- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
én RivaTunerrel piszkáltam meg...
igaz az enyém alap állapotban(win,asztal kép) simán másodpercenként felkúszik 60-75fokraMilesz nyáron,a kánikulában
szerk:hála a RT-nek,most 1,5-2 percenként felsikít a ventim(55%)és a beállított 55fokon tartja a szörnyet(Radeon X2)...Játék közben annó simán a 85-90fok volt az alap...mára ez enyhe ~60fok!
bár néha ELFELEJTI a beállítások a Riva,és nemjövök rá miért? -
zozoz1
aktív tag
-
zozoz1
aktív tag
Nekünk sem váltott 2D/3D-t. Nyugi, ezt mi már végig jártuk. Nekünk a Fyoung-al HIS 3870iceQ3 van. Ez a HIS faszsága úgy látszik.
Biztos ami biztos, mentsd el az eredeti bios-t (úgy sem használod többet) és utána Bios csere és baró lesz.
A legegyszerűbb ha WinFlash-t használod cserére, ugyan is az nem hülyül a bios seria számokkal a HIS-nél, mint a többi ATI biosok-nál. Lényeg, hogy HIS biost rakj rá, semmi más gyártóját...
-
katt777
félisten
part 2: A tesztoldalamon ott a winflash leírása a Segítségeknél és a Hardvereknél ATI bios szerkesztés címszó alatt.
-
katt777
félisten
Lehet. Hajat téptünk f.young-gal és zozoz1-zal, aztán amikor végre elküldték a biost, fény derült a turpisságra. 010.079-es bios volt, és a 2D órajele is 3D volt. Gondolom, széria szívatás. Feltették a TPU-n lévő bios-t (a "details"-ben ott van, hogy melyik a megfelelő, de ott az órajel is), azóta OK minkét kari.
Ja, és a szerkesztés nem működött, a szerkesztők nem komálják a spéci bios-okat.HIS-nél biztosan utol akarják érni a konkurens gyártókat...
lsc: Rohanásban kimaradt, bocs. Lásd fent.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Nekem volt Giga 3850 512 Zalmis.Gyárilag a memoria csökkentett órajelü 700mhz(1400mhz efektive) és 1,4 ns rammal szerelt.VRM-re ajánlatos +hütést rakni mert tul melegszik.Tuningot nem birja ugy mint a sapphire emlékeim szerint.
Zalman hangos rajt és nem lehet szabályozni a ventijét.
Szerintem Sapphire+uj hütőt vegyél.
(most nem lehet elérni egy darabig, gépemet szervizbe adom, mert valami elhalálozott benne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest