- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #33456 üzenetére
Ez kimaradt.
Eddig is be lehetett állítani szoftveresen, RBE profil-szerkesztővel.
De a bios mod még jobb.
Amúgy szedd le a GPU hűtőt (mielőtt elgörbülne és leszakadna a légáramlattól), és a nyitott oldalú géped mellé állíts egy komolyabb teljesítményű légkondi-turbinát.No meg persze kapcsold is be.
-
hakos1987
őstag
-
hakos1987
őstag
válasz
FeRRaR1 #33386 üzenetére
értem... a ram most 1128-on megy alapfeszen, vagyis elég jó kis tuningdarab... nem lenne érdemes azt majd feljebbrakni, hogyha már stabil a proci? egyébként most nincs lóvém óccsó karira sem.... tesóm 9550-én elcseréltem egy pci-e X550-re, de a srác átkúrt, döglött a kari, pedig pont csak arra kellett vna, hogy netezzek...
(Miti83 volt az....) -
hakos1987
őstag
válasz
FeRRaR1 #33382 üzenetére
sajnos ez az 1. intel rendszerem, így nem nagyon wok otthon a dologban.... 450-re raktam az fsb-t, és 9-esen a szorzót, de hiába volt neki 1.35V, nem indult... ramok vissza voltak osztve 800-asra, pedig 1066-osak, az időzítősük is 5-5-5-25 volt... A deszka egyébként katt-é volt... most hogy így mondod, lehet, hogy blend volt... egyébként alapból 1.36-on megy, de terhelésnél 1.32-1.34-re megy vissza....
mod: azt írtad, az fsb-t hagyjam lejjebb... 450-en ment kattnak is, én legutoljára 470-en használtam... de van +0,1V adva asszem az NB lehet az, nemtom mi, kattnak az volt beállítva....
-
hakos1987
őstag
válasz
FeRRaR1 #33372 üzenetére
Az enyém is 1.36-on 3.99-en megy, de nem prime stabil, szal ajd még emelnem kell feszt
ollie: amíg először gariba volt, konfigcsere volt, ráadásul tesóm gépében is ki lett próbálva, meg a srác aki gariztatja, ő is 3 gépben próbálta ki....
-=Zk=-: természetesen nem vettem támadásnak, szó sincs róla!
mod: sztem aki hosszabb távra tervez egy X2-vel, és egyébként is vízzel hűtt, megéri vizesblokkot venni rá... tény, hogy 30K körül van, viszont a kari hőmérséklete több óra játék után se éri el az 50 fokot, ami az élettartamnak nagyon jót tesz! Én vettem egy Heatkillert, gyönyörű egy blokk, csak sajna 8 hete lesegetem, mint kezdő b*zi a gőzfürdőbe!
-
Mercutio_
félisten
válasz
FeRRaR1 #33341 üzenetére
Kisebb mint a 38xx-esek és alacsonyabb fogyasztású
ha nem cseszték volna el a 128bites busszal nem gondolkodnék, hogy mire cseréljem a 3850-emet, de így...
Genius007: Minden képjavító dolgot ki kell kapcsolni a TV-n, és a megfelelő bemenetre kell dugni, valamint elnevezni PC-nek, bővebben a szakik itt írnik ezekről (keress rá a PC szóra biztos kidobja a pontos leírását, fejből én se tudom)
-
xardas
tag
válasz
FeRRaR1 #33238 üzenetére
hát nem tom.... ezeket a demok mikor fent voltak futtotak nekem is mindneféle plsuz progi,driver nélkül persze no physx card... bár érdekes mert 8600-l is no physx card vlt ami elvileg már tudja
meg az iponon fent a az whql driver kiprobáltam 9600-l semmit nem változtatott
nah mind1 szoval csak annyi h ez nem nagy cucc
-
Genius007
őstag
válasz
FeRRaR1 #33317 üzenetére
Ne vicceljél már!
Ez hülyeség ... amúgy kipróbáltam amit mondtál, de nem segített ....
Nem tudom behúzni a TV ikont abba a kis rubrikába ...laca000: Csináltam már ilyet, tudom hogy kell ... de most mégse jó, valahogy szerintem is meglehet csinálni, csak kérdés, hogy - hogy ....
Chris TV az nem TV Tunerhez kell?
Mert anno notival + USB-s TV Tunerrel, néztem a Tv-t, Chris TV progi segítségével ...
Az nem erre való amiről most én beszélek szerintem ...Amúgy az az érekes, hogy haveromnak az x1950Pro és a mostani 4850-el ugyan az a gondja mint nekem ...
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #33242 üzenetére
Nono, semminek nem adtam pusztán azért 0 pontot, mert nincs belső nézete! (Viszont adtam belső nézetes játéknak is 0-t.
) Autós játéknál az még mindig lehet akár 1-es is.
Stratégiánál meg főleg nem számít, ugyebár.
Mellesleg a véleményem részemről, és az én szempontjaim alapján (amelyek között egy belső nézetet igénylő játéknál legalább -5 pont e belső nézet hiánya, amit ritka esetben tud valami feljebb húzni), mindig teljesen megalapozott. Másnak meg a saját véleménye lehet szintúgy megalapozott (szerinte), de engem az én véleményem érdekel, mert egyrészt rohadt önző lehetek, másrészt meg attól, hogy valakinek, más szempontok alapján, tetszik egy szerintem vacak játék, az számomra még nem lesz szórakoztató, még ha megfeszülök sem.
De kukkants át a blogomba a játékokról írt bejegyzéshez, oda gyűlt pár igényes gamer. Némely esetben egyáltalán nem egyezik a véleményünk, ugyanakkor mindannyian be tudjuk bizonyítani, hogy saját magunknak mitől jó vagy rossz egy játék. Viszont nagyjából közös, hogy az igényeinket illetően maximalisták vagyunk, ami megkülönböztet minket az igénytelen, agymosott konzolidiótáktól. Ezt magára ne vegye senki, azokra célzok, akik ész nélkül warezolnak minden szemetet, végignyomják god módban, aztán nagy hangon harsogják a beléjük itatódott reklámszövegeket, milyen ász a szar. -
WesTM
őstag
válasz
FeRRaR1 #33236 üzenetére
Így van. Tudod nem hülye vagyok én,csak kommunista
Mondjuk ez erős volt.
Én nekem viszont ha valaki szidni meri az asrockot azzal megetetek egy asus-t
Bár asus lapok,de megfordult a kezem alatt néhány,hiba nélkül.Offolást abbahagyom mert pucán leszek billentve.
FORZA FERRARI
-
-
Sdi
addikt
válasz
FeRRaR1 #33229 üzenetére
A Z 600 az Achillest hőmérsékletben leveri, de hangban nem. Az S1283-nál pedig hangban jobb, de teljesítményben nem. Ráadásul az S1283 árban is jobb / igaz csak kicsivel /.
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #33225 üzenetére
Beszélsz hüléket, te...
Rég alapon ment már a karim, anno is csak tesztekig volt tuning, és egy bios-cserétől sem lesz semmi baja, már ha hasonló (pl. ref) bios-t teszel rá. A Chilla alatt meg főleg nem főhetett meg.
Ha CPU hűtő, akkor Xigmatek Achilles, aztán a réz Ninja is bekaphatja, hóóó!
Zalmant a HTX2 is leveri, az nem nagy száj.Ráadásul hangos is.
-
WesTM
őstag
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #33081 üzenetére
köszönöm néked országos cimborám. Jóember vagy.U ARE A FIRST PLACE
sajnos nem jött össze elegendő pénz,a megünnepléséhez,ugyhogy itthon gubbasztok tök egyedül!ez van....!majd a PH!-sokka lmegünneplem itt fent...Ők mindig ittlesznek nekem
meghatódtam a cikk olvastán.áldom az eszemet[(nameg azt aki felhívta a figyelmemet,h várjak még) h nem vettem Phenomot..
szerk:a tesztben mien VGA-t alkalmaztak?mien 4850-es az?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #32996 üzenetére
megköszönném....
de tudod van pár IGEN KEDVES fórumtárs,aki sztem nemfog segétkezni,a "Gyűjtsünk Zk-nak egy 4870 X2-re" segélyben!
de ne személyeskedjünk sztem...!de milenne ha én adnám el az X2esemet,és vennék neked egy 4870est?...saját szülinapom alkalmával természetesen..én érezném magam megtisztelve!
vagy odadom hakosnak...kiv vok arra az égi jelre
(#32995) hakos1987:
mien drivered van fent? -
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #32976 üzenetére
Ez a sorsom. Mindig ez történik. Mondtam már, hogy haverom velem vásároltat? Én kiválasztom neki az árut, ő pedig megveszi az onnan lehető legtávolabbit. Nála így még semmi nem romlott el. Anno az ASUS GeForce2 GTS-em ölte meg az első Syncmaster monitoromat.
Most meg pont az egyetlen BP-n vett cuccom... Na, majd szólnak is a pestiek, menjek ide-oda szert vizelni...
ollie: Nekem lenne. Egyébként, ha jól emléxem, te is azok között voltál, akik szívtak a HIS karikkal az elcseszett (2D mód nélküli) biosukkal. Amíg meg nem csináltam. El is kéne mennem HIS bios-fejlesztőnek...
Egyébként a 4850 IceQ4 valami gyönyörű.
De meósnak mindenütt jó lennék, az 7cencség. -
hakos1987
őstag
-
Bubu maci
tag
-
-
danntora
tag
válasz
FeRRaR1 #32893 üzenetére
Hidd el feszül az, a képen is látom. Képet nem tudok adni, nekem nem hozott a jézuska kamerát, de gondolom vizuális típus vagy, --imagine!--
Milyen garra gondolsz, arra amit elb*sztál miután leszedted a gyárit és meghajtogattad a PWM bordát? Biztos el fogják hinni a boltban baj esetén hogy csak a terhelés miatt volt.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
FeRRaR1 #32711 üzenetére
Csőőő
Olvestam a linket. Csak annyit fűznék hozzá, hogy az AMD 3870-es 55nm teknológiát is a TSMC fejlesztette ki, csak akkor még az anyagilag erős AMD egyszerűen megvette a gyártási jogot, és a TSMC mint fejlesztő szóba sem került. Most csak annyi változott hogy megnevesítette a fejlesztőt az AMD, mint a leendő 40-45nm-es technológia gyártóját. Ez csak annak a jele, hogy az AMD nem áll vmi fényesen amit az anyagiakat illeti...
Számunkra a lényeg, hogy küzd az AMD. és nem adja fel. Ez jó jel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest