- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi86
senior tag
Sziasztok! Honnan tudnám letölteni az előző VGA drivert? Mert eddig mindig a legfrissebbet tettem fel, amit az AMD oldaláról töltöttem le, de most ez a 9.4 nálam nem nagyon nyerő, ezért visszatenném a 9.3-mat, de csak a 9.4-et találom mindenhol
-
Robi86
senior tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy a HD3850-nél mennyi a max.egészséges hőmérséklet? Game közben max. 70fok...ez nem sok, vagy van okom aggódni?
-
Robi86
senior tag
válasz
- = Zk = - #33683 üzenetére
Nem kell mindent elhinni, amit az interneten találsz
Bár ez a táblázat tényleg tetszetős, örülök, hogy örülsz
katt: Nálam fent volt eddig az 1.1.3., és miután felraktam az 1.1.4.-et, utána észleltem a San Andreasban némi gyorsulást (néhány helyen ahol előtte beszaggatott, már nem csinálja ezt. De semmi több észlelhető változással nem találkoztam.
Még mindig jobb, mintha mekklárenes topic lenne
-
Robi86
senior tag
válasz
- = Zk = - #33680 üzenetére
Nálam simábban megy a San Andreas, de ezenkívül semmi. Csak felajánlottam neki, mint lehetőség, de nem segített. Ezután rájöttem, hogy a procin kéne húznia, mert eszerint a táblázat szerint is kevés a teljesítménye a vga-hoz képest, de addigra már leírta más
Nagyon pörgött a topic, azt se tudtam hova nézzek, ezért inkább CS-ztem egy kicsit
extrin : csak fent van és kész
-
Robi86
senior tag
válasz
- = Zk = - #33642 üzenetére
AMD Dual-Core optimizer
Néhány régebbi játékkal alig, vagy egyáltalán nem boldogulnak a 2magos procik, vagy egyszerűen csak fps ingadozás van, és ezeket a hibákat hivatott javítani ez a progi
+elvileg az egyszálas alkalmazások is gördülékenyebben mennek vele -
-
Robi86
senior tag
Hali
A 3850-esem mellé érdemes egy 4850-est bekötni? Elbírná a lap? Persze akkor procicsere is lenne. A tápot is lecseréljem? A mostani FSP 350-es.
-
-
Robi86
senior tag
válasz
katt777 #33032 üzenetére
Túl sokminden van ott, nem emlékezhetek mindenre
Már megvan, felismeri a 2d-t, a bios szerkesztőben is be van állítva minden, működik rendesen, viszont még így is 60fokos az alaphőmérséklet, szerintem ebből hűtőcsere lesz
mod: vagy inkább átböngészem a "hatékony hűtés ingyen" írást is
-
Robi86
senior tag
Sikeres bios módosítás után végre esett 10 fokot a VGA alaphőmérséklete (60 Celsius)
, viszont nem ismeri fel a különbséget 2D és 3D között
Hol tudom ezt beállítani?
-
Robi86
senior tag
válasz
- = Zk = - #33023 üzenetére
Szerintem az is benne van, a többit meg csak mókának szántam, sry
-
Robi86
senior tag
Valaki lenne olyan kedves, és nagylelkű, és segítőkész, hogy küld nekem egy normálisan működő biost HIS X3850 512MB-os kártyához?
Meghálálom, azt még nem tudom hogyan, de meghálálommod: mai fantasztikus esemény: ATT indításakor újraindul a gép
Minden napra jut nekem valami, és már kezdek beleőrülni ebbe
-
Robi86
senior tag
válasz
katt777 #32980 üzenetére
Hali.
Úgy gondolom én is így jártam. Kb. két hónapja vettem a mostani konfigot, és a kártyám 70 fokos alapjáraton (netezés közben), terhelés alatt pedig 85 fok körül zizeg
Mi a teendő? El tudnád nekem magyarázni szájbarágósan, hogy megértsem?Mert ha csak szoftvergondok vannak, akkor nem feltétlenül szükséges a hűtőcsere, aminek nagyon örülnék most.
mod: egyébként 20K-ért rendeltem iponból, ami akkoriban nagyon jó ár volt érte, de úgy tűnik, hogy olcsó húsnak...
-
Robi86
senior tag
Hali!
Mint az köztudott, a 3850-es gyári hűtése nem a leghatékonyabb(ezt sajnos én is tapasztalom
)
Milyen hűtőt ajánlanátok hozzá? Előre is köszi -
Robi86
senior tag
-
Robi86
senior tag
válasz
Dubmaster #32573 üzenetére
Tudom, itt rakattam össze a gépet, 90K volt házhozszállítással, szóval nem egy nagy durranás. Általában netezésre használom+néhány új játékot kipróbálok rajta, ha tetszik, akkor végigviszem...ilyen pl.a Colin Dirt is, ami szépen megy rajta max.grafon.
Igazából csak kiváncsi voltam, hogy mit lehet kihozni belőle később, de ezekszerint nem egy tuninggép
-
Robi86
senior tag
Sziasztok!
Van egy HIS X3850 512MB 256bit GDDR3 PCIE vid.kártyám, aminek az órajelei:
GPU: 668MHz
Mem.: 1656 MHzA kérdésem az lenne, hogy lehet-e rajta húzni egy kicsit, és ha igen akkor mennyit úgy, hogy a gyári hűtő marad? Előre is köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest