- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
katt777 #34777 üzenetére
4650 szőrösfánkkal 63-nál megáll
Ha 4670 IceQ verzió 20 alatt lesz megvan a következő kártyám
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
FeRRaR1 #33341 üzenetére
Kisebb mint a 38xx-esek és alacsonyabb fogyasztású
ha nem cseszték volna el a 128bites busszal nem gondolkodnék, hogy mire cseréljem a 3850-emet, de így...
Genius007: Minden képjavító dolgot ki kell kapcsolni a TV-n, és a megfelelő bemenetre kell dugni, valamint elnevezni PC-nek, bővebben a szakik itt írnik ezekről (keress rá a PC szóra biztos kidobja a pontos leírását, fejből én se tudom)
-
Mercutio_
félisten
válasz
katt777 #31478 üzenetére
Mit javasolsz, bios-ban állítsak ventiszintet (mondjuk a %-os arány marad, de nem 72-től, hanem mondjuk 46-tól lépkedjen
)
Ja, újabb érdekes dolgot tapasztaltam, mióta beraktam a kártyátHGL: az én verziómban nem találtam olyan menüpontot a setup-jában, ahol a frissítés kikapcsolható, egyébként fura, mert eddig ilyet nem csinált, pedig ahogy látom már 1.3-as patch van hozzá
-
Mercutio_
félisten
Belenéztem a kártya biosába, jól látom 72 foknál kezdi el kapcsolgatni a hűtést, addig tojik rá?
Most látom pont ezt írod kattIgaz a smartDoctor-ban 4 fokozatot állítottam, de ha nem adminként lépek be el se indul és kézi indítás után (vagy adminként belépve) is HGL alatt jönnek a tünetek
Amikor lefagy a HGL akkor ez az üzenet jelenik meg
Hűtést nem akarok cserélni, valószínűleg elviszi egy kollégm a mostani gépet, de úgy akarom átadni neki, hogy gond nélkül üzemel a kártya (meg akkor a chilla árát mellétéve 3870-et is vehettem volna
)
AVIVO-t egyébként érdemes feltenni? Mert most beállítottam az mplayer classicot és így az mpeg-2 probléma megoldódott.
-
Mercutio_
félisten
válasz
katt777 #31459 üzenetére
Azt se tudtram, hogy fel kell tenni, merre találom?
Durván melegszik a cucc, ráadásul az 1slotos hűtés éppen a táp ventilátorába fújja a meleget
de az egész környéket befűti úgy látom, mert az előbb leállt a gép és újraindítás után még mindig 65 fokos volt a CPU ami eddig normál használatnál 30 fokos volt
szóval lehet, hogy a biosban beállított cpu túlmelegedésvédelem lövi le a gépet.
HGL nincs mindenben maxra téve csak a shader, model részletezettség, és árnyék van magasra téve
GPU-lock ha a túlhúzás kizárását jelenti az engem nem érdekel, a kérdés, hogy a feszeket bios--editorral annál is lehet-e állítani, bár ha jól gondolom a 3D-s használat nyomja meg a hőfokot ott pedig nem lehet feszt csökkenteni, legalább is megszívhatom, mert ha tl alacsony, akkor gondolom ugyanúgy dobálni fogja magát a rendszer
-
Mercutio_
félisten
válasz
katt777 #31379 üzenetére
Úgy néz ki a hűtésen tekernem kell, hellgate london egy idő után elszáll
de az előbb az egész gép újraindult
Táp egy 360W-os Zalmi, van ranta 6pólusú VGA-tápcsati, meg egyébként is simán bírnia kell a konfigot (1 HDD, 1 ODD, X2 5000+ 65W-os proci)
GPU bios: 010.067.000.000.026906 Asus-nál nem találtam frisebb biostJa és egy érdekesség: Mióta felraktam az Asus drivert és a GamerOSD, SmartDoctor progikat a gép nem játssza le az MPEG-2 es videókat
Médiaplayer codec-et keresgél, de nem talál, pedig sima szabvány mpeg2 videó, 2 napja még néztem, a divx-eket továbbra is lejátsza
Hopp, mediaplyer Classic simán lejátssza, akkor itt valami MS Mediaplyer gond van -
Mercutio_
félisten
válasz
katt777 #31300 üzenetére
Felraktam az Asus legújabb gyári driverét, 8.5.11-es 2008. 06. 24-i, ez eszerint még a 8.5-ös catalyst-ra épül
Jelenleg CCC szerint 2D-ben 47 fokos a gpu (300MHz gpu,829MHz memó, feszt nem jelez ki), indítottam egy hellgate londont, 5 perc után kiléptem CCC-ben 72 fok volt a gpuvagy ez normális érték? (Igaz nem is hallottam a ventit zajongani
)
ATT-t most feltolhatom, vagy az bekavar?SmartDoctort felraktam, de közölte, hogy GamerOSD kell neki, így most azt is töltöm/telepítem, viszont próbálni majd később, mert mindegyik újraindítást kár
-
Mercutio_
félisten
válasz
katt777 #31293 üzenetére
katt777:A logout-on írt második bios-modos cikkedben berakott képeken található freki és hőfok beállítások tuningra vagy csendes működésre vannak belőve?
Ha tuning, akkor halk és minél hűvösebb működés milyen beállításokat javasolsz egy Asus 3850-nél?
Hűtőcsere nem játszik, nem akarok rá költeni, a ház egy jólszellőző Aerocool.SW-ből az asus-ost rakjam fel, vagy tökéletes a 8.6-os ATI?
-
Mercutio_
félisten
válasz
South Velen #30945 üzenetére
Igen, ezt értettem, a kérdés az, hogy a lite és a full ugyanaz, a sapphire editionnál jobb/csendesebb hűtésű kártya? (És 2 slotos, házból kifeléfújó-e a hűtése)
-
Mercutio_
félisten
válasz
South Velen #30937 üzenetére
Na ezt akkor egyeztessétek kat777-el, mert szerinte u.az csak a játék-körítésben térnek el
-
Mercutio_
félisten
válasz
South Velen #30927 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
South Velen #30905 üzenetére
Mi a gond a sapphire editionnel?
-
Mercutio_
félisten
válasz
csibor #30763 üzenetére
Keresgéltem, de sajnos még nincs biztos infó a 4650/70-es kártyákról, leginkább a fogyasztás, shader-ek, sebesség, és a 3850/70-hez viszonyított sebességre lennék kíváncsi. Ha ugyanazt hozná kisebb fogyasztással, és esetlg kisebb kártyamérettel
és nem drágábban, akkor talán érdemes lenne megvárnom
-
Mercutio_
félisten
válasz
FeRRaR1 #30741 üzenetére
Kösz és a többieknek is
Ahogy látom ez szinte lelóg a zalaplapról, Antec ház ugrott, marad a mostai M40, így viszont lényegtelen a házból kifújás, mert annak jó a szellőzése.
Ennek fényében elég nekem a legalapabb 3850 is egy 5000+ mellé, bios-cserével csendes lesz 2D-ben és 3D-ben is emberi zaj/hő hozható ki, vagy megér plussz 5ezret egy 2slotos 3870? -
Mercutio_
félisten
Tudom ritka az ilyen, de esetleg #30109-re valaki? A tápos rész már tiszta, csak az a kérdés elfér-e abban a házban egy 3850/3870 (persze moddolás nélkül, max. a billenő részt szedném ki)
-
Mercutio_
félisten
Fiúk valaki lemérné hogy a hátsó csatlakozók vonalától számítva hány centi hosszú és magas a 3850/3870?
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy Antec NSK1380 és HD 3850/3870 videókártya 2 slotos hűtéssel (azért gondoltam erre, mert az kifújja a videókártya által termelt meleget a házvól) kombinációról van-e valakinek tapasztalata?
Belefér-e, bírja-e a táp, illetve esetleg nem kell-e a videókártyának külön táp? (Ha jól olvasom a leírást nsk1380 tápján nincs külön pci-express tápcsatoló -
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Olyan emberkék tapasztalatára lennék kíváncsi akik IceQ hűtésű kártyával rendelkeznek.
Kérdésem, hogy halk gép esetén mennyire nyomja ki a hűtés a zajt a házon kívülre?
Régebbi IceQ hűtéseknél olvastam ilyesmiről -
Mercutio_
félisten
válasz
SAdamm #21321 üzenetére
3 év van a giga lapokra is, és ugyanabban az árban megbízhatóbb mint az Anus
Kérdések:
1. 3830-ról van már valami árinformáció? Az új ATI 780G-s csipszettel tudni fogja a hybrid crossfire-t, vagy van olyan jó, hogy már inkább lassítaná az integrált GPU ezért nincs rá szükség? Tudja-e azt a funkciót, hogy 3D amikor nem kell powersave jelleggel kevesebbet fogyazt?
2. 3600+ X2 aalpon/húzva elég-e egy 3830/3850-hez, vagy ha nem milyen X2 kell mellé, hogy ne procilimites legyen a konfig? -
Mercutio_
félisten
Srácok 3690 EU-s megjelenéséről valami újabb infó?
Vagy változatlanul csak ázsiában lesz kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Mini PC
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest