélje az ember a VGA-ját. Persze mindenkinél más és más, főleg, ha valaki széthajtja, aztán eladja (esetleg boltban), a vevő meg tücsköket is kap az újnak hitt VGA mellé.
Mellesleg nálam a bios VMod-dal (igaz, nem adtam +0.1V-ot) ugyanott halt le a GPU, mint VMod nélkül, szóval ha a "vas" nem bírja, cseszheted a VModot is. -
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28918 üzenetére
Így születtem.
Honnan tudhatnám? GFX Chilla van fönt, szóval a VGA-hűtőm 0%-on megy. Egyébként láttam lsc-nél.
Látod, hogy megy a RivaTunerrel?
hakos1987: Mondtam már a MOD-gombot? Főleg, ha uannak szól a hsz. Egyébként nálam CF-ben mindig a kiválasztott VGA-t (GPU-t) vette figyelembe, szóval az a kérdés, ki tudod-e választani valamelyik GPU-t. Ha igen, akkor a melegebbet add meg neki, és ahhoz fog szabályozni.
-
hakos1987
őstag
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28902 üzenetére
Működik az, meg ATT is (hűtésre). Ha "mood"-oltad, akkor nálad jó lehet a VGA hangulata.
Amit csináltam profilbeállítást, az más karikon is működik, persze nem feltétlenül minden.
Másnál miért műxik? Bár végül is mindegy, a HIS biosa nem sávosan, hanem folyamatosan, szépen vezérli a hűtést, amit sem RT-rel, sem mással nem tudsz ilyen szépen felülvezérelni.
-
Andrew_31
Modder
válasz
zozoz1 #28888 üzenetére
Nekem ez volt az olcsó, mert csak a szívattyú került pénzbe. 5600FT.
A többi saját termék, a CPU és a VGA blokk is.
CNC gépi forgácsoló a szakmám.
A hűtő meg akár passzívan is elviszí az egész rendszert.
Úgy meg elég alacson a zajszint.
Ha meg lesz kedvem bővítem tovább a rendszert, alaplap, táp hdd stb.
A CPU és a VGA hűtő egy-egy délután allat készült és ha csúcs léghűtést vennék már biztos
10K lenne csak ez a kettő. -
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28886 üzenetére
Kemény vagy, mint az atom!
Azért megnézném a karidat GPU-CV alatt...
ricsy888: Ki ne próbáld, mert úgy maradsz!
Linekeltem fentebb Oblivion képeket, na, azok HDR-rel, 8X + Temporal + 24XEdgeDetect AA és 16XAF bekapcsolásával készültek (nagyíthatsz a nagy képre a teljes élményért).
Andrew_31: Nem semmi munkát végeztél!
Én inkább vettem egy kis helyet foglaló és csöndes GFX Chillát. Mindenesetre lsc-nél a 3850 IceQ3 TurboX 70°C alatt maradt 800/1000-en GPU-CV-vel, azaz játékok alatt max 60°C.
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28815 üzenetére
Lásd előbb, betettem neked a linkjét.
Még? Ha teszel bele Nocti(ka)t, másra nem lesz szükséged. Gondolj bele, két ilyen venti 162 m3 levegőt mozgat át a gépeden óránként!, és mindezt szép csöndesen. Én a 2.-at be sem tettem (próbáltam, de sehol nem hozott pluszt, így eltettem tartalékba), többi is ment ki, az az 1db 8cm-es olyan huzatot csinál. Lapom 10°C-kal hűvösebb, mint amikor 3 sima 8cm-es venti volt a házban, simán 40°C alatt marad. Procit lehűti a TX2 35°C-ra (bár ez állítólag MX2-es pasztával 30 alatt lenne, de azt aztán végképp nem tudok beszerezni, így simán Titan nano van rajta), VGA meg, ugye, Chillának köszönhetően 33°C idle hosszú távon, játék alatt 60°C, és 1 perc alatt visszahűl 2D módban. -
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28813 üzenetére
Hát, 28k-ért jónak kell lennie!
Biztos csak 2800. De a Thermaltake akármilyen minőség (legjobb a Noctua), nincs akkor légszállítása, és nem olyan halk, mint a Nocti. Abból persze 3-féle van 12cm-esből, a kicsi 800RPM-es (halk, átlagos légszállítással), és van még 1200-as meg 1300-as, utóbbi a nagy teljesítményű csöndes (NF-P12, ha jól rémlik), könnyű megismerni a fűrészfogas lapátokról. 3400Ft önstabilizáló csapágyakkal, teljesítményszabályozókkal (3 különböző ellenállású kábel), szilikon rezgésgátló alátétekkel.
De amúgy semmi bajom a ventijeiddel.Ha nálad halk, hát "Enjoy the silence".
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28811 üzenetére
Red Towerben kell lennie (ha más nem, hoznak pár nap alatt), eBoltban meg folyamatosan rendelhető (felénk még csak meg sem rendelik, közlik, hogy nem tudják beszerezni - piacgazdaság
). Egyébként nem lep meg, hogy ebben az országban nem kapni minőségi cuccot, vagy csak nehezen. Gondolj bele, ha az emberek rászoknának a jóra, ki venné meg a sok szemetet?
Én gépből is kihallottam egy HIS IceQ3-at 50% felett, kérdezd meg lsc-t, nála teszteltük. Hangossá 60% fölött vált (no persze nem stock hűtőhöz képest, hanem a csöndhöz). -
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28809 üzenetére
Hát én hallottam HIS hűtőt 50%-on, és bizony nem volt hangtalan (nálad talán pár másik venti miatt nem feltűnő
). Én 1.325-öt adtam neki, de úgy is elszállt 890-en a karim, szóval nálam marad a 877/1296 1.3V-on, az üzembiztos, és kímélő. Nekem most, hogy egy csöndes Noctua, és egy Chilla dolgozik a gépemben (na jó, + egy 5 cm-es az északi hídon), minden zaj feltűnő.
Halktalan?
Az azt jelenti, hogy hangos...
gucunja: Üzleti linkért ban jár. Bünti. Topicban nemrég szóltak ezért a modik.
BloodyEddie: Én aztán nem csesztelek le, csak felvetettem, hogy úgy hamarabb találnál választ. Kb. minden nap kérdezi valaki.
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28793 üzenetére
Pedig de. A Chilla teljesen halk üzemmódban még GPU-CV-vel izzasztva is 70°C alatt tartja a 3870-et agyig tuningolva- Játékok alatt 60°C. És végig csöndes, ami magas fordulaton a HIS-ről sem mondható el, nem csak a ref. ATI hűtőkről.
Azt se felejtsd el, hogy a HIS karikat mindenki veszi ugyan kilóra, de aztán mindenki cserélgeti is rajtuk a bios-okat, hogy működjön a powerplay.
Gucunja: Vegyél Coolink GFX Chillát (lás Tomboy1986 cikkét logouton). Én már megvettem a hibásat.
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28738 üzenetére
Na, ezt benézted, most ATT volt. Az nem szabályoz.
Viszont:
Kijavítottam a HIS 3870 IceQ3 turbo biost, feltettem a Sapphire karimra, és tökéletesen műxik, mi több, 2D-ben 2, 3D-ben (GPU-CV) 5°C-kal hűvösebb lett a GPU!
Szóval nem csak hardveresen jó a HIS. Nekem, asszem, most marad ez a HIS VGA.
Te biosban vitted föl a feszt, és utána tudtál órajeleket állítani?
Ha valakinek kell a javított HIS bios, szóljon, felteszem az oldalamra. Otthon tegnap óta nincs netem, úgyhogy valamikor majd leszek.
-
DemonDani
addikt
válasz
zozoz1 #28738 üzenetére
A HIS-nél meg 41°c-on 7% pörög a fan. Ha felviszem 40%-ra, akkor már csak 34°c az is. Az S1-n meg nem 40%-on megy akkor sem a fan mikor ezt a hőfokot hozza..
tudom manualban szabályozni a ventit, talán autoban is.Ráadásul a HIS kifújja a meleget a házon kívülre. Szóval nagyon kétélű a dolog.
Nyitott a házam, több éve.Szerintem jó ötlet a CF számodra.
sztem senki számára nem jó ötlet akinek nincs minimum 22"es monitora... -
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28723 üzenetére
Na, emeltem feszt, erre megint elkezdte, hogy visszaugrál alap órajelre. 2D-ben levittem 1.191-re, de ugyanúgy 32-34°C-on van a GPU. Az is lehet, visszateszem a 077-est.
Akartam mondani: WinFlasht CCC, vagy ATT akasztja ki, driver nem.
DemonDani: Hah, én aztán tudom.
De neked egy jó meg egy szép hűtés kellett, és nem tudtál dönteni. Gondoltam, segítek...
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28721 üzenetére
Csak biosban tudnám emelni, akkor viszont folyton visszaugrál az órajel a 3D értékre. Mondjuk 877 és 900 között nem izgat, de lehet, hogy teszek egy próbát, bár amikor ezt az unlockos biost próbáltam egyszer, akkor elfelejette az emelt GPU órajelet.
Nem szabályozok semmit, a Chilla ventijei némán dolgoznak teljes kakaón.
Várok.Azért ment le az ára, mert senkinek nem kell hibás bios-szal.
Még jó, hogy megfejtettem a titkot, azóta mindenki flashel kilóra.
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28717 üzenetére
Hát, nekem csak 877/1296 tűnik stabilnak, de ez is több száz 3D pont plusz. Most játszottam egy órát teljes GPU terheléssel, 60°C-ig melegedett csak a GPU (és hangjanix
).
Kár, hogy 890-nél lehal. Na, ezzel ki kell húznom valahogy, amíg 35k lesz a HIS 4870 IceQ 3 turboX - vagy mi.
-
helkis
veterán
válasz
zozoz1 #28503 üzenetére
feltöltöd valahova pl: imageshack aztán belinkeled..
kiváncsi vagyok.. -
TTomax
félisten
válasz
zozoz1 #28401 üzenetére
Nem az enyém,hanem Foglalt_Nev nevű useré,és nem 1000 felett hanem 945-ön,nekem is ment csak nem a GPU hanem a VRAM
#28402) O$zkł
Az ellenállást kell kimerni a két lábánál a voltmetert 20K-ra kell rakni,most levittem kb 1,6-1,7ig nem egyszeru ezt a satirozni,nincs ezt másfél milli -
Facek
csendes tag
válasz
zozoz1 #28255 üzenetére
Hogy lehetne úgy belenyúlni, hogy kicsit jobban pörögjön a venti ?
Alapon 50-55 C a kártya de annyira halk hogy már irritáleverest szerint 3% on megy a venti. Szerintem növelni kéne rajta, később húzni is szeretném, és mellékesen nem zavarna a hangja, elöző kártyám rendkívül hangos volt, de megszoktam, aludni is tudtam mellette.
-
serito
senior tag
válasz
zozoz1 #28193 üzenetére
Pontosan .... tegnap nem sikerült eredményt elérnem a 2db HD3870X2-vel és sajnos vissza kellett adnom a kölcsönkapott darabot. XP-vel 8.1-8.6beta driverekkel próbálkoztam de egyikkel sem sikerült 4GPU-t felismertetni a géppel. A kártyánkénti 2GPU-ból az egyiket Disabledre tette, így csak 1db 3780X2 dolgozott...természetesen eredménynövekedést nem hozva. Sajnos már nem volt időm Vista-val kipróbálni, de amint olvasgattam, akinek sikerült a multi GPU-t összehozni az Vistával próbálkozott. Lásd OC Team Hungary.
Tudom, én nagyon messze vagyok tőlük de példának Ők a legjobbak!
Jövő héten megint kapok egy Sapphire HD3870X2-t amivel 1 hétig tesztelhetek, na ott már kipróbálom Vistával is és addíg nem tágítok míg nem sikerül!! -
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #28197 üzenetére
aviban...(2*25rész....2*4,07GB)
"Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a CrossFireX működése sokkal kiegyensúlyozottabb,Ebből már kitalálható, hogy ha választani kellene, akkor mi a CrossFireX-et választanánk (persze nem 3DMark-ozásra, hanem játékra), bár a CrossFireX-szel sem vagyunk maradéktalanul elégedettek. De látni kell, hogy az AMD megoldása jobban skálázódik és nem utolsósorban olcsóbb is."
-
- = Zk = -
félisten
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28086 üzenetére
Hát mégis, mi tehetünk arról, hogy a mérnökök nem képesek olyan VGA-t tervezni, amely 4 db monitoron, 4 X 28160x18638-ban nem fut a Crysis VH beállításokkal?
Foglalt név: Hát, én nem csinálnám, de aki már a satírozásnak nekiáll, az úgysem arra hajt, hogy gariztassa a kariját. Mondjuk amennyi idő elmegy ezzel, azzal a munkadíjjal már minimum egy 3870-et, de talán CF-t is építhetnének.
-
- = Zk = -
félisten
-
Đ@n!
tag
válasz
zozoz1 #27967 üzenetére
mert akkora lépésekben lehet állítani az órajelet mint atinl 5 vagy 6 lépcső..
Pl nv-nél állítom az órajelet és pont határra rakom akkor 15-20mhz-t húz atinál meg csak 5-6MHz-t és azért nem mind1 h mennyire pontosan állíthatod az órajelet mert ugye 5MHz-s lépésekkel könnyebb megtalálni a kari végét mint 15-20MHz-s lépésekkelkatt777: sry nem az akart lenni csak már késő van és nem figyelek annyira a mod gombra
én 88GT-m sajna 715/1750/1050-et tudott sajna és alapból OC volt szal nem volt vmi nagy szó
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #27950 üzenetére
Ne kóvályogj belső gondolatkörökbe, mert bedugulsz, mint szegény Arthur Dent.
Nem a GPU/RAM értéke 1400/1500, hanem a határérték, addig lehet emelni.
Nem azt mondtad, hogy a GPU-dat csak 900-ig hagyja menni? A RAM meg több, nem?Á, az a Delux eléggé csóringer a gamer lapokhoz képest.
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #27937 üzenetére
Hol a többi?
Milyen összetettséggel? Amúgy az E8400 van annyival jobb a 6xxx-eknél, hogy 3GHz-en már alacsonyabb felbontásban is kihajt egy IceQ turbo-t, amit kvázi van.
GPU ált. 860 (DX10:877) Jó léghűtéssel (és akkora mákkal, amiért már börtön jár) 900 körül stabil, efölött max vízhűtés. De nem éri meg pár tized FPS-ért (régi játékoknak meg mindegy). RAM-ban a nagy átlag 1200, DX10-ben megy 1250, a mákos verzió meg 1300. -
TTomax
félisten
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #27687 üzenetére
Guru3D-ről linkeltem be, de nálam tényleg csak 1 kattintás.
Itt a közvetlen link, és a közvetlen link.
8.6-osról már nyilatkoztam tegnap. FULL-os, és nálam minimálisan gyorsult a 8.5-ös höz képest (0.2%-kal).
Létezett talán a Vista megjelenésekor egyfajta kváziDX10 (fájlok átnevezgetésével és hasonló trükkökkel 2006 októberi DX9-ből), de amikor próbáltam, azzal sem indult el 1 DX10-es játék sem (azaz akkor a Crysis) XP-n DX10-ben.
-
Solten
őstag
válasz
zozoz1 #27511 üzenetére
Más szemszögből nézve a pécés játékipar jobban, van mint valaha. Csillagászati számokból itt sincs hiány: a Sims sorozat túl van a százmillió eladott példányon, a World of Warcraft évi egymilliárd dollárt hoz be a havidíjból - többet, mint a pécés játékipar teljes amerikai bolti forgalma. Virágzanak az online terjesztési csatornák, amiket a hivatalos toplisták nem számolnak. A Steam eladási adatairól például semmilyen statisztika nem érhető el (legfeljebb annyi, hogy nincs a napnak olyan pillanata, hogy félmilliónál kevesebben lennének bejelentkezve), de bennfentesek szerint az üzemeltető Valve betegre keresi magát a fizetős játékletöltésekből. Az ingyenes internetes flash-játékok oldalain a hirdetések forgalmát több százmillióra becsülik.
Amíg ekkora biznisz van, nem hal ki..
Más vélemény szerint a konzol pusztul el (hálisten).
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #27540 üzenetére
én sajna nemértek az intelhez...vki hozzáértő ?
de mien chipseteid vannak az alaplapon?(mit támogat Ati/amd vagy nForce?)illusiON:jééézus...sok ök..r
lesz itt radeon X4 is még a végén
én mennyit szenvedek az X2 hűtésével...avval milessz?...Főtáv Zrt mellékállásban...nemis rossz! -
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #27511 üzenetére
Újabb bizonyíték, hány embernek kéne kőfejtőben dolgoznia.
Minden platformra lehet játékot, ráadásul jót írni, csak a birka hiszi el, hogy ez vagy az jobb. Aztán hagyja, hogy azt nyomjanak le a torkán, ami a legnagyobb hasznot hozza a gyártóknak. Nyilván a konzol "kell, legyen" a játék jövője, hiszen PC szinte már minden háztartásban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark05 eredmények
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest