- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Robi86 #33679 üzenetére
Reklám:
[I]Régebben az alkalmazások és az OS futásával problémáim voltak, olykor még dual core optimizerrel is...
Ma már nincs ilyen gondom.[/I]
No de tényleg: nálam az AMD-vel sem voltak problémák, és a DCO tényleg javított a magok kihasználásának eloszlásán, ez azonban sem programhibákat nem javít, sem a gépet nem gyorsítja érzékelhető mértékben. Attól hogy a magok 5/100% helyett 40/65%.ban dolgoznak a proci relatíve ugyanolyan lassú. Dupla 100% meg nincs, mert akkor meg nem kéne DCO...
Vista alá meg totál föllösleges.Ne vazze, már tiszta amd topic lesz ez itt...
- = Zk = -: Nahát!
-
katt777
félisten
válasz
Robi86 #33029 üzenetére
Még mindig ott van a honlapomon. De miből gondolod, hogy nem vált? Monitoroztad szőrös fánk alatt? Bios szerkesztőben megvan a 2D/low3D mód, mindkettő levéve, ahogy a fesz. is?
idegbeteg18: A Sapphire Edition elméletileg a legjobb, a hőcsöves, középső nagy ventis dual slotos kiszerelés. Viszont Mo-on én már láttam az 1 slotost is Sapphire Edition néven forgalmazni.
-
katt777
félisten
válasz
Robi86 #33017 üzenetére
Ez egy jó HIS 3850 turbo bios.
Ez egy jó HIS 3850 turboX bios.
Ez egy jó HIS 3850 bios.
Ez egy új 3850 turboX bios, amelyben csak 3D mód van. Az ilyet kell modolni.
Minden 3850 tulajnak is! Saját 3850 karik tetszés szerint módosítható.
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Robi86 #32927 üzenetére
Pár hsz el előbb meg találod a választ
Artic Cooling Accelero S1
itt az én VGA m on láthatod, nagyon jó, halk, GFX Chillára 8-10 fokot ver, Zalman Vf 1000 re 7-8 at
Bubu maci
Játékra is használnád a HT Pct?
1 ébként 1 jól szabályzott 2 slotossal is vígan el lehet lenni!
Vagy asus, vagy Giga, gyári egyedi hűtés.....
Esetleg sapphire, de az nem garantált hogy a hőcsöveset kapod...
-
Motaba78
addikt
válasz
Robi86 #32575 üzenetére
igy már ok köszi a géped adatait.
A vga "kihajtáshoz" a rendszer többi része is beleszól, ahogy előttem irták a kollégák. Valamint + 1 giga ram is jótékony hatással lesz a teljesítményre.
Szerintem inkább a cpu tekerését eröltesd mint a vgáét, és igy jobban meghajtaná a vgát is.
Jó kis gép ez amire használod, de tisztában kell lenni a korlátaival is. Ha tudsz húzni a cpu-n, finomhangolni a gépeden akkor szerintem a mostani játékok is minden további nélkül elfutnak bizonyos felbontásokban.
A gépedben nem a vga a leggyengébb láncszem
-
FeRRaR1
őstag
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Robi86 #32568 üzenetére
VGA monitorozásra a "szőrös fánk" ( GPU caps viewer) memóriára memteszt, rendszerre Prime 95
de amint az előttem szóló kollega írta, ezt nem lehet csak vga oldalról megközelíteni. A teljes rendszer teljesítménye "beleszól".
Milyen proci, az alapon megy, vagy húzva, ha nem húzva, akkor ott kell kezdeni, milyen memók vannak a gépben...
-
Motaba78
addikt
válasz
Robi86 #32564 üzenetére
ki kell próbálni, senki sem fogja azt mondani, hogy a gpu-n húzzál 30Mhz-et a memón meg 50Mhz-et
Ezt igy nem lehet megmondani.
Elkezded húzni és a legfontosabb: tesztelni, monitorozni, tesztelni monitorozni
de nem tudjuk a géped többi részsét mert lehet a cpudon kellene inkább kicsit húzni és akkor jobb teljesítményt érhetnél el.
Töltsd ki az adatlapod.így nem érhet meglepetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest