- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
danntora
tag
válasz
Kakumix #32902 üzenetére
Én épp most telepítem, de ha nálam is lesz gond attól még nem dőlök kardba, ott egye a fene. Előtte volt egy nvidiám de meg sem fordult a fejemben hogy ilyen drasztikus lépéseket tegyek annak érdekében hogy menjen egy game. Majd jön egy patch, vagy csak én balfaszkodok megen...
-
danntora
tag
válasz
FeRRaR1 #32893 üzenetére
Hidd el feszül az, a képen is látom. Képet nem tudok adni, nekem nem hozott a jézuska kamerát, de gondolom vizuális típus vagy, --imagine!--
Milyen garra gondolsz, arra amit elb*sztál miután leszedted a gyárit és meghajtogattad a PWM bordát? Biztos el fogják hinni a boltban baj esetén hogy csak a terhelés miatt volt.
-
danntora
tag
Húú bakker felnyomtam a maxra, 1280-ra a GRID-et, és 5 perc után 85 fokos lett a vga. Nembaj, faszán ment így is 50-60 fps-el.
-
danntora
tag
válasz
Bali27 #32039 üzenetére
Én direkt nem emeltem feszt mert azt olvastam több helyen is hogy így is stabil marad. Az meg hogy ennyi a különbség arra nem tudok mit mondani. De egyébként az Everest különböző verziói más-más eredményt adnak a proci hőmérsékletére, kézzel megfogva a bordát még a procihoz legközelebb sem érzem melegnek.
Ferrari: Azért nem tetszenek mert én azért vettem az S1-et hogy passzívan müködjön ne ventivel. A 7950 gt-men passzívan nem érte el terhelés alatt a 60 fokot sem. Neked is ugrál a vga hőfoka?
-
danntora
tag
Ezt most mértem: háromdémárknullahat
-
danntora
tag
Hali!
Felraktam a 8.7-es drivert de csak 800x600-ban 4 biten hajlandó elindulni és kiirja hogy nem támogatja a CCC a kártyám típusát. Úgyhogy ment vissza a 8.6-os, azzal semmi gond. -
danntora
tag
Bocs ha nagyon off de most történt msn-enen. Srácnak nagyon meleg minden alkatrésze pedig most beszéltem rá egy S2-re az x800 pro-jához.
én:elől befele megy a levegő vagy kifele?
ő:kifele
én:pont fordítva kell
ő:azért hogy a vinyoktol vigye el a meleget
én:hátul is kifele mi?
ő:hátul befele
én:pont az a rossz
én:a plexiről vedd le a ventit ha van rajta
ő:nincs rajt az oldala
ő:a hátso ventik amugysem mennek mert kicsit hangosakEgy szaros x800 alapon 45 fokos egy S2-vel, nekem az Ati silencer 5-el volt a kártya (tőlem vette) 34 fokos, terhelve max 60 fok.
-
danntora
tag
válasz
FeRRaR1 #31758 üzenetére
Riva tunerrel tuningoltam és amint leokéztam, egyből felugrottak a hőfokok. De most CCC-ben felhúzva az órajeleket megmaradt a powerplay mert Riva tunerrel monitoroztam az órajeleket és ugyanúgy 300 maradt, elindítva a szőrös fánkot a tuningolt órajeleken ment és nem is melegedett akkora mértékben mint alap órajelein. Medig húzhatom hogy stabil legyen az egyslotos kék nyákos ddr4-es Sapphire-om?
-
danntora
tag
Hali!
Az mitől van hogy akármennyire megemelem a mag vagy a memória órajeleit, egyből felugrik a mag hőmérséklete 55 fok fölé? -
danntora
tag
Katt felraktam a módosított sapphire biosodat de semmi változás, a hőfokok akkor is nagyon ugrálnak és nemtom mitől lehet ez. Alapban 34 és 40 fok között ugrál, terhelve meg 55 és 70 között. Szőrös fánknál is ugyanez a helyzet csak akkor már eléri a 84 fokot is néha.
-
danntora
tag
Katt te mivel állítgatod ilyen sűrűn a feszültséget a biosban? Nekem is jó lenne valami hűvösebb állapot vagy éppen stabilabb mert nagyon ugrál a számláló, a riva tuner monitorozóján látni a legjobban, vagy ez normális?
-
danntora
tag
válasz
katt777 #31346 üzenetére
Azt inkább nem mert felmegy 90 fokig is alig 2 perc alatt, bár én sem tudom hogy miért. De ez különben a rev 1-es verzió, lehet hogy ez lenne a baj forrása?
Amúgy ha sztem jó a vga akkor miért nem tudom kirakni a képet tv-re? A tv egy Samsung 72 cm-es, s-video, scart bemenettel meg -nem röhögni -egy sárga, piros, fekete rca bemenettel aminek nem tudom a pontos nevét. Van mindenféle kábelem de mégsem tudom catalystban beállítani. Ez a kép fogad engem bárhogy kötöm össze és mégsem látok semmit a tv-n, sőt a 2-es kijelzőnél enable-re kattintva csak elsötétül egy pillanatra a kép és marad minden ugyanaz.
-
danntora
tag
Fasza ez a 3870-es. Mass effecten semmit nem állítottam mégis új effektek jelentek meg miután lecseréltem a 7950 gt-t erre. Crysis alatt max 75 fok volt de akkor a gpu már maxon dolgozott, normális ez? Accelero S1 meg egy 12 cm-es venti.
-
danntora
tag
-
danntora
tag
válasz
FeRRaR1 #31289 üzenetére
Felraktam rá egy Scythe S-flexet és annyi a különbség hogy a max az "csak" 91 fok volt a fánknál de alapból akkor is 40 körüli. Itt valami más gond lesz mert nem folyamatosan megy fel a hőfok hanem ugrálva, hol csökken, hol nő a hőmérséklet.
A feszültség értékeket hol tudom meglesni? Hátha az új biossal lett emelve az is.
-
danntora
tag
Nah most megyek és megoldom kész passz.
-
danntora
tag
válasz
katt777 #31284 üzenetére
Van elrakva nekem valahol egy Scythe S-Flex is majd lehet rászuszakolom kábelkötegelővel. Amúgy hova érdemes rakni a ventit, középre vagy melyik szélére?
Nem csak a hangja zavar egy ventinek, hanem ami port termel mondjuk.
A hőmérséklet ugrálása lehet attól van hogy nem fekszik fel rendesen a hűtő..?
-
danntora
tag
válasz
FeRRaR1 #31282 üzenetére
Amit váltott ez a vga, egy 7950 gt volt szintén s1-el de azzal nem volt probléma, alapon 38 körül, szőrös fánknál nem ment 70 fok fölé de ez passzívan volt így. Most meg nagyon ugrál úgyhogy sztem akkor sem fekszik fel rendesen mert 2 kondi is az útban van és nem tudom lejjebb nyomni a bordát. Kicsit barkácsolok vele azt meglátom. Mindenképp passzívan akarom használni, nekem elég egy venti hangja is.
Most monitorozom riva tunerrel mert a ház mellé raktam egy szobaventillátort és ezzel most eléri a 25 fokot is néha, csak ez is baromi hangos így aludni mondjuk.
Lehet levágok a fet hűtőből meg a kondik fölött megnyirbálom a lamellákat és szakadásig húzom a csavarokat.
-
danntora
tag
Hali!
Most vettem egy Sapphire 3870-eset, egy slotos, kék nyákos, módosított biossal. A venti hangja nagyon idegesített ezért ráraktam az Accelero S1-emet(rev 1). Namost a FET-hűtőt kicsit bele kellett erőszakolnom a lamellák közé de biztos hogy jól feküdt fel a magra a hűtő talpa mert utána leszedtem és a teljes felületén össze volt kenődve. De win alatt sajna alapon kb 35 és 40 fok között ugrál, szőrös fánk teszt kb 2 perc után 100 fok is megvan. Persze ez most paszívan ment így ezzel az eredménnyel. Szerintetek jó ez így hosszú távra vagy szereljek rá egy ventit is esetleg?Jah és 3dmark06 e6750@3200, 2 giga ram, p35-ds3: 10760 pont
-
danntora
tag
Hali!
Szerintetek megérné a felárat a 3870-es a 3850-es ellenében 1280-as felbontásban, de nem akarom olyan hosszú távra mert úgyse jön semmi gamma a nyáron ami érdekelne. Meg hogy mennyivel jobb/gyorsabb egy ddr4-es 3870-es mint a ddr3-as? -
danntora
tag
Akkor valaki aki biztosan tudja az megerősítené stevve-t hogy csak a rev 2-es megy rá a 3000-es sorozatra?
-
danntora
tag
Hali!
Vga vásárlás előtt állok de az érdekelne leginkább hogy melyik HD3850-es vagy HD3870-es melegszik a legkevésbé vagy ha le is cserélem a hűtőt egy Accelero S1-re, abból a rev 1-es rámenne-e vagy kell valamit buherálni rajta? -
danntora
tag
Hali!
tudom nem tartozik ide de ezt egy aktív fórumnak vélem, csak az lenne a kérdésem hogy hogyan kell hsz-be linket tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest